Böyle bir artis sezdim youtube de sizce durum nedir ? (Not ) |
iyi net yapanlarin artisi
-
-
Atsana kanka hiç bakmadım ben ne yalan aöyliyim -
Hayatimiz matematik kanali son videosunun yorumlari hocam
-
sınav sonucu açıklanmadan yorum yapmıyorum
-
Dil tahminleri cok iyimser herhalde ben hamda 300-400 yapicam bu adama gore -
Yine herkes kolpaya başladı. Sınavdan sonra yazmayan adam 1 ay sonra kontrol etti ve 70-75 yaptığını fark etti siz de buna inandınız öyle mi? -
Kaç yaptınız YDT de hocam
-
Hocam niye dilden girdiniz? Siz tip okumuyor musunuz?
-
78-2
-
Tyt iyiyse ilk 100 bile gelebilir hocam
-
Burs istiyorum ama olmuyor
-
takmayın hocam çok youtube yorumlarında denemelerde herkes 100+ 75+ yapıyodu hepsi kayboldu gitti sınavdan sonra sıcağı sıcağına bakmayıp şimdi bakıp biraz sallamasyon net yazan kendini kandırıyodur
-
aynen hocam
-
2020 x 0,95 -
2020 x ebeyin a*ı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3takmayın hocam çok youtube yorumlarında denemelerde herkes 100+ 75+ yapıyodu hepsi kayboldu gitti sınavdan sonra sıcağı sıcağına bakmayıp şimdi bakıp biraz sallamasyon net yazan kendini kandırıyodur
Geçen sene de böyle diyorlardı.
-
-
geçen sene kötü yapan yoktu zaten en kötü adam bile en az 15 20 mat yapmıştı
-
Geçen sene ayt matta 30+ yapıp bu sene 15 civarı yapan çok gördüm. Cidden geçen yıl çok adaletsiz bir sınavdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-808822E40 -- 26 Temmuz 2021; 16:2:5 > -
Geçen yıl 35 yapmak bu yıl 15 yapmaktan bile kolaydı zaten hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2020 x ebeyin a*ı |
takmayın hocam çok youtube yorumlarında denemelerde herkes 100+ 75+ yapıyodu hepsi kayboldu gitti sınavdan sonra sıcağı sıcağına bakmayıp şimdi bakıp biraz sallamasyon net yazan kendini kandırıyodur |
Bakış açısına göre değişir. Geçen sene the killing road gibi olimpiyatçı hocalarım da 40/40 yaptı belki de onun yarısı kadar çalışanlar da 35+ yaptı. Bu sene de bence çok daha sıkı çalışanların + soru tipi ezberinden uzak çalışanların kendini öne çıkardığı bir sınav oldu. Bence ne ygs lys ne de tyt ayt olmalı. Bence tyt ayt + soru sayısı arttırılmalı. Onun haricinde 2018*0,8 :D
|
Benzer içerikler
- aile evinde üniversite okumak
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
- 3gen kurs yorumları
- meslek seçemiyorum
- marmara ybs
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X