beyler ben 96 lwl glavie yim ama karşımdaki snow shiled bastımı gercekten kesemiom mesela ss nuker e normalde tek atıom tek olmasa bile 2 atıom ama 9 k vuruosam snow basıo dulştu 4k ya filan sora phys defans basıo vuruşlarım inio 2k 3k ya karşıdaki de bi nuke atıo 15k bnm toplam hp 36 k zaten blade olsam snow bitinceye kadar dayanırım ama glavie oldugum icin fazla şansım kalmıo şuan tek dusundugum glavie nin critini en yuksekte tutmak crit gelirse gine yeniorum bnm char full str fire light glavie
sen ne konuda yardım istiyorsun onu anlamadım snow açıkkende yenicem diyorsan sütun ve dönmeleri kullan ve madem firesin onun nukelerine karşı fire tabında firewall var onu aç bölece şansın dahada artar en azından öle tahmin ediyorum.
Force şansa kalır. Ve sadece 1vs1 de işe yarar eğer hem kasmada hem pvpde hem job warda .... işe yaramasını istiyorsan parana kıyıp drug alacaksın yani lightı kapatıp cold açacaksın.
quote:
Force şansa kalır. ve sadece 1vs1 de işe yarar eğer hem kasmada hem pvpde hem job warda .... işe yaramasını istiyorsan parana kıyıp drug alacaksın yani lightı kapatıp cold açacaksın.
konuyu iyi okurmusun adam ne yazmış adam demişki SS nukerle pwp yapıyorm yatırıyor demiş snowlu adam 1vs1 de yardım arıyor
quote:
Orjinalden alıntı: !!DaNGeR!!
quote:
Force şansa kalır. ve sadece 1vs1 de işe yarar eğer hem kasmada hem pvpde hem job warda .... işe yaramasını istiyorsan parana kıyıp drug alacaksın yani lightı kapatıp cold açacaksın.
konuyu iyi okurmusun adam ne yazmış adam demişki SS nukerle pwp yapıyorm yatırıyor demiş snowlu adam 1vs1 de yardım arıyor
Sen okumamışsın biz build önerisi yapıyoruz coldu açıp snow shield basarsan o da aynı şekilde löp gibi kalır ortada. Şimdi gelip bana snow shield sadece phy vuruşları emer deme
quote:
ss nuker e normalde tek atıom tek olmasa bile 2 atıom