Bildirim
İyi Özelliklere Rağmen Witcher 3'de Kasma
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Saç ayarı açık olabilir, low high yazmadığı için gözünden kaçmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: msahin55
Saç ayarı açık olabilir, low high yazmadığı için gözünden kaçmıştır
Yok hayır kapalı. Low yapınca otomatik kapanıyor olması lazım zaten. -
Sanirim mobil cihaz kullaniyosunuz ? Oyunun cpu dAn degilde harici gtx kartinizdan acildigina emin olun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Murat.gel
Sanirim mobil cihaz kullaniyosunuz ? Oyunun cpu dAn degilde harici gtx kartinizdan acildigina emin olun
O konuda da sıkıntı yok Nvidia'dan açılıyor. -
Ayarlardan Nvidia Hairworks özelliğini kapa ya da en düşüğe getir.
Ayarlardan Foliage Visibility özeliği ultra da falansa da takılma olur. Onu medium yap birde öyle dene.
Oyun orijinal ise GOG ya da Steam sürümünde 2gb lik bir yama geldi o performans sorununu eskiye göre bayaa bi çözüyordu.
Başka türlü update vs yapıyorsan orasını bilemem.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fuusrodah
Ayarlardan Nvidia Hairworks özelliğini kapa ya da en düşüğe getir.
Ayarlardan Foliage Visibility özeliği ultra da falansa da takılma olur. Onu medium yap birde öyle dene.
Oyun orijinal ise GOG ya da Steam sürümünde 2gb lik bir yama geldi o performans sorununu eskiye göre bayaa bi çözüyordu.
Başka türlü update vs yapıyorsan orasını bilemem..
Patch bir şeyi değiştirmedi.
Mediumu geç kardeş low yapıyorum, her özelliği sonuna kadar indiriyorum, arka plandaki her şeyi kapatıyorum o halde bile 25 fpsin üstüne çıkamıyorum olacak iş mi?
Bu özelliklerle highda hiç kasmadan oynatması gerekmez mi?
-
Çözünürlüğü düşür. Notebookcheck sitesine göre o kart ile 1366x768 çözünürlükte mediumda ortalama 35 FPS alman gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Çözünürlüğü düşür. Notebookcheck sitesine göre o kart ile 1366x768 çözünürlükte mediumda ortalama 35 FPS alman gerekiyor.
30-35 arası fps alıyorum böyle. Hiç yoktan iyidir teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X