Şimdi Ara

IYTE mi Gazi mi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar ya da makine bölümlerine sıcak bakıyorum.

Iyte ya da gazi arasında kararsızım ne dersiniz hangi üniversitenin eğitim kalitesi öndedir ?

- Birde yıldız teknik kontrol otomasyon müh nasıldır :) ?

• guncel
  • Izmir yazmayin.Mezun olunca istanbul veya ankaraya gidiceksiniz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepMind

Izmir yazmayin.Mezun olunca istanbul veya ankaraya gidiceksiniz zaten.

hocam iş imkanı olarak diyorsunuz ancak amaç güzel bir eğitim alıp cv doldurmak değilmidir ? eğitim için sormuştum
  • guncell
  • kardeş 1 yıldır araştırıyorum bilgisayarda iyte ve gtü çok önde.Tabi itü ytü bilkent odtü vs hariç.Ben olsam iyte çakar geçerim ama eğitimi ve konumu dolayısıyla öğrencilere en az 5 yıllık bi survivor yaşatıyormuş onu da bil.
  • Gazi gtü ve iyte nin yanında eğitimsel olarak baya geri kalıyor . Eğitimsel açıdan gtü ve iyte bir tık ytü den iyi olabilirler . Sadece eğitimsel açıdan tabiki de. Yoksa YTÜ nün piyasa bilinirliği , sosyal olanakları falan daha iyi tabiki de . Sıralaman YTÜ yetmiyor ise gtü yada iyte en iyi seçene bilgisayar mühendisliğinde bana soracak olur isen . Biri urlada biri istanbul sınırında . GTÜ nün hoca kalitesi ve konumu daha iyi bana göre . Burada 3. - 4. sınıfta istanbul daki bir şirkette part time işe giren sayısı oldukça fazla . Tabi bunu iyte de de yapabilirsin fakat İstanbul daki kadar fazla imkanının olmayacağı kesin bana göre . Yinede karar senin tabi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigEng -- 14 Temmuz 2017; 14:12:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent EE mi daha zor ODTÜ makine mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim YTÜ den mezun olacağım nasipse bu yaz. Ama okurken İyte makinenin ismini çok duydum. Oldukça kaliteli bir ingilizce eğitimi ve labaratuvar imkanları var. Orayı tercih etmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: neset baba

guncell

Hocam iyte makina okuyorum. Labları eğitim kalitesi YTÜ'den oldukça kaliteli. İkisi arasında kalıp seçtim İYTE'yi. Araştır derim. Merak ettiğin bir şey olursa mesaj atabilirsin
  • Valla iytenin konumundan bende tırstım hocam :D ancak bi yandan da hoşuma gidiyor şehirden uzak gibi :) @DwarfDwalin

Valla bilgisayarda kişinin kendisinde bitiyor hocam bence iş, iyi bir eğitim alıp ingilizce kaynaklardan kendimi geliştirmek istiyorum sadece eğer bilgisayar seçersem zaten kendini geliştirdikten sonra arayan değil aranan eleman olmak lazım bence :) @BigEng

@UstalarınUstası valla herkes labları övüyor hocam sevindim açıkçası :)

@AnıllGüder araştırıyorum hocam :) ilginiz için teşekkür ederim özelden konuşalım isterseniz :)
  • up
  • iyte makine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.