Şimdi Ara

İZMİR BORNOVA FİBER ÇALIŞMALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR İZMİR BORNOVADAKİ FİBER ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYEN OLURSA BANA erhanpehlivanli@hotmail.com yada 0 543 486 82 13 numaralı telefondan ulaşabilirler

• Bu İBB - BTM olayı tam olarak nedir?

Superonline bu kabloların döşendiği yerlere gelecek anlamına geliyor sanırım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_cetinkaya

Bu İBB - BTM olayı tam olarak nedir?

Superonline bu kabloların döşendiği yerlere gelecek anlamına geliyor sanırım??
    Sen kimsin ?
    yanı sen yetkilimisin ? neden sana ulasalim ? bişey biliyorsan buraya yazman daha mantikli herkeste ögrenmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Sen kimsin ?
    yanı sen yetkilimisin ? neden sana ulasalim ? bişey biliyorsan buraya yazman daha mantikli herkeste ögrenmiş olur.

Alıntıları Göster
    ben superonline satış elemanıyım.ofisimiz alsancakta barış iletişim.adım erhan pehlivanli eger daha fazla bilgi isterseniz erhanpehlivanli@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir yada 0 543 486 82 13 numaralıdan ulaşabilirsiniz.şuan bornovada geniş çaplı bir çalışma yapılıyor eger sözleşme yapmak isteyen olursa burdan yardımcı olurum.İBB İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEMEK.BTM DE BİLİŞİM TEKNOLOJI MERKEZİ DEMEK.BU YAZILARIN OLDUĞU YERLERDE SUPERONLİNE FİBER İNTERNET GELMİŞ DEMEKTİR

• quote:

Orijinalden alıntı: forbest1907

ben superonline satış elemanıyım.ofisimiz alsancakta barış iletişim.adım erhan pehlivanli eger daha fazla bilgi isterseniz erhanpehlivanli@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir yada 0 543 486 82 13 numaralıdan ulaşabilirsiniz.şuan bornovada geniş çaplı bir çalışma yapılıyor eger sözleşme yapmak isteyen olursa burdan yardımcı olurum.İBB İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEMEK.BTM DE BİLİŞİM TEKNOLOJI MERKEZİ DEMEK.BU YAZILARIN OLDUĞU YERLERDE SUPERONLİNE FİBER İNTERNET GELMİŞ DEMEKTİR

Alıntıları Göster
    Ozaman narlıdere ye geldi bizim sahil e gene birşey yok gene kaldık açıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Ozaman narlıdere ye geldi bizim sahil e gene birşey yok gene kaldık açıkta

Alıntıları Göster
    Sayın satış elamanı benim superonline ile ilgili her hangi bir bağlantım yok fakat duyduğum superonline siteler harici türkiyede apartmanlara F/O bağlantısı yapabilmek için 3 ayrı pilot bölge seçmiş. Bunlar izmir - karşıyaka, ankara - çankaya ve istanbul - şişli. Bunları teyit edebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: pomakk

Sayın satış elamanı benim superonline ile ilgili her hangi bir bağlantım yok fakat duyduğum superonline siteler harici türkiyede apartmanlara F/O bağlantısı yapabilmek için 3 ayrı pilot bölge seçmiş. Bunlar izmir - karşıyaka, ankara - çankaya ve istanbul - şişli. Bunları teyit edebilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    başlangıçta öyleydi fakat şuan bornovanın bir çok bölgesinde var buca koopta var bayraklı 75.yıl sitesinde var
    esin sitesinde var ve daha genişlemeye devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

başlangıçta öyleydi fakat şuan bornovanın bir çok bölgesinde var buca koopta var bayraklı 75.yıl sitesinde var
    esin sitesinde var ve daha genişlemeye devam ediyor

Alıntıları Göster
    ForBest1907 ;

Bugün Sizinle Saat 13.30 civarlarında telefon ile görüşmüştük. Bornova / Evka-3 ' te oturduğumu, Evimin 3 Metre yanından kablo döşediklerini, Apartmanda oturduğumu fakat site içerisinde olmadığını ve 7 katlı ( Her kat Tek daire, dolayısıyla 7 daire ) olduğunu söylemiştim.

Evimin Yerini Tam olarak Belirtmek için bu Görüntüyü koyuyorum. Fikir Yürütmenizde yardımcı olacağını düşündüm.

Resimde Kırmızı Çember; Apartmanımız .
    Lacivert Çizgi ; Fiber Optik kablo hattı
    Lacivert Çizginin ortasındaki Siyah nokta ; Döşeyen elemanların koydukları Kapak.

- Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodWasTaken

ForBest1907 ;

Bugün Sizinle Saat 13.30 civarlarında telefon ile görüşmüştük. Bornova / Evka-3 ' te oturduğumu, Evimin 3 Metre yanından kablo döşediklerini, Apartmanda oturduğumu fakat site içerisinde olmadığını ve 7 katlı ( Her kat Tek daire, dolayısıyla 7 daire ) olduğunu söylemiştim.

Evimin Yerini Tam olarak Belirtmek için bu Görüntüyü koyuyorum. Fikir Yürütmenizde yardımcı olacağını düşündüm.

Resimde Kırmızı Çember; Apartmanımız .
    Lacivert Çizgi ; Fiber Optik kablo hattı
    Lacivert Çizginin ortasındaki Siyah nokta ; Döşeyen elemanların koydukları Kapak.

- Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    irfan bey bugün bir görüşme yaptım ve şuan için sizin apartmana verilmesinin imkansız olduğu söylendi.sebebi şuan için alt yapının pahalı olmasından dolayı.ama 1 sene içinde verebileceklerini söylediler

• Anladım, tesekkur ederim Erhan bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 22 Kasım 2009; 18:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodWasTaken

Anladım, tesekkur ederim Erhan bey.
    erhan bey bizim apartman özkanlar 22 apartmanı, bornova manavkuyuda, camkıran sitesinin yakınında geçenlerde buralarda da çalışma yapılıyordu. s.online ın sitesinde özkanlar 34 apartmanına üyelik yapıldığını gördüm.

bende üye olmak istiyorum eğer bizim apartmana da(özkanlar 22) yapılabiliyorsa
    apartmanın yeri söyle :

• quote:

Orijinalden alıntı: turkel2001

erhan bey bizim apartman özkanlar 22 apartmanı, bornova manavkuyuda, camkıran sitesinin yakınında geçenlerde buralarda da çalışma yapılıyordu. s.online ın sitesinde özkanlar 34 apartmanına üyelik yapıldığını gördüm.

bende üye olmak istiyorum eğer bizim apartmana da(özkanlar 22) yapılabiliyorsa
    apartmanın yeri söyle :

Alıntıları Göster
    ben grenip geri dönücem yarın

• quote:

ben grenip geri dönücem yarın

Alıntıları Göster
    @forbest1907
    Ben Bornova Birlik Apartmanı'nda oturmaktayım.
    Super Online 'nın kendi sitesinde bu apartmanda fiber optik hizmeti verildiğini görmekte olduğum halde müşteri hizmetlerini aradığım zaman Bornova'da ısrarla siteler haricinde fiber internet hizmeti verilmediğini söylüyorlar.
    Bu konuda beni acil olarak bilgilendirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deres

@forbest1907
    Ben Bornova Birlik Apartmanı'nda oturmaktayım.
    Super Online 'nın kendi sitesinde bu apartmanda fiber optik hizmeti verildiğini görmekte olduğum halde müşteri hizmetlerini aradığım zaman Bornova'da ısrarla siteler haricinde fiber internet hizmeti verilmediğini söylüyorlar.
    Bu konuda beni acil olarak bilgilendirseniz memnun olurum.

Alıntıları Göster
    deres biz birlik apartmanında hizmet vermekteyiz eger bana oturdugunuz kat ve daire bilgilerini gönderirseniz ben yada başka bir arkadaşım gelip görüşme yaparız.

• quote:

deres biz birlik apartmanında hizmet vermekteyiz eger bana oturdugunuz kat ve daire bilgilerini gönderirseniz ben yada başka bir arkadaşım gelip görüşme yaparız.

Alıntıları Göster
    Sorun modem ile bilgisayarım arasındaki uzaklıkmış. Madem böyle sorunlar oluşuyor niye modemi kapının ağzına koydurup, wireless masrafına sokuyorsunuz ? Şimdi laptoptan girince çözümü farkettim. Lütfen, rica ediyorum daha dikkatli olalım. Şu an hız mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 25 Aralık 2009; 17:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Sorun modem ile bilgisayarım arasındaki uzaklıkmış. Madem böyle sorunlar oluşuyor niye modemi kapının ağzına koydurup, wireless masrafına sokuyorsunuz ? Şimdi laptoptan girince çözümü farkettim. Lütfen, rica ediyorum daha dikkatli olalım. Şu an hız mükemmel.

Alıntıları Göster
    @forbbest1907
    Evet daha sonra müşteri hizmetleriyle tekrar görüştüm.
    Fakat ben küçükpark civarında olan birlik apt'da oturmaktayım
    Söylediklerine göre verilen hizmet manavkuyu'da imiş.
    Sanırım kazım dirik mahallesi'nde bu hizmet verilmiyor.
    İlginiz için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: deres

@forbbest1907
    Evet daha sonra müşteri hizmetleriyle tekrar görüştüm.
    Fakat ben küçükpark civarında olan birlik apt'da oturmaktayım
    Söylediklerine göre verilen hizmet manavkuyu'da imiş.
    Sanırım kazım dirik mahallesi'nde bu hizmet verilmiyor.
    İlginiz için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Şu anda bu kablolar Üçkuyular'a döşenmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-etti

Şu anda bu kablolar Üçkuyular'a döşenmeye başladı.

Alıntıları Göster
    üçkuyulara yaklaşık 3-4 haftadan beri döşeniyor kumrucunun önleri fln hep kazıldı kapatıldı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

üçkuyulara yaklaşık 3-4 haftadan beri döşeniyor kumrucunun önleri fln hep kazıldı kapatıldı bile

Alıntıları Göster
    erhan bey, özkanlar 22 apartmanı hakkında halen sizden cevap alamadım, bi kaç msg üstte apartmanın yeri mavi nokta ile işaretli. ayrın 3ünde apartman toplantımız var,

oluyorsa ona göre karar alıcaz????
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkel2001

erhan bey, özkanlar 22 apartmanı hakkında halen sizden cevap alamadım, bi kaç msg üstte apartmanın yeri mavi nokta ile işaretli. ayrın 3ünde apartman toplantımız var,

oluyorsa ona göre karar alıcaz????

Alıntıları Göster
    100 MB hızlık paketim var super online ın verdiği hizmete bakın.
    Fiber internet tam bir fos çıktı.
    bu durumu 2 ay oldu çözemiyorlar.
    mavisehir de ve soyak ta oturanların hepsi bu testi yapsınlar.
    superonline ın abonelerine söz verdiği hızı gönderemediğini görecekler.
    Yeni geçecek arkadaşlata kesinlikle tavsiye etmiyorum
    www.h izinitestet.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.