Şimdi Ara

İzmir CS GO Ping

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmir'de superonline dışında internet sağlayıcı kullananlar kaç ping alıyor acaba?

Ping testini bu program ilehttp://files.gamebanana.com/tools/matchmaking_server_picker_2_8.zip

veya bu bat dosyasını kullanabilirsinizhttp://www44.zippyshare.com/v/tPrBVftj/file.html

dosyalar temizdir. virustotal linkleri;

ilk dosya:https://www.virustotal.com/tr/file/7d87261dfa769dd9b4ae73a2debc3d38b188faf602b81a6ce6a4aab6574c6f63/analysis/

ikinci dosya:https://www.virustotal.com/tr/file/e8dbe632f14c8ed746a83e7921002b3000cbbdf292938c45a9e7aeefb6c6ba1d/analysis/

bu iki programdan biriyle ping testi yapıp ekran görüntüsünü buraya yükleyebilir misiniz?

• superonlne fiber ile genelde 60 ping alıyorum, bazen 80-90 oluyor ama ping limitini 71 yapmama rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashTrainer

superonlne fiber ile genelde 60 ping alıyorum, bazen 80-90 oluyor ama ping limitini 71 yapmama rağmen.

aynı şeyi ben de yaşıyorum. bazen anlık olarak 150 - 200'e fırlıyor. o yüzden başka bir iss'ye geçmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highsenberg

quote:

superonlne fiber ile genelde 60 ping alıyorum, bazen 80-90 oluyor ama ping limitini 71 yapmama rağmen.

aynı şeyi ben de yaşıyorum. bazen anlık olarak 150 - 200'e fırlıyor. o yüzden başka bir iss'ye geçmek istiyorum.

Alıntıları Göster
    16lık ttnet vardı 60pingde oynuyodum
  • quote:

quote:

Müşteri hizmetlerini arayıp konuşursan belki yardımcı olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam bende de var bu ping sorunu Superonline'da. Müşteri hizmetleri yardımcı olabilir mi acaba?

• Eskiden ttnet varken 30 ping superonline na gectim 90 ping 😃😎😎
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6160909E1

Eskiden ttnet varken 30 ping superonline na gectim 90 ping 😃😎😎
    ttnet 50 ping
  • quote:

Orijinalden alıntı: I. Zabit

ttnet 50 ping

Alıntıları Göster
    50-80 arası değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

quote:

bir ara sabit 90 - 120 arası alırken aradım. o ping değerlerinin kabul edilebilir olduğunu söylediler. adamlara laf anlatmak mümkün değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

quote:

bir ara sabit 90 - 120 arası alırken aradım. o ping değerlerinin kabul edilebilir olduğunu söylediler. adamlara laf anlatmak mümkün değil.

Düzelmeztmedikleri halde başka firmaya geçmekle tehdit etmeyi deneyin.

Daha önce başıma geldi aynı durum.Hız sitesinde pingim 250 çıkarken 'pingleriniz normal görünüyor' diyip başlarından savdılar.Ben de zaten mail göndermek için resimlerini çekmiştim hız sonuçlarının.Merkez ofislerine gidip üyeliğimi iptal ettireceğimi,ping test sonuçlarımı resimleri ile götürüp gösteceğimi ve konuşmaların da zaten ses kaydı alındığından müşteri hizmetlerinin bana yardım etmeyi reddettiğini ses kayıtları ile kanıtlayarak üstlerine bildireceğimi söyledim ve kapattım telefonu.

Aynı günün akşamı beni arayıp internetimin düzeltildiğini haber verdiler.

Uzun lafın kısası biraz dişinizi göstermezseniz popolarını kaldırıp hiçbirşey ile ilgilenmiyorlar.En az 4 internet firması değiştirdim,toplam 3 müşteri temsilcisi beni hakaretten dava edeceğini söyledi.Sonuç = 0 dava ve 60ping.

• ani ping artışları wifi yüzünden olabiliyor.en iyisi ethernet ile bağlamak
  • quote:

ani ping artışları wifi yüzünden olabiliyor.en iyisi ethernet ile bağlamak
    izmirdeyken lolde ttnet ile genelde 80 falan alıyordum, istanbul da lolde superonline ile 40-50 max yine cs de de aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

izmirdeyken lolde ttnet ile genelde 80 falan alıyordum, istanbul da lolde superonline ile 40-50 max yine cs de de aynı şekilde.

Alıntıları Göster
    Sadece CS için diyorsan Rekabette benim 50-90 arası değişiyor ama Public olarak sorarsan 5 :)
  • Superonline fiber 50Mbps hız . Ping genelde 70-90 arası. Çoğu zaman 70 lerde arada sırada sunucuya göre 65-69 olduğu oluyor. Zaten 90 dan yukarısı büyük sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Superonline fiber 50Mbps hız . Ping genelde 70-90 arası. Çoğu zaman 70 lerde arada sırada sunucuya göre 65-69 olduğu oluyor. Zaten 90 dan yukarısı büyük sıkıntı.
    Superonline 8 mbit kullanıyorum, Pınarbaşın'dayım. LoL 64 ping. CS: GO çoğu zaman 90-100. Çok nadiren 70-80. Bıktım artık valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDDF4778 -- 13 Temmuz 2015; 14:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CDDF4778

Superonline 8 mbit kullanıyorum, Pınarbaşın'dayım. LoL 64 ping. CS: GO çoğu zaman 90-100. Çok nadiren 70-80. Bıktım artık valla.

Alıntıları Göster
    bende 25mbit turkcell superonline fiber var fakat türk serverlarında 5 ping alırken rekabetçide 90 80 ping alıyorum hep verdiğiniz programda ise avrupadaki pingim 52 oyunda 80 90 bunun bir ayarı varmıdır
  • http://imgur.com/T0mreob ±50 ping. esea faceit yine aynı civarda. özellikte xbox live sunucularında tr'den baglanan s.online kullanan arkadaslarim hic memnun olmadiklarini soyluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan359

bende 25mbit turkcell superonline fiber var fakat türk serverlarında 5 ping alırken rekabetçide 90 80 ping alıyorum hep verdiğiniz programda ise avrupadaki pingim 52 oyunda 80 90 bunun bir ayarı varmıdır

konsola mm_dedicated_max_ping yazıp en yüksek ping ayarını yapabilirsin
  • Highsenberg H kullanıcısına yanıt
    UyduNet kullanıyorum 40 - 50 arası 10GB
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.