Şimdi Ara

İzmir'de güvenilir servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun ekranı kırıldı. İzmir'de güvenerek yaptırabileceğim bir yer var mı ? Ya da bildiğiniz güvenilir bi internet sitesinden de satın alıp kendim takabilirim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden .

• Hiç bilen yok mu arkadaşlar?
  • Birde forumda orcun32 adlı arkadaş var.. Herkes çok memnun ona da ulaşabilirsiniz ..bende cep tlf mevcut isterseniz verebilirim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Birde forumda orcun32 adlı arkadaş var.. Herkes çok memnun ona da ulaşabilirsiniz ..bende cep tlf mevcut isterseniz verebilirim de

Harika olur. Birde powe gms den ne kadara yaptırmıştınız ekranı ?
  • Power GSM izmir diye aratınca Google da tel numarası çıkıyor. Istersen bir ara sor.. Diğer arkasasın telefonunu da sana özel mesaj ile yollayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Power GSM izmir diye aratınca Google da tel numarası çıkıyor. Istersen bir ara sor.. Diğer arkasasın telefonunu da sana özel mesaj ile yollayacağım

Hocam bende ekran değişimi yapıcam arkadaşa nasıl ulaşabilirim ?

• Bu kardesime guvenebilirsin izmirde yardimci olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

arkadaşlar cihazlarınız neler acaba 4S kullanıcsı var mı ? ben de kırdım. eğer birden fazla kişi gidersek belki indirim yaptırabiliriz. ben de izmirde oturuyorum hatayda, saygılar.

Iphone 4 kullanıyorum ben hocam, izmir de orcun32 arkadaşı herkes övüyor. Powergsm 120 tl dedi

• Foruma sürekli bakamıyorum yoğunluktan kusura bakmayın herhangi bir soru için telefondan ulaşırsanız daha hızlı yardımcı olabilirim.
    Benden bahseden arkadaşlarada çok teşekkürler doğru ve dürüst bir şekilde işimi yapmaya çalışıyorum memnun kaldıysanız ne mutlu bana.
    Numaram 0532 297 69 97.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.