Şimdi Ara

İzmir'e taşınıyorum yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilk konum olacak bu :) yardıma ihtiyacım var. izmir'e iş dolayısıyla taşınıyorum gibi görünüyor fakat ben izmir'i bilmiyorum. çalışacağım yerin etrafında ki evler maaşım yarısı kadar :( uygun ve işe giderken günü bitirmeyeceğim uzaklıkta 1+1 veya 2+1 bulabileceğim semtler önerir misiniz ?
    yaklaşık adreshttps://www.google.com.tr/maps/@38.4546351,27.1885366,19z?hl=tr

• Hangi bölgede çalışacaksınız? Ev ile iş yeri arasındaki mesafe çok olmasın derim. Yoksa yorucu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hovsm güzle şehir nolursa olsun istanbul kadar yorucu olamaz.
  • teşekkür ederim utkuhan.
    wacom çalışacağım yere yakın koordinatı link olarak verdim. Bayraklık mansuroğlu mahallesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivatodoo

teşekkür ederim utkuhan.
    wacom çalışacağım yere yakın koordinatı link olarak verdim. Bayraklık mansuroğlu mahallesi

Hangi şehirden gittin hocam bazen diyiyorum bendemi gitsem küçük bi ildeyim ben bi süre istanbulda yaşadım güzeldi,harika bi şehir ama zor geldi cidden izmir yada ankarayamı gitsem diyiyorum
  • ankara'dan gittim gibi.gibi diyorum çünkü aile ankara'da ben küçük bir şehirde okudum döndüm eve şimdi izmir'e yerleşme ihtimalim yüksek. iş görüşmesi için geçmiştim 2 gün izmir'e gerçekten güzel tavsiye ederim.
  • Bornova öğrenci mekanı. Evka filan var orda ama kiralar ucuz değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.google.com.tr/maps/dir/38.4550618,27.1884039/38.4691625,27.1855481/@38.4668798,27.183212,16z/data=!4m2!4m1!3e0?hl=tr

Buralardan 800 ile 1000 Tl arası bir yer bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Avantajı iş yerinizle burası arasında rampa filan yoktur. Düz ayaktır.
    Muhit olarak sakindir.
    İş yerinizin çevresine nazaran kiraları biraz daha makuldür.

Hayırlı olsun ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 28 Mart 2017; 14:12:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.