Şimdi Ara

İzmir için Kick Boks Salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben çiğlide oturuyorum karşıyaka veya bornova taraflarında kaliteli,hocaları iyi bir yer arıyorum önerebileceğiniz bir yer var mı?

• Kardesim ben onceden Wushu ile ilgileniyordum wushuya gidiyordum. Sonra musabik olmak falan istedim tabii. Wushuda degil tabi.Kickbox ve muay thaide lisansim olsun bu daldan ringe cikarim diye dusundum. Sordum sorusturdum metropol fitness salonunun altindayim. Aylik 100tl veriyorum. Inan bana degiyor. Antrenmanda canimiz cikiyor surekli model calismasi sparring yapiyoruz.bende buratya yeni geldim ama sanada oneririm saglam yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kickboks353535

Kardesim ben onceden Wushu ile ilgileniyordum wushuya gidiyordum. Sonra musabik olmak falan istedim tabii. Wushuda degil tabi.Kickbox ve muay thaide lisansim olsun bu daldan ringe cikarim diye dusundum. Sordum sorusturdum metropol fitness salonunun altindayim. Aylik 100tl veriyorum. Inan bana degiyor. Antrenmanda canimiz cikiyor surekli model calismasi sparring yapiyoruz.bende buratya yeni geldim ama sanada oneririm saglam yer

0 mesajlı birisin.reklam hesabısın.nickten de belli zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.