Gidenler, bilenler bir fikir paylaşırlarsa çok memnun olurum. Ygs-lys için cidden düşünmekteyim. Eskiden köklüydü baya ama şu an öğrenci kalitesi ne durumda onu bilemiyorum. Kaynakları da fena değildi hani. Şu an için görüşleriniz neler??
yabancı dil değilsen gitme bence
KAracan dışında öneri istersen;
Final ve Zafer i öneririm ikiside güzel eğitim veriyorlar.Finane bir sene gittim zafere bir iki ay kadar gittim ikisininde eğitimi güzeldi.Karacan hakkında bir bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: onr4249
KAracan dışında öneri istersen;
Final ve Zafer i öneririm ikiside güzel eğitim veriyorlar.Finane bir sene gittim zafere bir iki ay kadar gittim ikisininde eğitimi güzeldi.Karacan hakkında bir bilgim yok.
Sağol bilgi için. Finali de düşünmekteyim ama o kadar para vermektense bedavaya Karacan'a mı gitsem demiştim. Artık kitaplarından birebirlerinden ve bol sınav olması açısından ikinci dershane olarak kullanmak daha mantıklı oluyor galiba.
Vallahi İzmiri bilmiyorum ama Ankara Karacan'ın eğitimi güzeldi baya köklü bir kurum karacan.
quote:
Orijinalden alıntı: TheReVolTeC
Vallahi İzmiri bilmiyorum ama Ankara Karacan'ın eğitimi güzeldi baya köklü bir kurum karacan.
Fikir paylaştığın için sağol.
Arkadaşlar Ben Bir Eğitimciyim ve Yıllardır Dershanecilik Sektöründeyim. Karacan Dershanesi 27 yıllık bir kurum. Karacan İzmir de Faaliyet Gösterirken ne Final Vardı ne de Zafer. Bu tür Klişeleşmiş yönelimler aslında hem bu tercihi yapanlara hem de tercih edilen kurumlara zarar veriyor. Nasılmı ?? Örneğin herkes geleneksel ve benzer yorumlarla aynı kurumları tercih edip kurumları öğrenci bombardımanına tutuyor sonra da o kurum doğal olarak artan öğrenci talebini karşılayabilmek için kadro genişlemesine gidiyor ve kadro standardını kaybediyor. bu durumda her öğrenci eşdeğer deneyimle muhatap olamıyor. aynı zamanda bu yoğunlaşma öğrencinin üstüne para verip aldığı bu hizmetten alabileceği birim ilgiyi azaltıyor. kimi zaman bu tür kurumlarda öğrenci kurumu kurum öğrenciyi tanımadan öğretim yılı sona eriyor. ikincisi ise ; yine aynı mantıkla zaten oluşan genel kanaatle öğrenci yoğunluğu yaşayan kurumlar ticari rekabetin kaçınılmaz rehavetine kapılıp NASILSA ÖĞRENCİ GELİYOR duyugusu ile hantallaşıyorlar ve süreç içerisinde KADRO KAYBEDİP öğretim niteliklerini kaybediyorlar. Yani ; Bence bu tür kurumlara sizinle özel ilgilensinler diye gittiğinizi, önemli olanın sorununuzun çözülme hızı miktarı ve niteliği olduğunu unutmadan karar vermelisiniz. Ha bu arada Karacan Deshanesi Sadece Dil Öğrencisi alan bir kurum olmadığı gibi Türkiyede Mevcut Tüm İlk-Orta Ve Yükseköğretim düzeyindeki sınavlara öğrenci hazırlayabilen çok geniş açılımlı bir kurum diye biliyorum. Dil Grubunda Türkiyede İlk Ve En güçlü kurum olması bu intibayı vermiş olmalı.
Ve son olarak Karacan Dershanelerinde Yakından tanıdığım ve bir çok etiketli kurumda Belki yüzünü görme şansı bulamayacağınız nitelikte çok değerli öğretmenler bulunmakta. Daha İyi Araştırmalı ve Sürü Psikolojisine yenilmemelisiniz diyorum. Başarılar.