Şimdi Ara

İzmir merkezde ADSL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 Aralıkta İzmir Bahçelievler'e adsl için başvurduk. (öğrenci kampanyasından) Hala arayan soran yok. İhale mi bekleniyor nedir durum bir bilgisi olan var mı?

• izmir şehir merkezi, güzelyalı fln portlar hep doldu sanırım. benim tanıdık var 1,5 ay öce başvurdu (Güzelyalı) hala ses yok. ama benim oturduğum yer Urla-İzmir. adsl ÇOK nadir. sabah 9:30 da gittik, akşam 8 de sörf
  • quote:

Orjinalden alıntı: doruksart

20 Aralıkta İzmir Bahçelievler'e adsl için başvurduk. (öğrenci kampanyasından) Hala arayan soran yok. İhale mi bekleniyor nedir durum bir bilgisi olan var mı?

geçti borun pazari sur essegi nigdeye o kampanya biteli 2ay oldu
  • heh.. ayrica sunuda soyleyim telekoma basvurdum sonra gittim modemimi aldim eve geldim internet baglanmisti anlicaniz 4saat surmedi ADSL nin baglanmasi
  • karşıyaka bahçelievler diyorsan..arkadaşım da başvurdu en erken nisan mayıs mış bağlantı geçmiş olsun..
  • valla beyler ben İzmir/buca dan öğrenci kampanyası ilebaşvuru yaptım. 2 gün içinde bağlandım nete.

• iyi de ben başvurduğum sırada o kampanya vardı ve o kampanyayla başvurdum. şimdi bağlantım açılınca ilk ay parası vs. ödeyecek miyim ki? Karşıyaka değil Güzelyalı tarafı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet ankara
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iyi de ben başvurduğum sırada o kampanya vardı ve o kampanyayla başvurdum. şimdi bağlantım açılınca ilk ay parası vs. ödeyecek miyim ki? Karşıyaka değil Güzelyalı tarafı.

hayır arkadasım bende beklemedeyim ve tabiki benim basvurmamın sebebi bu indirim ve port acilinca acilcak dedikleri anda 3 farklı yere sordum basvurumuz indirim tarihinde yapidigi icin indirimden yararlanacagımız soylendi
  • hımm benimki 3 günde bağlandı. izmir-bornova.
    ama 1,5 ay önceydi. şu an sanırım buradada tüm portlar
    full. şu 600.000 port bi gelse bolluk yaşanır valla.
  • ben de konak tt mudurlugune baglıyım . aralık bası gibi muracaat ettim. hala yok.
  • Konak,alsancak fln adsl için port kalmadı.Hatta bi arkadaş dükkanına kablo net aldı dayanamayıp.
  • baya beklemelisiniz şu an boşta port yok ve ihale verilip verilmeyeceği türk telekom merkezine bağlı ve performans arttırması yapmadan port açmazlar
  • quote:

20 Aralıkta İzmir Bahçelievler'e adsl için başvurduk. (öğrenci kampanyasından) Hala arayan soran yok. İhale mi bekleniyor nedir durum bir bilgisi olan var mı?

Arkadaşım git bi ilgilen aynı santralden (bahçelievler) bende öğrenci kampanyası için başvurdum 28 aralıkta, 12 ocakta bağlandı. Bide benim şöle bi şansım war ben 10 Aralıkta netten başvurmuştum o geçerli oldu gittim bide arıza çıkardım telekomda öğrenci kampanyasıyla birleştirdiler..
  • beyler o kadar çok acele etmeyin bende öğrenci kampanyasıyla bağlandım 2 gün randımanlı kullandım sonrası fiyasko şimdiki aklım olsa uzak dururum hiç deilse özelleştirme işi nolcak onu bekleyin
  • port olup olmadığına telekomun çözüm ortaklarıda bakabiliyrlar, onlarada sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.