Şimdi Ara

İZMİR ROT BALANS SERVİSİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
9.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar volkswagen golf v aracım var. rot ayarı gerekiyor.

izmir'i pek bilmiyorum. izmir'de en iyi rot balans servisi neresidir?

• Benim kendi araçlarımı ve şirket araçlarımı gönderdiğim bir yer var. Çok memnunum ve gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

Bornova 3. Sanayi'de
    Dükkanın ismini şimdi tam hatırlayamadım ama öndüzenci Cihan Usta diye sorarsanız mutlaka bilen biri çıkar.
    (Gün oto diye kalmış aklımda ama emin değilim, şirkete gidince bakarım)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

Arkadaşlar volkswagen golf v aracım var. rot ayarı gerekiyor.

izmir'i pek bilmiyorum. izmir'de en iyi rot balans servisi neresidir?

Bulunduğunuz ilçeye göre değişir.bornovada bölasko,batı lastik,yavuz rot balans, güneş oto lastik.hepsi 2. Ve 3. Sanayideler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güneş oto 3. sanayi....
  • Rot balansçıyı iyi seçmek lazım.Piyasada onlarca bir halttan anlamayan adam rot balansçı diye geçiniyor..Herbiri ayrı telden çalıyor.Ben daha iyi bir yer bulamadım.Arkadaşların önerdiği yeri bende bir deneyeceğim.
  • Volvo özel servisindeyken 3. Sanayide Selahattin Usta'yı tavsiye ettiler. Koçtaş'ın hemen yanında. Görüp görebilceğiniz en tontiş en kibar amcalardan biri. Yanında 3-4 kişi çalışıyor ve oldukça iyi ilgileniyorlar. Benim araçta kamber açısı ve amortisorle ilgili problem olduğu için oldukça uzun süre kaldım ve çok memnun kaldım, mutlaka uğrayın. Aletler bir rotçuda olabilcek en teknolojik seviyede ve kesinlikle işlerini iyi biliyorlar.
  • Çiğli Ata sanayi Paşa Rot Balans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rot Balans Çok Acil Yardım !
    9 yıl önce açıldı
    Ankara Yetkili Servis Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Volvo özel servisindeyken 3. Sanayide Selahattin Usta'yı tavsiye ettiler. Koçtaş'ın hemen yanında. Görüp görebilceğiniz en tontiş en kibar amcalardan biri. Yanında 3-4 kişi çalışıyor ve oldukça iyi ilgileniyorlar. Benim araçta kamber açısı ve amortisorle ilgili problem olduğu için oldukça uzun süre kaldım ve çok memnun kaldım, mutlaka uğrayın. Aletler bir rotçuda olabilcek en teknolojik seviyede ve kesinlikle işlerini iyi biliyorlar.

seat toledo aracım var.tavsiyene uyup yarın kesinlikle Selahattin Ustay a götüreceğim teşekkürler tavsiyen için....
  • Paşa rot balans nasıldır? Kullandığı makinalar yeni mi? İşi iyi biliyor mu? Rot işi çok hassas bir iş aslında, bu sebepten tekrar sorayım istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Paşa rot balans nasıldır? Kullandığı makinalar yeni mi? İşi iyi biliyor mu? Rot işi çok hassas bir iş aslında, bu sebepten tekrar sorayım istedim.

Bende Karabağlar sanayide OTO RASİM ROTBALANS I tavsiye ederim, tüm teknolojik aletlerin olması yanında çok ilgili ve dürüstler öyleki aracımın far ayarını da yapın dediğimde aletle bakıp far ayarı düzgün dediler 3 gün sonra vize de farlar kusursuz geçti tavsiye ederim

• Bornova 3.Sanayi [i]Batı Lastik 2 gün önce yaptırdım.İzmirdeki herhalde en büyük rot balanscıdır bayağı çalışanı var teknolojik mekan bir bakın tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 3 Temmuz 2014; 11:47:29 >
  • Güneş oto 3. Sanayi

• quote:

Paşa rot balans nasıldır? Kullandığı makinalar yeni mi? İşi iyi biliyor mu? Rot işi çok hassas bir iş aslında, bu sebepten tekrar sorayım istedim.

Biraz gec oldu ama cevap yazayim en azindan baska arkadaslar icin referans olur.

Pasa rot gercekten cok iyi ve isin ehli insanlar calisiyor. Sahibi pasa da iyi ve genc bir arkadas. Ben 2 kez gittim ikisinde de cok memnun kaldim. Tek memnun olmadigim yani cok kalabalik oluyor ve biraz duzensiz calisiyorlar. Senin aracin liftte rotlarini kontrol ederken aniden pasa baska aracin balansina bakmaya gidiyor. Oradan cikip birinin jantini kontrol ediyor vs. :) Islerinin yogunlugundan olsa gerek biraz duzensizler. Zamanim cok diyorsan gozun kapali guvenebilirsin islerini cok iyi yapiyorlar
  • Agorian kullanıcısına yanıt
    Ben de geçtiğimiz haftasonu gittim, hizmet noktasında bilgi ve teknoloji yeterli görünüyor, ancak çok kalabalık olmasından kaynaklı bir düzensizlik ve özensizlik vardı...

önce balans olması gerekir diye biliyorum, önce rot ayarı ardından balans yapıldı.. rot'ta her yeri yeşillenmiş ekranı göremedim, acemiliğimden sormayı da bilemedim..

araç hemen lifte alınıyor, sonra bekle ki usta diğer araçları çıkarsın da senin araca sıra gelsin..

bir daha gidersem hafta içi gitmeye çalışırım..
  • quote:

Makina ekipman yönünden eksikleri yok gibi ancak kesinlikle bir düzensizlik ve ilgisizlik söz konusu. Müşteriyle olan diyaloglarıda hoşuma gitmedi, umursamaz davranıyorlar... Birdaha tercih edeceğim bir yer değil.
  • Konu hortlamış ama bende bi kaç kelam edeyim bilmeyenler için Karşıyaka çiğli bölgesinde en iyisi paşa rot geçenlerde bi rot ayarına 30tl aldılar fiyat bu diğer fiyatları bilmiyorum ne zaman gitsem boş anı denk geliyor diğer üyelerin dediği gibi düzensizliğe denk gelmedim ben..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.