|
İzmirde düzgün rot balansçı

-
-
Batı lastik iyidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: road35
Batı lastik iyidir.+1 çiğli ata sanayi girişi paşa rot da iyi
-
Bati lastik gercekten başarılı. 3.sanayi. -
Ata sanayide errota gittim ben hep, sorun yaşatmadı hiç. Cihazları düzenli kalibre edilen, ustaları baştan savma iş yapmayan her dükkan işinizi görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim aile dostum 1.sanayi tarafında gazi servisi geçince solda rot balansçı cevdet usta var. iyi iş çıkarır. lastik ayarımı orada yaptırırım. ismimi versen yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 7 Mart 2021; 22:2:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Canlast'ı mı tarif ediyorsunuz? Hergün oradan geçiyorum ama başka bir yer dikkatimi çekmedi. Yanında başka hangi dükkanlar var?
Ben de 2. sanayide Güneş Rot Balans'a gidiyorum. İzmir'de 7-8 tane rot balansçıya iş yaptırmışımdır, tek seferde düzgün iş çıkaran tek burası oldu. 3-4 defa gittim sıfır problem.
Eğer Cevdet Usta da böyle bir iş çıkarıyorsa hazır yolumun üzeri oraya gideyim ben de.
-
canlast dediğiniz sırasındaki dükkan olabilir. galiba lastik satışı yapıyor onlar ama emin değilim.
tabelası rot balans cevdet usta olması lazım. mavi zemin üzerine kırmızı harfli bir tabela. hemen yanında 2 sene önce açılan bir ekspertizci var. diğer yanında da oto aksesuarcıydı sanırım. öncesinde çamdibi sürücü kursu var hatta. sürücü kursu öncesinde de gazi servis. oralarda bir de noter vardı. bu saydıklarım 40 metre içinde yer alıyor. bölgede petrol ofisi istasyon var, yanında askeriye. askeriyenin karşı sırası oluyor. bayağı anlattım canlanmıştır
en son kasım 2019’da bir kaza atlatmıştım. lastik ayarı için ona gittim tabi ki. o zamandan beri şükür ihtiyaç olmadı. lastikle alakalı her işinizi görür. çıkma lastik de bulunuyor. bir deneyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 7 Mart 2021; 22:25:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Detaylı bilgilendirme için teşekkürler. Tarif ettiğiniz yerin önünden her sabah ve akşam geçiyorum. Oradaki Yurtiçi Kargo ve Aras kargo ile çalışıyoruz. Söylediğiniz notere de defalarca gittim. Canlast'ta 2 kere iş yaptırdım, arkasındaki Başaran'a şirket araçlarını götürüyoruz, caddenin karşısındaki Efe Otogaz'a gidip geliyorum. Yeni açılan ekspertiz de dikkatimi çekiyordu.
Bir tek Cevdet Usta'yı görememişim.
Google'dan baktım şimdi anımsar gibi oldum tabelayı.
Yakında bir rot-balans ihtiyacım olacak denemek için gideceğim Cevdet Usta'ya.
Tekrar teşekkürler öneri için.
-
Batı lastik bornavaya gittim. 4 lastik değişim (jantsız 16 inch) rot balans 220 lira. Hafta içi öğleden önce gittim sıra yoktu direk aldılar yarım saat civarı sürdü. İşçilik iyi gibi ama fiyatta fena yani
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X