Şimdi Ara

İzmir - Trabzon Yol Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendi aracımla ilk kez Trabzona yolculuk yapacağım.

İzmir-Afyon-Ankara-Çorum-Samsun-Giresun-Trabzon = 1327 Km
    İzmir-Bursa-Gebze-Sakarya-Samsun-Giresun-Trabzon = 1408 Km

Arada 81 km fark olmasına Navigasyon Gebze Sakarya istikametini öneriyor sürekli.

Gebze istikametinde köprü ücreti var ama problem değil.
    26 ağustosda yola çıkacağım.Tek korkum bayram tatili öncesi olduğu için İstanbul gebze çıkışında çok trafik olursa trafiğe takılmak.

Bu yolları kullananlar olarak hangi yol daha mantıklı ?

• osmangazidende geçin yahu. siz istediniz borç bize kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk güzergah daha sıkıntısız banaz civarı eds var bi de kırıkkale corum arasında var ordu il sınırı içerisinde belli aralıklarla var
  • Bursa-iznik-sakarya şeklinde yaparsanız yol dahada kısalır hemde trafik az olur. Sakarya'da otobana girip geredeye kadar otobandan rahatça gidersiniz. Hayırlı yolculuklar

• İlk güzergahdan gidilir.kaldı ki otobüsler filan hep o güzergahı kullanır.diğeri biraz macera.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılın doktor geldi. :)

Şaka bir yana her sene arabamla gittiğim yoldur, bu sene ise daha rutin yaz seferi olmadan son üç ayda iki mecburi sefer daha yaptık.

Biz direk yolculuklarda hep ilk güzergahı kullanırız. Ancak İstanbul-Trabzon yaptığımız zaman ikinci güzergahı da kullanırız.

Trafik yoğunluğu açısından ilk güzergah çok daha sakindir. Ankara çevre yolu da herhalde memleketteki en güzel çevreyolu olduğundan güzergahtaki en büyük şehir Ankara'yı da sıkıntısız geçersiniz. Bursa-Gebze civarları çok daha yoğun olur.

Ama hangi güzergahı seçerseniz seçin tek şoför için hayli yorucu olur. Bir günde almayı denemeyin derim.
  • İlk güzergahtan gitmişliğim var, sorunsuz. 2.güzergah hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul - Biga En Kısa Yol
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah kolaylık versin eğer tek şoför gidecekseniz

geçen hafta gittim geldim sinoptan izmire tek şöför daha yorgunluğum geçmedi gidiş geliş 2060 km

çarşamba saat 16 00 da sinoptan çıktım akşam 23:00 da afyona indim 1 saat kadar daha devam edip sabah 6 ya kadar uyudum gündüz 10:30 da izmirdeydim işlerimi hallettim 14:30 da çıktım saat 18:00 da afyona ulaştım orada o gece yattım sabah 9 da yola koyuldum akşam 18:00 gibi sinopa indim

hayat hikayemi yazdım şaka maka :)
  • Maalesef tek şöför. :( Anlaşılan ilk güzergah daha mantıklı. Umarım gebze taraflarında çok trafik olmaz. 26 ağustos cmt. sabaha karşı 4 gibi İzmirden çıkmayı planlıyorum
  • Aman çorumdan gecme Radar ustune radar yiyorsun 52km hızla giden bile ceza yiyor.2guzergah uygun bence.

• Bende 1 ay olmadı ilk güzergahı kullandım, uşaktan trabzona yolculık yaptım 1100 km civarı. Samsuna kadar yollar gaayet iyi bitiyor lakin samsundan sonrası eziyet, ordu da eds bıktırdı diyebilirim, samsunda yol yapım vardı trafik cok yavas ilerliyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.