Şimdi Ara

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2017)
Giriş
  • Gecekondulaşmanın en çok olduğu şehirlerden biri.Kötü şehir değil gittim zamanında ama bu gecekondulaşma şehri bozuyor
    https://yandex.com.tr/harita/115724/konak/?ll=27.171601%2C38.413614&z=16&l=sat%2Cstv%2Csta
    Şuraya bakın...
    Adana,İzmir,İstanbul özellikle bu üç şehirde çok pis gecekondulaşma veya yanlış çarpık kentleşme var.Sebebi tabiki de sonradan yapılan göçler
  • Eksiler burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl eksiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

İzmiri önemli kılan ateisti dinsizi. Ondan bu kadar önde tutuluyor. İnsanı cok iyimiş Diger memleketlerdekiler cadı tabii.
    Bir metroya binmek destandi son bi kaç yıl öncesine kadar.
    Ne istanbul kadar tarihi ne antalya kadar doga guzelligi nede bursa kadar düzenli bir şehir.

İzmirde oturmuyon diye kıskanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

İzmirliyim, Konyada yaşıyorum. Şehircilik, belediye anlamında İzmir cidden leş bunu doğu haricinde tüm şehirleri gezmiş birisi olarak söylüyorum. Konyayı tamamen boşaltıp yerine İzmirin insanını doldurabilme şansımız olsaydı hayatımın kalanını Konyada geçirmek isterdim.

Konya'yı googledan arattımda hiçte ilgi çeken bir şehir gibi durmuyor. Klasik anadolu şehri dümdüz binalar kurulu başka bir dalgası yok. Hiçbir manzara vs. yok sırf ev ve yükseklik diye bir şey yok.

Mesela izmirde şahin tepesine çekiyon arabanı içiyon manzaraya karşı konyada öyle birşey yok. Çok sıradan bir şehir.

Akyokuş var kanka ama manzaraya karşı içmeye çalışırsan içtiğin şeyin şişesine oturturlar büyük ihtimalle.

• gavur izmir

• İ
    quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

İzmirliyim, Konyada yaşıyorum. Şehircilik, belediye anlamında İzmir cidden leş bunu doğu haricinde tüm şehirleri gezmiş birisi olarak söylüyorum. Konyayı tamamen boşaltıp yerine İzmirin insanını doldurabilme şansımız olsaydı hayatımın kalanını Konyada geçirmek isterdim.

Konya'yı googledan arattımda hiçte ilgi çeken bir şehir gibi durmuyor. Klasik anadolu şehri dümdüz binalar kurulu başka bir dalgası yok. Hiçbir manzara vs. yok sırf ev ve yükseklik diye bir şey yok.

Mesela izmirde şahin tepesine çekiyon arabanı içiyon manzaraya karşı konyada öyle birşey yok. Çok sıradan bir şehir.

Gel bi gez, dolaş ondan sonra yorum yap dostum. Ben İzmirliyim doğuştan, 15 yaşına kadar İzmirde yaşadım. 6 senedir Konyada yaşıyorum. İnsanından bi halt olmaz, sığ kafalı saf anadolu çomarıdır. Ancak şehir olarak üst düzey güzellikte.

• Güzellik sıralaması

1-İSTANBUL
    2-ANKARA
    3-ESKİŞEHİR
    4-KONYA
    5-İZMİR

İzmirde bi tek kordon var başkada bi mok yok köy gibi bir yer daracık yollar bakımsız sokaklar binalar köyden farkı yok.
    Ankara geniş ferah düzenli stabil bir şehir ve şehirin belli bölgeleri çok lüks. Genel anlamda da daha güzel zaten.
    Konya şehir büyük geniş ferah yine izmirden güzel
    Eskişehir izmiri 10 la çarpar.

Yaşanabilirlik
    1-Ankara
    2-Eskişehir
    3-Konya
    4-İzmir

Konya ankara eskişehiri görmemiş gezmemiş gezmişsede saçma sapan bölgelerini görmüş izmirliler komik duruma düşmeyin.

İnsan olarakta Ankarada çomar var mı ? var
    ama izmirde de var. Ankaranın elit bölgelerini baz alırsan orda ki insan kalitesi izmirin insanına 10 basar
    Konyanın insanı iyi değil köylü
    Eskişehir öğrenci zaten coğu
    İstanbulda ankara gibi elit bölgelerinde ki insanları kaliteli

Ama izmirin elit bölgesinede gitsen[ki pek bi elitliği yok] insan kalitesi düşük.
    İzmirin insanı konya insanının farklı modeli kaliteli değiller

• İstanbul gibi megakent varken adam gelmiş izmir diyor. İzmir köy bile sayılmaz istanbulun yanında
  • 3-5 paragraf yazıya, sıralamaya gerek yok. Izmirliyim, katılmıyorum dedim. Bütünü ile en iyisi değil, sosyal acıdan keyifli ama şehir planlaması çok kötü. Hizmetler açısından sıfır. Bu yüzden Istanbul ve Ankara'nin ardında 3. olur. Konya ile kıyasa sokmam o kadar değil, şehir insanı ile bir kafada olmadigim yer ister dünyasının en güzel köşesi olsa nafile.

Izmir en iyisi değil dediysem de başka yerde yaşayamam, burada doğup büyümüş biri vazgeçemez. Iyisi ve kötüsüyle sahiplenirim burayı.

• Izmirde doğdum 12 13 yasinda istanbula taşındık(hala orda akrabalarim bol yazları giderim) belki diceksiniz o yaşta neyi anladin ki ama cidden suna eminim istanbuldaki imkanın, çevrenin yarısı izmirde yok. istanbulda bi ogrenci part time iş bulabilirken izmirde hayatta bulamaz ya da coook zor bulur
    Izmir aşırı durgun biyer, net sağlam bi gelirin yoksa orda yasanmaz
    İstanbul u tatmadan izmir demeyin

• Aksini iddia eden zaten İzmir'e hiç gelmemiştir.
  • İzmir dünya şehirlerinde ilk 10 a girer
  • Hay sökeyim İzmirinizi. Gittim gördüm
    KÖY !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B J K -- 14 Ekim 2016; 9:17:01 >
  • Izmir li bir vatandaş ezan sesinden rahatsız olduğu için mahkemeye başvurmuş

Mahkemenin cevabı:Burası islam ülkesi begenmiyorsan başka ülkede yaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: L4st

Hay sökeyim İzmirinizi. Gittim gördüm
    KÖY !

Kıskanç Kıvanç
  • İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Büyük Köyüdür.

• Hocam bir gün gel misafir edeyim. Günü olsun ama camiler dolu oluyor sokakta namaz kılan insanları göstereyim sana Karşıyaka'da. Sonra çıkar Seyirtepe'de manzaraya karşı çayımızı içeriz. Teleferik'e gider bir tarafı orman, bir tarafı tamamen Izmir manzaralı yerde yemek yeriz. Aynı günün akşamı (Cuma) Alsancak'a geçer sokakta bira içen gençleri de görürüz. İstediğin başka bir şey varsa onu da yaparız.

• Kulağa güzel geliyor ancak yakın zamanda şehir dışına çıkamayacağım sanırım. Belki ileride olabilir, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Kes ve Yalova'ya devam et

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.