Şimdi Ara

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2017)
Giriş
  • İzmir bir kere emekli şehridir kardes. İş dedim mi İstanbul ve Ankara nın yanına dahi yaklaşamaz bunu diyenler dışarıdan gelip iş bakanlar ve buralı olarakta hak veriyorum izmir emekli olup gelinecek bir şehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Adam En Gelişmiş Demiyor En Yaşanılabilir Diyor Lafı Çarpıtma Bizi Kıskandığın Çok Belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Adam En Gelişmiş Demiyor En Yaşanılabilir Diyor Lafı Çarpıtma Bizi Kıskandığın Çok Belli

Kıskanmak derken neden bir şehri kıskanayım ki ? İstanbul da evlerimden 1 tanesini satsam İzmir de 2 tane ev alırım rahatlıkla.

Ben İzmir'e taşınmaya karar versem bana ne engel olacak ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 17 Ekim 2016; 12:02:42 >
    İzmirde Ev Fiyatlarından Haberiniz Varmı Acaba. 2 Tane 3+1 Tepecikte Alabilirsiniz Tabiki Rahatlıkla

• quote:

İzmirde Ev Fiyatlarından Haberiniz Varmı Acaba. 2 Tane 3+1 Tepecikte Alabilirsiniz Tabiki Rahatlıkla

İstanbul kadar abartılı olmadığını düşünüyorum. Tabi özellikle incelemiş değilim İstanbul'u bırakıp başka bir yere gidersem bu ancak Kırklareli Lüleburgaz filan gibi küçük sakin bir yer olur. O yüzden hiç merak edip bakmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 17 Ekim 2016; 13:46:35 >
  • Haftalık İzmir konusuna hoşgeldiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İstanbuldan Geride Kalır Yanı Yok Haberiniz Olsun Örneğin Lüks Olarak Folkart Towers Ev Fiyatlarına Bakın Derim Bu Arada Kendisi Avrupanın 5. Türkiye nin 2. En Yüksek Yapısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 18 Ekim 2016; 4:49:01 >
  • quote:

İstanbuldan Geride Kalır Yanı Yok Haberiniz Olsun Örneğin Lüks Olarak Folkart Towers Ev Fiyatlarına Bakın Derim Bu Arada Kendisi Avrupanın 5. Türkiye nin 2. En Yüksek Yapısı

Yanina baska bjr kule yapiliyor o ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One True King

quote:

Kimse kimseye karışmaz sokak ortasında içersin rahat rahat hesap soran olmaz.

Peki sokakta namaz kılarsam aynı hoşgörüyü gösterecekler mi ? Pek sanmıyorum.

Bostanlı Cami'sine gidin bir bakın bakalım.
  • Bayağıdır Planlanan Bir Bina Bir Ara Durmuştu İnşaatı Şimdi Devam Ediyor Tekrar Ofis+Daire Olur Benim Tahminim Yükseklik Olarakta Folkarta Yetişiyor. Sahibide Pekte Yabancı Olmadığımız Oralardan Biri

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.