Şimdi Ara

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2017)
Giriş
  • Arkadaşlar bunda hemfikiriz sanırım? İzmir Türkiye'nin en güzel ve yaşanılır şehridir açık ve net. Neden derseniz?

-Bir kere yaşıcağınız şehirde deniz olmalı. Denizsiz şehirde asla yaşanmaz ben şahsen yaşayamam.
    -İzmir'de eğlenilcek yapılcak aktiviteler sosyal hayat var. Yeterince cafe ve bar bulunuyor insan sıkılmaz.
    -Kimse kimseye karışmaz sokak ortasında içersin rahat rahat hesap soran olmaz.
    -Terör olayı diğer şehirlere göre daha azdır bomba patlama olayı daha az.
    -İti uğursuzu diğerlerine göre az güvenli şekilde yaşayabiliyorsunuz.
    -Fazla trafiği yoktur bir ucundan diğerine hızlı şekilde ulaşabiliyorsunuz saatlerce beklemiyorsunuz.
    -Girilebilir plajlara eğlenceli beach clublara çok yakın. 45 dk'da çeşmeye gidiyorsunuz günü birlik.
    -Kentkart olayı var 90 dk'da aktarmayla gezebiliyorsunuz.
    -Ev kiraları normal İstanbul'a göre ucuz kalıyor.
    -Havası çok soğuk değil. Kışın katkat giyinmek zorunda kalmıyorsunuz. Siyah deri ceket içine beyaz tshirt giyip şekil yapabiliyorsunuz.
    -Kızları güzel ve bakımlı.

Tüm bunlar olunca İzmir Türkiye'de ön plana çıkıyor. Bunların bazıları İstanbul, Antalya, Eskişehir gibi şehirlerdede var. Ama tüm maddelerin olduğu sadece İzmir var. Yani İzmir her anlamda bir numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gondikçi -- 13 Ekim 2016; 20:22:01 >

• Aga böyle ballandıra ballandıra anlatınca insanlar gelicek şimdi İzmirin hiçbir özelliği kalmayacak gözünü sevem. İzmir kaka pis yok bi şey e e burası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavhehe.gif
  • İzmir balondur BIZE HER YER ANKARA BASKENTTT

• Kes ve Yalova'ya devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmire hiç gitmedim ama izmirli arkadaşlarım var çok iyi türkçe konuşuyorlar ingilizce bilenlerde var baya güler yüzlü eğitimli insanlar yardımseverler
  • Hodor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hodor Hodor

Hodor.

Nick post uyumu

• İzmiri bilmesek bize yutturacak. Son madde ve çok fazla kafe ve bar var dışında sallama. Tamamen kişisel görüşler. Ha birde izmirli kızlar bana göre değil malum biraz geniş olmak lazım.
  • Müslüman nüfus az ezan falan az duyuyoz güzel bir il

• Deniz ve ayaz kısmını değiştirerek ESKİŞEHİR diyorum.

Şahsen 17 sene yazlık yerde kaldığım,büyüdüğüm için denizden bıktım. Kışa hasret büyüdüm. Eskişehir tam benlik şehir.
  • kralsın izmir
  • Tüm şehirleri gezmeden bunu söylemek zor ama ben de seviyorum İzmir'i.
  • İZMİR İZMİR İZMİR

İZMİRE KÖY, BALON VS DİYENLER GELSİN GÖRSÜN GEZSİN BAKALIM AĞZINI AÇIYO MU Bİ DAHA? MEDYA DA DİNCİLERİN KÖTÜLEMELERİNİ OKUYARAK BALON BALON DEMEYİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Kemalim

Müslüman nüfus az ezan falan az duyuyoz güzel bir il

Evin dibinde cami var.Ezan okurken evde televizyonun sesini neredeyse son ses olmasına rağmen duyamıyorum.hocanın kulağını az çınlatmıyorum bu yüzden.
    (Bornova)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Tüm şehirleri gezmeden bunu söylemek zor ama ben de seviyorum İzmir'i.

Tüm şehirleri gezmeye gerek yok. Denizi olan 3 tane büyük şehir var. İzmir İstanbul ve Antalya. Gerisi bursa trabzon çanakkale vs. vs. iş yapmaz zaten.

İstanbul ve Antalya'da yukarda saydığım tüm maddeler yok. Ama İzmir'de var.
  • Gelmeyin İzmir'e leş gibi, berbat bir şehir. İstanbulunuzda kalın siz.
  • İzmirliyim, Konyada yaşıyorum. Şehircilik, belediye anlamında İzmir cidden leş bunu doğu haricinde tüm şehirleri gezmiş birisi olarak söylüyorum. Konyayı tamamen boşaltıp yerine İzmirin insanını doldurabilme şansımız olsaydı hayatımın kalanını Konyada geçirmek isterdim.
  • çeşme hariç çöp bea hocam balçovada teyzemler var nefret ederim oralardan çeşme forever
  • Güzel yer.Trafik biraz sıkıntı oluyor arada bir gezmeye gittiğim zaman sadece.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.