Şimdi Ara

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2017)
Giriş
  • Beklerim hocam. Ben de kayda değer şehirlerin hepsini gördüm diyebilirim, gerçekten Izmir gibisi yok. İzmir'eçok yaklaşabilen Antalya bana göre. Ben öğrenciyim, uzun süredir ailemle yaşıyorum burada. Çalışıyorum aynı zamanda ve işimi çok seviyorum, iş çıksa da gitsem diye bekliyorum hep. Çünkü okuduğum bölümle direkt alakalı, parası da öğrenci için iyi. Neyse konudan çok çıktım.

Yalnız profesyonel anlamda benim mesleğimin çok büyük bölümü Istanbul'da, bir kısmı da Ankara'da icra ediliyor. İzmir'de çok zor. Kendi mesleğimi İzmir'de düzgün şekilde yapıp ortalama bir gelir elde edeceğimi bilsem hayatımı burada geçiririm ama o konuda ciddi şüphelerim var. İzmir'de yaşayamazsam Türkiye'de yaşamanın pek bir anlamı yok benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Rize, Trabzon, Samsun seç beğen al. Tercihim Samsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

Rize, Trabzon, Samsun seç beğen al. Tercihim Samsun.

the yobaz style
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

İzmiri önemli kılan ateisti dinsizi. Ondan bu kadar önde tutuluyor. İnsanı cok iyimiş Diger memleketlerdekiler cadı tabii.
    Bir metroya binmek destandi son bi kaç yıl öncesine kadar.
    Ne istanbul kadar tarihi ne antalya kadar doga guzelligi nede bursa kadar düzenli bir şehir.

İzmirde oturmuyon diye kıskanma

Alın bunu burdan al al al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen 3 milyonluk köyünde oturmaya devam et.
  • Yalan Beyler İzmirde Deniz Yok Shop O Ayrıca Hava Güzel Falan Değil -80 Oluyor Kışları Hemde Ortalık Malum Irk Kaynıyor Kızlarda Güzel Değil Alsancakta Negevle Tararlar Sizi Kimse Dönüp Bakmaz Üstelik Gevuruz Sakın Gelmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde 2 sene yaşadım denilenler doğru fakat her insan kalabalığı sevmeyebilir. 1.5 senedir Edirnede yaşıyorum Izmire göre daha çok sevdim daha huzurluyum kalabalık yok hır gür yok. Yani bu tür şeyler kişiden kişiye değişir.

• Bunları unutmuşsun:

+Darbe zamanında sela veren müezzinler itinayla dövülür
    +Müslümanlar sevilmez
    +Camiler sevilmez vs.

Tam izmire yakışan şeyler bunlar.Bence bunları da eklemelisin
  • İstanbulda yaşıyorum geçen ay ilk defa izmire gittim 2 gün kaldım ilkfarkettiğimşey insanlarının daha medeni olmasını farkettim. İnsanların birbirine saygısı hoşgörüsü istanbuldan çok daha fazla... Yaşanılacak yer ama havası bana biraz nemli ve boğucu geldi sıcak havayı pek sevmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15Days

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

İzmirliyim, Konyada yaşıyorum. Şehircilik, belediye anlamında İzmir cidden leş bunu doğu haricinde tüm şehirleri gezmiş birisi olarak söylüyorum. Konyayı tamamen boşaltıp yerine İzmirin insanını doldurabilme şansımız olsaydı hayatımın kalanını Konyada geçirmek isterdim.

Konya'yı googledan arattımda hiçte ilgi çeken bir şehir gibi durmuyor. Klasik anadolu şehri dümdüz binalar kurulu başka bir dalgası yok. Hiçbir manzara vs. yok sırf ev ve yükseklik diye bir şey yok.

Mesela izmirde şahin tepesine çekiyon arabanı içiyon manzaraya karşı konyada öyle birşey yok. Çok sıradan bir şehir.

Akyokuş var kanka ama manzaraya karşı içmeye çalışırsan içtiğin şeyin şişesine oturturlar büyük ihtimalle.

Yok hocam insanı biraz sığ olabilir hani biz kendimiz deriz etkilemek kafalı diye ama o kadarda değil. Akyokuş zaten içme yeri ki ayrıca nerdeyse Bosna'da 4 alkollü mekan otogarda 10-12 arası Ocakbaşı türü Meram'da gene 2-3 tane alkollü mekan var baya içeni çoktur öylede saygısızlıkta görmedim hatta gece içenlere karşıda ha bu mükemmel bir yer diye demedim sadece Konya da içeni öldürmüyorlar diye dedim :)

• quote:

Arkadaşlar bunda hemfikiriz sanırım? İzmir Türkiye'nin en güzel ve yaşanılır şehridir açık ve net. Neden derseniz?

-Bir kere yaşıcağınız şehirde deniz olmalı. Denizsiz şehirde asla yaşanmaz ben şahsen yaşayamam.
    -İzmir'de eğlenilcek yapılcak aktiviteler sosyal hayat var. Yeterince cafe ve bar bulunuyor insan sıkılmaz.
    -Kimse kimseye karışmaz sokak ortasında içersin rahat rahat hesap soran olmaz.
    -Terör olayı diğer şehirlere göre daha azdır bomba patlama olayı daha az.
    -İti uğursuzu diğerlerine göre az güvenli şekilde yaşayabiliyorsunuz.
    -Fazla trafiği yoktur bir ucundan diğerine hızlı şekilde ulaşabiliyorsunuz saatlerce beklemiyorsunuz.
    -Girilebilir plajlara eğlenceli beach clublara çok yakın. 45 dk'da çeşmeye gidiyorsunuz günü birlik.
    -Kentkart olayı var 90 dk'da aktarmayla gezebiliyorsunuz.
    -Ev kiraları normal İstanbul'a göre ucuz kalıyor.
    -Havası çok soğuk değil. Kışın katkat giyinmek zorunda kalmıyorsunuz. Siyah deri ceket içine beyaz tshirt giyip şekil yapabiliyorsunuz.
    -Kızları güzel ve bakımlı.

Tüm bunlar olunca İzmir Türkiye'de ön plana çıkıyor. Bunların bazıları İstanbul, Antalya, Eskişehir gibi şehirlerdede var. Ama tüm maddelerin olduğu sadece İzmir var. Yani İzmir her anlamda bir numara

Antalya diyorum. Net

-Deniz var. Öyle şehir merkezinde pis özellikle karşıyakada ki gibi hala b.k kokmuyor
    -Sosyal hayat daha renkli. Cafe, bar, turistik tesisleri kalite olarak bin basar izmire
    -İzmir'de dinini yaşayan insanlara karışılır. Çok gördüm kötü kötü baktıklarını. (Dinci değilim, ama her iki kesimde birbirine saygı gösterince olur o dediğin)
    -Terör konusu aynı
    -İzmirde net olarak akşam ve sabahları leş gibi trafik var. Hadi sabah karşıyakadan gel merkeze. Hadi akşam konakda bir dolaş. geçiniz. Antalya'da trafiğin t'si olmaz.
    -Girilebilir plajlara gitmen için 45 dk yol yapmana gerek yok. Hele haftasonu o çeşme trafiğini de ekle 1 saat ek olarak. Antalya'da bu plajlar 5 dakika :)
    -Kış olmuyor bile
    -Rus kızları izmirli kızlardan çok daha güzel, bakımlı ve kaprissiz + olarak

Sonuç olarak Antalya İzmir'i döver

• 3 milyonluk köydür İzmir. Evet gavur olabiliriz, müslümanları da pek sevmeyiz doğrudur.Yobazları burada bir güzel de döveriz. Kızları, aileleri genişdir. Aman aman sadece İzmir'e laf atında gelmeyin. Kalın siz 15 milyonluk karınca yuvalarında. Sakın efendim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDanielSD

quote:

Arkadaşlar bunda hemfikiriz sanırım? İzmir Türkiye'nin en güzel ve yaşanılır şehridir açık ve net. Neden derseniz?

-Bir kere yaşıcağınız şehirde deniz olmalı. Denizsiz şehirde asla yaşanmaz ben şahsen yaşayamam.
    -İzmir'de eğlenilcek yapılcak aktiviteler sosyal hayat var. Yeterince cafe ve bar bulunuyor insan sıkılmaz.
    -Kimse kimseye karışmaz sokak ortasında içersin rahat rahat hesap soran olmaz.
    -Terör olayı diğer şehirlere göre daha azdır bomba patlama olayı daha az.
    -İti uğursuzu diğerlerine göre az güvenli şekilde yaşayabiliyorsunuz.
    -Fazla trafiği yoktur bir ucundan diğerine hızlı şekilde ulaşabiliyorsunuz saatlerce beklemiyorsunuz.
    -Girilebilir plajlara eğlenceli beach clublara çok yakın. 45 dk'da çeşmeye gidiyorsunuz günü birlik.
    -Kentkart olayı var 90 dk'da aktarmayla gezebiliyorsunuz.
    -Ev kiraları normal İstanbul'a göre ucuz kalıyor.
    -Havası çok soğuk değil. Kışın katkat giyinmek zorunda kalmıyorsunuz. Siyah deri ceket içine beyaz tshirt giyip şekil yapabiliyorsunuz.
    -Kızları güzel ve bakımlı.

Tüm bunlar olunca İzmir Türkiye'de ön plana çıkıyor. Bunların bazıları İstanbul, Antalya, Eskişehir gibi şehirlerdede var. Ama tüm maddelerin olduğu sadece İzmir var. Yani İzmir her anlamda bir numara

Antalya diyorum. Net

-Deniz var. Öyle şehir merkezinde pis özellikle karşıyakada ki gibi hala b.k kokmuyor
    -Sosyal hayat daha renkli. Cafe, bar, turistik tesisleri kalite olarak bin basar izmire
    -İzmir'de dinini yaşayan insanlara karışılır. Çok gördüm kötü kötü baktıklarını. (Dinci değilim, ama her iki kesimde birbirine saygı gösterince olur o dediğin)
    -Terör konusu aynı
    -İzmirde net olarak akşam ve sabahları leş gibi trafik var. Hadi sabah karşıyakadan gel merkeze. Hadi akşam konakda bir dolaş. geçiniz. Antalya'da trafiğin t'si olmaz.
    -Girilebilir plajlara gitmen için 45 dk yol yapmana gerek yok. Hele haftasonu o çeşme trafiğini de ekle 1 saat ek olarak. Antalya'da bu plajlar 5 dakika :)
    -Kış olmuyor bile
    -Rus kızları izmirli kızlardan çok daha güzel, bakımlı ve kaprissiz + olarak

Sonuç olarak Antalya İzmir'i döver

ANTALYADA BUGUN DAHA BOMBA PATLADI +++ İZMİR KIZLARI TÜM KAİNATIN EN GÜZEL KIZLARIDIR.
    ORTADOĞUDA YAŞAMAYA DEVAM EDIN BIZ IZMIRDE MUTLUYUZ <3

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: One True King

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kimse kimseye karışmaz sokak ortasında içersin rahat rahat hesap soran olmaz.

Peki sokakta namaz kılarsam aynı hoşgörüyü gösterecekler mi ? Pek sanmıyorum.

Sokakta namaz kılınmaz. Camileri boşamı yapıyoz

Sana ne ? İsteyen istediği yerde kılar, neden karışıyorsun ?

Öyleyse alkol içmek için barlar var , meyhaneler var. Git orada iç demezler mi ?

alkolle ibadeti bir tutma.

Sokakta namaz kıldığın yere daha önceden biri işediyse sıçtıysa üstünde namaz mı kılmak istersiN?? Ama alkolde öyle bir durum yok. Aç buz gibi biranı keyfine bak.

İstersem kılarım. En pis yerde de kılsam seçim benim seçimim,seni ilgilendirmez. Yapman gereken şey beni umursamayıp kendi işine bakman.

İzmir'de umursamaz kimse merak etme. Bizim burda ibadetlere karışılmaz. Konyayla karıştırma biz.

Bizim burda kiliselerde var camilerde herkes istediğini yapar kimse birşey demez. Özgürlükler ülkesi Amerikaysa özgürlükler şehride İzmirdir.

Gorduk, sela okundu diye camiyi basanlar da Izmirden cikmamis miydi? Simdi birkac insanin yaptigiyla tamamini yargilamak dogru degil ama senin bu yazdigina da bunu soylemek gerekir.

• istanbulun yeri bende ayrı ama istanbuldan taşınsam ya izmir isterim ya da muğlayı muğlada 1 sene kalmıştık hala özlüyorum en nefret ettiğim yerde 1 yıl kaldığım ankara yok böyle bir şehir ya tek anıtkabiri var başka birşeyi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir aşığıyım ancak Priştina dan sonra İzmir sürekli geriye gidiyor. Limandan geçerken o eski kokular duyulmaya başlanalı epey oluyor. Bornova girişine, garaj yolu trafiğine çözüm üretilmiyor. Point gibi folkart vb. gökdelenler ile şehir silueti yok ediliyor.

Merkez haricinde sahil yerleşimlerinde temizlik yok, şehir planlaması yok. Seferihisar, urla, karaburun Mordoğan gibi cennetler çeşmenin gölgesinde ve kimse zahmet edip turistik yatırım yapmıyor.

Buna rağmen hala en yaşanılası şehir bence de İzmir ama yeterli desteği gorse, Ahmet Priştina gibi çalışkan belediyecilik devam etse şimdi dünyanın sayılı merkezlerinden idi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gondikçi kullanıcısına yanıt
    Bursa'yı Çanakkale'yi görmeden yorum yapıyorsun oradaki gezilecek yerlerin güzelliklerin yarısı yok İzmir'de

• Bir kısımı kibir yumağı bir kısımı barzolardan oluşan kocaman bir köydür.
    Belediyecilikte ise sanırım ülkede daha rezili yoktur. Chp komple şehri dinamitlese nasıl olsa seçilmemiz garanti diye hizmet yapmıyor ve yolsuzlukta kendisini aşıyor.

Sahil kesimlerinden azıcık içeri girin ve köy yaşamını görün. Köyün bile bir naifliği vardır, buraya köy demek de köye aslında hakaret oluyor.
    Sahil kesimi bile zaten tranvay inşaatı dedikleri garabet yüzünden kraterlerle dolu.

İzmir rezilliktir.
  • mersin varken izmir neymiş
  • Açık ve net sen izmirden başka bir şehre gitmemişsin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.