Şimdi Ara

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

İZMİR Türkiye'nin Açık ve Net En Güzel/Yaşanılır Şehridir

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: One True King

quote:

Kimse kimseye karışmaz sokak ortasında içersin rahat rahat hesap soran olmaz.

Peki sokakta namaz kılarsam aynı hoşgörüyü gösterecekler mi ? Pek sanmıyorum.

Headshot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğudan çok göç almış kültürel yapısı bozulmuş ege de okuyan insanlar doğrudan istanbula gidiyor buda iş sahasının azlığını gösterir.Yağmur yağdığında sürekli sel alıyor yollar dükkanlar.Fiyat olarak ucuz bir kent.4 sene ünv de gördüğüm bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Kes ve Yalova'ya devam et

Yalova gerçekten güzel bir yer tek eksisi çok arap var termal ve armutlu gerçekten güzel bir de evler neden öyle pahalı orada yarım milyondan başlıyor doğru düzgün bir ev.

• İzmirli olarak söylüyorum, İzmir'in insanları ve denizi olmasa bir hiç. Kaldırım belediyeciliği dendiğini duymuşsunuzdur belediyesi için ama doğru düzgün kaldırım bile yapmazlar, düzensiz ve çarpık kentleşmenin yoğun olduğu bir ildir İzmir. Şehre iyi bir belediyecilik anlayışı gerekli. Var olan kadroyla İzmir yerinde saymaya devam edecektir. Ama İzmir'in en iyi yanı muhtemelen insanlarıdır. Göçlerle bu yapı da bozulmaya başlasa da doğuma büyüme bir İzmirliyle başka bir şehrin insanının farkını anlarsınız. Partisi umrumda değil, umarım İzmir tez zamanda iyi bir belediye yönetimine kavuşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proopiomelanocortin -- 14 Ekim 2016; 15:44:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxigourmet

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Kes ve Yalova'ya devam et

Yalova gerçekten güzel bir yer tek eksisi çok arap var termal ve armutlu gerçekten güzel bir de evler neden öyle pahalı orada yarım milyondan başlıyor doğru düzgün bir ev.

Hocam evlerin pahalı olmasının sebebi başta yazdığınız araplar. 350.000 TL'ye 3 katlı havuzlu villa satılırken bir anda Arap'ların çoğalmasıyla aynı evler 1.000.000 TL'leri buldu. Yoksa baya ucuzdu Yalova...
  • quote:

quote:

Cumaları camiler dolu olduğu için sokakta namaz kılan çok oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 senedir İzmir deyim. Ne ibadetine karışılanı gördüm ne de içkisine karışılanı.

İstanbul, İzmit, Bursa, Konya, Afyon, Sivas, Bilecik, Adana, Osmaniye, Niğde, Aydın, Muğla, Karabük, Ankara, Balıkesir, Manisa, Eskişehir, Kütahya şehirlerini gördüm. İzmir gibisi yok. Ama siz yine de gelmeyin.
  • Trafiğini övdü adam şaka gibi yazın geldim İzmire okullar tatil olmasına rağmen çok kötü trafik vardı heryerde 10km lik yolu yarım saatte gidebiliyorduk ayrıca deri ceket içine beyaz tişört giyip şekil değil kromagnum oluyorsun

• Nedir bu içki meselesi ya herkes tutturmuş herkes rahatca sokakta içebiliyor diyor sanki marifetmiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Seddar

Trafiğini övdü adam şaka gibi yazın geldim İzmire okullar tatil olmasına rağmen çok kötü trafik vardı heryerde 10km lik yolu yarım saatte gidebiliyorduk ayrıca deri ceket içine beyaz tişört giyip şekil değil kromagnum oluyorsun

Kromagnum ne aq. Adam cahillikten kivraniyo gelmis izmire laf atiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

İstanbul gibi megakent varken adam gelmiş izmir diyor. İzmir köy bile sayılmaz istanbulun yanında

Büyük şehir güzel şehir anlamına gelmez.

• CHPliyim ama İzmirin belediye leş. Belirli yerler dışında şehrin geri kalanı köy. Ankara'da yaşıyorum. Burası İzmirden kat kat güzel ama bana göre Eskişehir Türkiye'nin en güzel şehridir. İstanbula girmiyorum bile bana göre orada yaşayanların cehennemde yaşayanlardan farkı yok. 15 yaşıma kadar İstanbulda yaşamış biri olarak İstanbul leş. Denizi de pislik içinde. Olmasa da olur. Aynı keyfi Mavigölde ya da Eymirde bira çekirdek yaparak alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 14 Ekim 2016; 18:12:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

quote:

quote:

Cumaları camiler dolu olduğu için sokakta namaz kılan çok oluyor

Onu demek istemediğimi biliyorsun. Mesela parkta namaz kılmaktan bahsediyorum.

• kim ne diyecek hocam, ben parkta namaz kılanı da gördüm. çocuk parkı değildi ama sahildeki yürüyüş yolu kenarındaki yeşilliğe takkeli bi adam seccade atmış namaz kılıyordu. burası anadolu insanının sandığı gibi dinsiz, müslümanlara kötü gözle bakılan bir yer değil. kafanı çevirdiğin her yerde başörtülü görebilirsin. bi müslümanın buraya geldiğinde gözüne çarpacak tek şey mini şort giyen kızlar, onlar da ancak yazın. he bi de mustafa kemal paşa camii var belki o rahatsız eder birilerini.

• Buca gibi dandik bir yerde eli yüzü düzgün eşyalı ev 750₺ 2+1. Çok ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

CHPliyim ama İzmirin belediye leş. Belirli yerler dışında şehrin geri kalanı köy. Ankara'da yaşıyorum. Burası İzmirden kat kat güzel ama bana göre Eskişehir Türkiye'nin en güzel şehridir. İstanbula girmiyorum bile bana göre orada yaşayanların cehennemde yaşayanlardan farkı yok. 15 yaşıma kadar İstanbulda yaşamış biri olarak İstanbul leş. Denizi de pislik içinde. Olmasa da olur. Aynı keyfi Mavigölde ya da Eymirde bira çekirdek yaparak alıyorum

Tmm leş isyanbuldla köy dimi kalabaligi trafigi desen anlardim

• Ya bosverin niye kendinizi yoruyorsunuz bırakın onlar izmiri kötülesinler bizden uzak olsunlar,forumda izmiri sevmeyen zaten çok konuşmaya değmez

• quote:

quote:

Artık sanarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respectable_man -- 14 Ekim 2016; 19:46:12 >

• İzmir'in en güzel şehir olduğunu düşünmüyorum bir İzmirli olarak, fakat Bayburtlu bile "Bayburtlu olmak ayrıcalıktır" gibi bir düşünceye sahip olup memleketine özgü özellikleri el üstünde tutuyorken, İzmirlilerin memleketini sevip sahip çıkması neden insanlara batıyor bunu anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The legacy of Kül Tigin

İzmir'in en güzel şehir olduğunu düşünmüyorum bir İzmirli olarak, fakat Bayburtlu bile "Bayburtlu olmak ayrıcalıktır" gibi bir düşünceye sahip olup memleketine özgü özellikleri el üstünde tutuyorken, İzmirlilerin memleketini sevip sahip çıkması neden insanlara batıyor bunu anlamıyorum.

Daha bir tane Bayburtlu olmak ayrıcalıktır diyene rastlamadım.(Bayburtluyum)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.