Şimdi Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü-IYTE merak ettikleriniz-sorularınız (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
10
Favori
61.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Urla daki en iyi sinemada 3D var mı? Varsa hangi gözlük tipi kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

Urla daki en iyi sinemada 3D var mı? Varsa hangi gözlük tipi kullanılıyor?

Urla'daki sinema kapalı ... .Balçova'ya gidiyoruz; cinemaximum var ;)
  • ssdserkan kullanıcısına yanıt
    Bölüm oldukça zor ;sürekli rapor yazmak vs. ama imkanları oldukça iyi hele bir binası var avrupa'daki en büyük bölümü binası yanlış bilmiyorsam, lablarda hocalarla iyi bir çalışma imkanı oluyor. Erasmus stajıyla yazın avrupa'da oxford'ta dahi staj yapan arkadaşım var :) Genetik değilim ama dışarıdan gözlemlerim bunlar @ssdserkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

şehire çok uzak bir üniversite kim ne derse desin.öyle bir yerde üniversite hayatı filan yaşanmaz.imkansız yani.duman konseri oldu.balçovadan gitmedim.sırf balçovadan 1 - 1.5 saatlik yolu var.siz düşünün alsancaga artık 2 saatte gidemezsiniz.

Alsancağa bir buçuk saatte gidilebiliyor,balçova da yaklaşık 45-50 dakka . Mesafeden değil bir süre sonra ders yoğunluğundan dolayı bir yere gidemiyorsunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancı1905

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

şehire çok uzak bir üniversite kim ne derse desin.öyle bir yerde üniversite hayatı filan yaşanmaz.imkansız yani.duman konseri oldu.balçovadan gitmedim.sırf balçovadan 1 - 1.5 saatlik yolu var.siz düşünün alsancaga artık 2 saatte gidemezsiniz.

Alsancağa bir buçuk saatte gidilebiliyor,balçova da yaklaşık 45-50 dakka . Mesafeden değil bir süre sonra ders yoğunluğundan dolayı bir yere gidemiyorsunuz .

Yapma hocam ordan alsancaga 1.5 saat degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik ve Haberleşme müh hakkında bilgisi olan varmı iş imkanı okul etiketi vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anariel A kullanıcısına yanıt
    Benim ingilizcem iyiydi kur olarak da en altta başlamadım öncelikle bunu söyleyeyim. Bana öyle ahım şahım yararı olmadı daha doğrusu ben hiç çalışmadım ama çoğu arkadaşım ingilizce konusunda baya ilerlediler.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bi kaç kişiden duyduğum kadarıyla çok iş sıkıntısı çekmiyorlarmıs ama dediğim gibi çok hakim olduğum bi konu değil bu.

bir kaç sene önce mezun olan biri gayet memnundu iyteden mezun olduğuna. gayet iyi bi işte çalışıyorum falan demişti. üstüne basa basa ingilizce çok önemli demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1129839 -- 6 Temmuz 2014; 13:54:55 >
  • sexdirk S kullanıcısına yanıt
    İkisi de çok farklı bölümler bence okuldan ziyade sen nasıl bi şey istiyorsun bunu düşün. Bölüme geçmedim kasıyorlar mı bilemiyorum ama hiçbir üniversite kolay değildir İYTE hiç değildir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.ekici70

Elektronik ve Haberleşme müh hakkında bilgisi olan varmı iş imkanı okul etiketi vs

EHM'de piyasada oldukça iyte mezunu var . Eksilere gelince erasmusa en az öğrenci gönderen bölümüz ayrıca dersler sayılmıyor ve otomatik olarak kalıyorsun . Erasmus stajını deneyebilirsin o şekilde yurtdışı imkanı var. Piyasaya gelince kendi imkanını kendin yaratman yani kendini satman daha önemli oluyor .İYTE'de bunun altyapısını alabiliyorsun . İTÜ,ODTÜ tutuyorsa elektronikte İYTE'yi düşünme aksi takdirde Yıldız vs yerine İYTE seçeneğin olsun .Başka sorun olursa cevaplayabilirim bölümüm hakkında :)
  • quote:

quote:

Elektronik ve Haberleşme müh hakkında bilgisi olan varmı iş imkanı okul etiketi vs

EHM'de piyasada oldukça iyte mezunu var . Eksilere gelince erasmusa en az öğrenci gönderen bölümüz ayrıca dersler sayılmıyor ve otomatik olarak kalıyorsun . Erasmus stajını deneyebilirsin o şekilde yurtdışı imkanı var. Piyasaya gelince kendi imkanını kendin yaratman yani kendini satman daha önemli oluyor .İYTE'de bunun altyapısını alabiliyorsun . İTÜ,ODTÜ tutuyorsa elektronikte İYTE'yi düşünme aksi takdirde Yıldız vs yerine İYTE seçeneğin olsun .Başka sorun olursa cevaplayabilirim bölümüm hakkında :)

26k sıralamam mimarlıkla makine arasına yazsam mı siye düşünmüştüm.mimarlığı 9 Eylül'e kıyasla nasıldır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

26k sıralamam mimarlıkla makine arasına yazsam mı siye düşünmüştüm.mimarlığı 9 Eylül'e kıyasla nasıldır?

Öncelikle hangi bölümü tercih edeceğini seç . makine,elektronik ve mimarlık birbirinden apayrı bölümler . Mimarlığın okuması sabahlamalar ,hocaların kaprisleri arasında geçer ama yaptığı işten zevk alırsan senin için muhteşem bir bölüm olur. Hayatın boyunca neyi yapmak istersin bunu iyi düşün taşın .
    Nerede oturacaksın ? Mimarlıkta maket taşımak filan gibi sıkıntılar var..Mühendislik yazacaksan kesinlikle İYTE derim . İYTE -mimarlık kesinlikle kalitelidir ama dokuz eylülle karşılaştırmasını yapacak kadar bilgim yok .

• meraba benim sıralamam 35.000 iyte ise geçen sene makinayı 33.000 ile kapatmış gelir mi sizce?
  • mf4 sıralamam 42600. İYTE bilgisayar mühendisliğini istiyorum(41700). Tam sınırda kalcam diye düşünüyorum. Sizce buraya yerleşme ihtimalim nedir? Yani sıralaması geriye gelebilir mi acaba?
  • Zagor0167 kullanıcısına yanıt
    gaipten haber alan yoktur heralde.

geride gelebilir ileride gelebilir. sen yaz yinede tutarsa sana her türlü desteği veririm kıdemli olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

gaipten haber alan yoktur heralde.

geride gelebilir ileride gelebilir. sen yaz yinede tutarsa sana her türlü desteği veririm kıdemli olarak

haklısın ne bileyim yerleşebilecek miyim heyecanı falan olunca böyle saçma sorular illaki soruluyo :) teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor0167 -- 11 Temmuz 2014; 4:12:40 >
  • Hazırlığı nasıldır detaylı bilgi verebilecek var mı? Çok mu zorlarlar ödevler sınavlar falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • correspondence kullanıcısına yanıt
    çok alçak gönüllüsünüz iyte boğaziçinden iyidir
  • cocostar1 C kullanıcısına yanıt
    C kuruna gideceksen 30 saat haftalık ders işlersin.

kolaydır ilk başlarda ortama ayak uydurabilirsen derslere katılırsan güzel güzel gider.

birde işleyeceğiniz konuyu erkenden çalışıp gidersen sınıfta etkinliğin azalmamış olur derslere katılabilirsin.

ilk zamanlar konuya fransız kalıyordum nerde kaldık konu ney bilmeden bakınıyordum :)
  • Erasmus stajında okul ne kadar yardımcı oluyor şirket vs bulmak için? Staj yapacak yer bulmak bayağı sıkıntılıymış diye duydum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafalar karışık

Erasmus stajında okul ne kadar yardımcı oluyor şirket vs bulmak için? Staj yapacak yer bulmak bayağı sıkıntılıymış diye duydum da.

Okul yardımcı olmuyor neredeyse hiç. Stajı boşverin zaten normal dönemde erasmus yapın..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.