Şimdi Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü-IYTE merak ettikleriniz-sorularınız (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
10
Favori
61.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım.

İyte fizik bölümüne geliyorum.

barınma olarak hangi yola başvurmamı tavsiye edersiniz ?

devlet yurdu çıkar mı ? çıkmazsa özel yurda mı git dersiniz yoksa zaten evler ucuz bitane ev tut mu dersiniz ?

İngilizce hazırlık alcak mısın? Hazırlık alcaksan 4 sene boyunca sınıf arkadaşı olacağız ben de iyte fizik hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner51

quote:

devlet yurdu çıkar mı ? çıkmazsa özel yurda mı git dersiniz yoksa zaten evler ucuz bitane ev tut mu dersiniz ?

İngilizce hazırlık alcak mısın? Hazırlık alcaksan 4 sene boyunca sınıf arkadaşı olacağız ben de iyte fizik hoşgeldin

Alacağım tabi. hoşbulduk kardeşim kayıt zamanı görüşürüz artık :)

• quote:

quote:

quote:

Alacağım tabi. hoşbulduk kardeşim kayıt zamanı görüşürüz artık :)

Tamamdır. Hazırlık sınıfında karma oluyomuş aynı sınıfa düşmeyebiliriz ama sonra uzun seneler var önümüz de

• Ingilizce bölümlerde harc ucreti kalkmadi ustune 1.5 kati aliniyor diyorlar. 2013te iyte ye baslayacak olanlar kayit sirasinda 1.5 kst harc vercekler mi yani?Harc verilcekse katki kredisi alinabiliyor mu? Aydinlatirsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner51 -- 2 Ağustos 2013; 13:08:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ingilizce bölümlerde harc ucreti kalkmadi ustune 1.5 kati aliniyor diyorlar. 2013te iyte ye baslayacak olanlar kayit sirasinda 1.5 kst harc vercekler mi yani?Harc verilcekse katki kredisi alinabiliyor mu? Aydinlatirsaniz sevinirim

nerden duyuyorsunuz bunları harç diye bisey yok artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

Ingilizce bölümlerde harc ucreti kalkmadi ustune 1.5 kati aliniyor diyorlar. 2013te iyte ye baslayacak olanlar kayit sirasinda 1.5 kst harc vercekler mi yani?Harc verilcekse katki kredisi alinabiliyor mu? Aydinlatirsaniz sevinirim

nerden duyuyorsunuz bunları harç diye bisey yok artık.

İkinci öğretimler dışında hepsi için kalkmış. Tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner51 -- 2 Ağustos 2013; 17:10:43 >
  • Zirvedeki 5 üniversiteye puanın yetmiyorsa iyte onlardan sonraki en iyi alternatif, sana sosyal yaşantı olarak çok fazla birşey vaad etmesede ( Sosyalleşmek kişiden kişiye değişir ) bilgi birikimi bakımından seni üst seviyelere çıkarabilecek bir okul. Ben iyteyi seçtim mutluyum. Neden dersen sabah izmir trafiginde okula gitmek için 123214 saat dolu otobüsü beklemektense, okuluma 5 dk da yürüyorum akşam içinde aynı şey geçerli. Spor salonu yeni yapılan yüzme havuzu vs. vs. diğer üniversitelerin çoğunda olmayan imkanlar. İnsan kalitesi; iyteye gelen insanlar hep belli bir seviyenin üstünde insanlar olduğu için onlarla paylaşımda bulunmak beni mutlu ediyor.
  • Arkadaşlar bu yıl üniversite tercihim var. Iyte fizik okuyan arkadaşların bilgilerine, tecrübelerine ihtiyacım var.
    Benim fiziğe karşı bir ilgim var. Ama ulke şartları malum. Iyteyi araştırdım çok iyi. Gelecek açısından. Ama fizik okuyan arkadaşlar herşeyini anlatabilir mi? Dersler tabi zor ama yine de tecrubeleri. Gelecek durumları, öğrenciler mezun olabiliyor mu? Sınıf geçme durumları falan. Heycan maximum. Ve tecrubeleriniz gerekiyor. Mezun olanların iş olanakları falan. Okuyan arkadaşlardan öğrenmek daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Ben yükselmek istiyorum. Zaten dil ingilizce, ben almanca çıkış anadolu lisesinde okudum. Almancami da gelistirirsem avantajlı olur diye düşünüyorum. Yükselmek dediğim öğretim üyesi olmak değil, yandallar.falan. o şekilde yükselmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayasinyldrm

Arkadaşlar bu yıl üniversite tercihim var. Iyte fizik okuyan arkadaşların bilgilerine, tecrübelerine ihtiyacım var.
    Benim fiziğe karşı bir ilgim var. Ama ulke şartları malum. Iyteyi araştırdım çok iyi. Gelecek açısından. Ama fizik okuyan arkadaşlar herşeyini anlatabilir mi? Dersler tabi zor ama yine de tecrubeleri. Gelecek durumları, öğrenciler mezun olabiliyor mu? Sınıf geçme durumları falan. Heycan maximum. Ve tecrubeleriniz gerekiyor. Mezun olanların iş olanakları falan. Okuyan arkadaşlardan öğrenmek daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Ben yükselmek istiyorum. Zaten dil ingilizce, ben almanca çıkış anadolu lisesinde okudum. Almancami da gelistirirsem avantajlı olur diye düşünüyorum. Yükselmek dediğim öğretim üyesi olmak değil, yandallar.falan. o şekilde yükselmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

iyte fizik 'te başarılı olma oranı oldukça düşük . Yakın çevremde fizik okuyanların hepsi bıraktı okulu tekrar hazırlanıyorlar .İYTE'yi tercih edeceksen mühendislik fakültesinde tercihte bulunmanı öneririm.

• iyte bilgisayar müh okuyan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi 38 bin sıralama tutar gibi duruyor sıkıntı şurada ben hiç yazılım işiyle su ana kadar ugrasmadım c dili falan onlardan falan bahsediyorum birde size belki saçma gelebilir ama göz için nasıl sıkıntılar cıkar.

BABAMDA SEÇME BİR SÜRÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ VAR HATTA MÜHENDİS OLMAYIP DAHA İYİ OLANLARI FALAN VAR DİYO NE YAPCAM HİÇ BİLMİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

iyte bilgisayar müh okuyan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi 38 bin sıralama tutar gibi duruyor sıkıntı şurada ben hiç yazılım işiyle su ana kadar ugrasmadım c dili falan onlardan falan bahsediyorum birde size belki saçma gelebilir ama göz için nasıl sıkıntılar cıkar.

BABAMDA SEÇME BİR SÜRÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ VAR HATTA MÜHENDİS OLMAYIP DAHA İYİ OLANLARI FALAN VAR DİYO NE YAPCAM HİÇ BİLMİYORUM

iyte bilgisayar okuyan birini bulursan bana da söyle dostum
  • Iyte insaat mi bilgisayar mi? her ikisinide yapabilecegime inaniyorum ama kararsizim. iyte bilgisayar ya da insaat okuyan mesaj atabilir mi. tesekkurlr smdiden.

• Bende iyte inşaat istiyordum ama 3 bin kişi sıralamada önde bundan dolayı gelmiyeblir ama bilgisayar müh. gelir gibi duruyor . şuana kadar hiç bilgisayar düşünmemiştim ama iyte kimliği için okunabilir mi yardımcı olursanız sevinirim
  • İYTE'ye geçen sene girdim ben de. Bilgisayar Mühendisliği bölümündeyim kısmetse bu sene başlıyorum. Soruları olanlara elimden geldiğince yardım edebilirim. Bölümle ilgili pek bir şey bilmiyorum ama üstlerden ve mezunlardan duyduklarımı aktarabilirim. Bu sene tercih yapacak arkadaşlara başarılar şimdiden.
  • 1129839 1 kullanıcısına yanıt
    Ben iyte bilgisayarla anadolu üniversitesi inşaat arasında kaldım bir birlerinden farklı olsalarda karar vermek gerçekten zor . İyte bilgisayarın ekstra katkıları neler olabilir , bilgisayar müh. şeçerken neleri göz önünde bulundurmam lazım. gerçektende çok kasıyorlar mı ??
  • Moleküler bio ve genetik hakkında bilgi alabilir miyim ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehire çok uzak bir üniversite kim ne derse desin.öyle bir yerde üniversite hayatı filan yaşanmaz.imkansız yani.duman konseri oldu.balçovadan gitmedim.sırf balçovadan 1 - 1.5 saatlik yolu var.siz düşünün alsancaga artık 2 saatte gidemezsiniz.
  • iyi deniliyor fakat neden diğer tekniklere göre çok düşük sıralamaları beni o yanıltıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1129839

İYTE'ye geçen sene girdim ben de. Bilgisayar Mühendisliği bölümündeyim kısmetse bu sene başlıyorum. Soruları olanlara elimden geldiğince yardım edebilirim. Bölümle ilgili pek bir şey bilmiyorum ama üstlerden ve mezunlardan duyduklarımı aktarabilirim. Bu sene tercih yapacak arkadaşlara başarılar şimdiden.

Iyte bilgisayar dusunuyorum bende.
    Ilk olarak hazirlikta ciddi anlamda ingilizce ogrendgni dusuuyor musun? ve mezunlardan ust siniflardan ouyanlardan duydukalrina gore uni sonrasi is imkani hangi seviyede. yardimci olursan sevinirim

• kız var mı kız
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.