Şimdi Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü-IYTE merak ettikleriniz-sorularınız (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
10
Favori
61.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

C kuruna gideceksen 30 saat haftalık ders işlersin.

kolaydır ilk başlarda ortama ayak uydurabilirsen derslere katılırsan güzel güzel gider.

birde işleyeceğiniz konuyu erkenden çalışıp gidersen sınıfta etkinliğin azalmamış olur derslere katılabilirsin.

ilk zamanlar konuya fransız kalıyordum nerde kaldık konu ney bilmeden bakınıyordum :)

Hocam lisedede hazırlık okudum zaten ama geçmek istemiuorum. Şeyi sormak istedim hocalar zorlar mı sınavlar ödevler çok mu zor. Hergün sunum yapar mıyız mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocostar1 C kullanıcısına yanıt
    altyapın varsa hiç endişelenmene gerek yok zaten.

sunum var tabi ama öyle zorlama yok.

çok kolay yani sadece kelime kasmaya dikkat etmen gerekiyor başka hiçbir problemi yok.

ilk mountly'de soruyu bile anlamamıştım türkçesinide söylememişti kıl hoca :)

kitaptaki kelimelere çok dikkat et derste hiç farketmediğin kelime sınavda kilit soru çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

altyapın varsa hiç endişelenmene gerek yok zaten.

sunum var tabi ama öyle zorlama yok.

çok kolay yani sadece kelime kasmaya dikkat etmen gerekiyor başka hiçbir problemi yok.

ilk mountly'de soruyu bile anlamamıştım türkçesinide söylememişti kıl hoca :)

kitaptaki kelimelere çok dikkat et derste hiç farketmediğin kelime sınavda kilit soru çıkabiliyor.

Valla hocam lisedede sunum yapmaktan nefret ederdim burdada mı var ya vallaha gına geldi

• Yurtların durumu nasıl yenileri yapıldı mı ?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bane

Yurtların durumu nasıl yenileri yapıldı mı ?

Aha aha :D

Yok yeni yurt felan. Yani devlet yurdu. Bu sene başında 2 kişilik olan odaları da 3 kişilik yaptılar millet ayaklı başlı yatıyor...

Yaşam merkezi yaptılar. Kapitalist sistemi kurdular mis gibi geçiriyorlar.
    Yaşam merkenizin resmi sitesi fiyatlar vs herşey var:
    http://www.iyteyasammerkezi.com/index.html
  • İYTE Kimya Mühendisliği hakkında bilgisi olan burada okuyan veya mezun olan birisi yardımca olabilirse çok sevinirim
  • Birşey sormak istiyorum. İYTE de sosyal olanakların az olduğunu duydum. Hatta bazıları okuldan kaçmak istiyormuş. Ben okula sadece ortam olsun o kafeden bu kafe ye gidelim diye gitmiyorum. Ama okula sadece okumak için de gitmek istemiyorum. Merak ettiğim istersem haftasonları arkadaşlarımla izmir e gidip eğlenebilir miyim? Veya zaman geçirmek için orada ne yapabilirim?

• Kazananlara hayırlı olsun şimdiden.

• Up

• İYTE, Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’nda Birinci Sırada

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Türkiye genelinde 174 üniversitede yapılan “Üniversite Memnuniyet Araştırması”na göre devlet üniversiteleri arasında birinci sırada yer aldı. Yaklaşık 11 bin öğrenciyle yapılan anket çalışması sonucunda İYTE, Türkiye’deki tüm üniversiteler arasında ise dördüncü oldu.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü-IYTE merak ettikleriniz-sorularınız

• Mekanikizm kullanıcısına yanıt
    bu oylamayı çağlayan ya da salih usta yapmış

• elektronik haberlesme tavsiye edilir mi kısaca bahsetseniz ?
  • hoocam mimarlık sizce zor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberkeley

elektronik haberlesme tavsiye edilir mi kısaca bahsetseniz ?

Bence güzel ve önü açık bölüm tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

hoocam mimarlık sizce zor mu?

Tanıdıklarımdan bildiğim kadarıyla zorlayıcı, sürekli sabahlıyorlar ve pek boş vakitleri yok. Mimarlık zor bölümdür ama severek yaparsan bu tarz şeyler çok etkilemez.
  • ben şu an iyte ile istanbul üniversitesi kimya mühendisliği arasında kalmış durumdayım birisi bana yardım edebilir mi?
  • IYTE'nin hazırlığına gideceğim. Hazırlık kampüsünde kütüphane var mı? Hazırlığı zor mu?

Yanıtlarsanız çok sevinirim
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Hazırlık kampüsü diye ayrı bir kampüs yok, tek bir kampüs var ve kütüphane kampüsün içinde.

Hazılık eğitimi zor değil. Lisans eğitimine göre en rahat sene.
  • Bilgisayar mühendisliği akademik kadroyu araştırdım ama düzgün bilgi bulamadım kaç profesör var ? Bir sitede 3 yazıyor yokatlas 0 diyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.