Şimdi Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü-IYTE merak ettikleriniz-sorularınız (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
10
Favori
61.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buranin molekulerini cok met ediyorlardi buraya tip acilmali bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar mühendisliği seçmeyi düşünüyorum ama kararsızım iyi yönleri ve kötü yönlerini yazarmısınız teşekkürler
  • kimya mühendisliğinde okuyan ya da mezun olan varsa buradan ya da özelden bilgi verebilir mi
  • 2011'de iyteye girmiş, 2013'te okulu bırakmış, 2016 itibari ile ODTÜ mezunu olan bir kardeşiniz olarak size tavsiyem; hocalar iyi, eğitim iyi, imkanlar iyi, urla güzel yer, izmir güzel yer ancak özel sektöre geçince kazın ayağı pek öyle deiğil.

ODTÜ mezunu olduğum için mülakatsız işe girdim, daha sonra pozisyon açıldı ve iyte'deki arkadaşlarımın CV'lerini önerdim. İYTE ne ... diyerek o cv'leri direk kenara ayırdılar.

Eğitimi ODTÜ'den iyiydi ancak kendisine yer edinebilmesi için bence en az 10 sene daha gerekli. HAcettepe , ankara mezunu kadar bilinirliğiniz değeriniz olmayabiliyor sektörde. Sorularınız olursa her zaman memnuniyetle yanıtlarım.
  • ExpForCuTT kullanıcısına yanıt
    hangi bölümü bıraktınız hocam iytede ve odtüde hangi bölümden mezun oldunuz
    şimdi tercih edecek adam zaten 5 yıl sonra mezun olacak ben bile iyteyi 2 yıldır biliyordum iyte makine ( hazırlık)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki mesajımda seneyi az söylemişim.

10 yıal o kadar bilinirlik olmaz. 25 sene lazım
    hangi bölümü bitirdiniz hocam
    senin girdiğin yıl inşaat ilk defa öğrenci almış iyte makine bilgisayar mimarlık ile kendi bölümünü bir mi tutuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

senin girdiğin yıl inşaat ilk defa öğrenci almış iyte makine bilgisayar mimarlık ile kendi bölümünü bir mi tutuyorsun

Evet, bir tutuyorum. Ben bölüm bazında konuşmuyorum. İYTE dediğin zaman zombiye dönüyor karşındakiler. İYTE makina mezunu da olsan, mimarlık mezunu da olsan önümüzdeki yıllarda okulun ekmeğini yemek biraz zor olacak. HAkettiği değeri görmesi vakit alacak maalesef.
  • Fırın Sütlaç kullanıcısına yanıt
    hocam noldu yerleştiniz mi?Ben de bu sene iyte kımya dusunuyorum kararsız kaldım
  • İyte elektronik ve haberleşme mühendisliği yazmayı düşünüyorum. Üniversite hakkında olumlu şeyler duydum fakat üniversitenin bilinirliği açısından şüphelerim var. Ege ile karşılaştırıldığında İyte'nin eğitimi egeden daha iyi gibi gözüküyor ama İyte'den mezun olduğum zaman cv'mde ege yerine İyte yazması neyi değiştirir? Şu anda üniversitenin bilinirliği açısından bir değişme var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numanert -- 31 Temmuz 2022; 0:11:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.