Şimdi Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü-IYTE merak ettikleriniz-sorularınız (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
10
Favori
61.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baritof

quote:

At_KaFaSi Tarih 3 Ağustos 2012; 17:07:19

quote:

quote:

At_KaFaSi Tarih 3 Ağustos 2012; 13:32:26

quote:

Üste ege mi yazılmalı iyte mi bilgisayar müh de ?

Hala konuşuyorsun. Hayatımda senin kadar kararsız görmedim. Bu kadar bilgi var hala bu soruyu soruyorsun.

Kararsızlık kötü tabi :) Farklı duyumlar aldığım için sordum. İyte bilgisayar İyte standartının altında kalan bir bölüm diyenler oldu. İyte li misniz?(Hangi bölüm?) Yardımcı olmanız beni memnun eder. (herkesin yardımcı olması da memnun eder :) )

Tutarsa yat kalk dua et. Tercihlerin neler?

Ben de birkaç soru sormuştum size ama ? :)

İtü haritadayım. İyte bilgisayar akredite almış bir bölüm nasıl standartlar altında kalsın. Efsane onlar. Gayet kaliteli ve teknik altyapıya sahip. Okuyan arkadaşlarım menmun.

• quote:

At_KaFaSi Tarih 3 Ağustos 2012; 20:04:44

quote:

quote:

At_KaFaSi Tarih 3 Ağustos 2012; 17:07:19

quote:

quote:

At_KaFaSi Tarih 3 Ağustos 2012; 13:32:26

quote:

Üste ege mi yazılmalı iyte mi bilgisayar müh de ?

Hala konuşuyorsun. Hayatımda senin kadar kararsız görmedim. Bu kadar bilgi var hala bu soruyu soruyorsun.

Kararsızlık kötü tabi :) Farklı duyumlar aldığım için sordum. İyte bilgisayar İyte standartının altında kalan bir bölüm diyenler oldu. İyte li misniz?(Hangi bölüm?) Yardımcı olmanız beni memnun eder. (herkesin yardımcı olması da memnun eder :) )

Tutarsa yat kalk dua et. Tercihlerin neler?

Ben de birkaç soru sormuştum size ama ? :)

İtü haritadayım. İyte bilgisayar akredite almış bir bölüm nasıl standartlar altında kalsın. Efsane onlar. Gayet kaliteli ve teknik altyapıya sahip. Okuyan arkadaşlarım menmun.

Akredite nedir? Tek tercih İyte bilgisayar yazdım İtü geomatiğe yetiyordu puanım. Sizce iyi mi yaptım?

• bence iyi.
  • Hazırlık Alsancak'tan Urla'ya taşınmış falan diye duydum ama net bir bilgi bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlıkarınca

Hazırlık Alsancak'tan Urla'ya taşınmış falan diye duydum ama net bir bilgi bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı ?

taşınalı kac sene oldu

alsancak binası yıkıldı ustune hastane bile bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Hazırlık Alsancak'tan Urla'ya taşınmış falan diye duydum ama net bir bilgi bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı ?

taşınalı kac sene oldu

alsancak binası yıkıldı ustune hastane bile bitti.

tamam teşekkür ederim
  • Bi logo çalışmasına girelim bence. Burayı kazanan var mı?
  • quote:

Hazırlığın alsancakta olduğu yıllarda başbakanın badem bıyıkları vardı be abicim.
    Hazırlık misler gibi kampüste. Hatta hazırlığın yarısı genetik binasında kalan yarısı da elektroık-haberlesme bınasında eğitim görüyor. İlerde birgün kimya lablarının altına hazırlık bınası yapılınca oraya gececek
  • Arkadaşlar elektronik mühendisliği okuyan varsa bölüm hakkında bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onureazy

Arkadaşlar elektronik mühendisliği okuyan varsa bölüm hakkında bilgi verebilir mi?

Özellikle ne hakkında bilgi almak istiyorsun ? Öncelikle belirteyim .çalışkan bir öğrenci değilsen düşünme bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancı1905

quote:

Arkadaşlar elektronik mühendisliği okuyan varsa bölüm hakkında bilgi verebilir mi?

Özellikle ne hakkında bilgi almak istiyorsun ? Öncelikle belirteyim .çalışkan bir öğrenci değilsen düşünme bile :)

öğretmen kalitesi,eğitim kalitesi,mezun olduğumuzdaki iş olanakları vb abicim Birde aşırı derece ders çalışan biri değilim, sınav zamanları bile 4-5 saati geçmez çalışmam

• quote:

quote:

quote:

öğretmen kalitesi,eğitim kalitesi,mezun olduğumuzdaki iş olanakları vb abicim Birde aşırı derece ders çalışan biri değilim, sınav zamanları bile 4-5 saati geçmez çalışmam

Eğitim kalitesi olarak ODTÜ ayarında okullarla yarışabilir düzeydedir. Ama iş olanaklarında İYTE bir yere kadar yardımcı olur .Kendini hem bölümünle alakalı hem dil olarak geliştirmen gerekiyor.İngilizceyi ağıra yakın bi hazırlık eğitimiyle veriyorlar zaten. Kendimi düşünerek dedim çalışma olayını ,ortalamam yerlerde sürünüyor şu sıralar da :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğitim kalitesi olarak ODTÜ ayarında okullarla yarışabilir düzeydedir. Ama iş olanaklarında İYTE bir yere kadar yardımcı olur .Kendini hem bölümünle alakalı hem dil olarak geliştirmen gerekiyor.İngilizceyi ağıra yakın bi hazırlık eğitimiyle veriyorlar zaten. Kendimi düşünerek dedim çalışma olayını ,ortalamam yerlerde sürünüyor şu sıralar da :)

abi araştırdıgım kadarıyla eğitim kalitesi,hocaları çok iyiymiş ama bide okuyandan duymak istedim teşekkürler Dersler zor mudur abi orta seviye bi öğrenci çok zorlanır mı burda?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abi araştırdıgım kadarıyla eğitim kalitesi,hocaları çok iyiymiş ama bide okuyandan duymak istedim teşekkürler Dersler zor mudur abi orta seviye bi öğrenci çok zorlanır mı burda?

Herkes zorlanıyor .yalan yok ta zorlanmadan da olmuyor :) Çalıştığın sürece bi şekilde başarıyorsun ve eninde sonunda öğretiyorlar zaten :) mesajlarını bi kontrol eder misin :)

• Yeni binalar yapılıyor. Devletin çok büyük yatırımları var bu okula.
  • sıralaması bu sene geçen seneye göre düşer mi yükselir mi sizce ?
  • Güzel bir okul arkadaşlar ama sosyal hayat biraz sıkıcıdır. Ama iyi bir arkadaş çevresiyle her türlü yıllar geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

Ha İyte bilg müh hocaları değişti deniyor eskisinden farklıymış bir de bilg müh ayrı binası yokmuş. Bunun dezavantajları nelerdir?

Şehir efsanesi onlar geçenlerde de bana mesaj geldi makine müh. hocaları izmir ekonomi üniye geçmiş durum ne diye, oysaki ekonomide makine mühendisliği diye bir bölüm yok

Okulda giden gelen hocalar her zaman olabilir ama sonuçta okulun belli kriterleri var ve buna göre yeni hocalar geliyor o yüzden endişe edicek bir durum yok

İyte bilgisayar kapanmaz asla. Çünkü bölgeye Microsoft ile Ttnet geliyor. Ayrıca ileriki yıllarda teknoparkın yanına bölüm binası yapılacaktır. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

İyte bilgisayar kapanmaz asla. Çünkü bölgeye Microsoft ile Ttnet geliyor. Ayrıca ileriki yıllarda teknoparkın yanına bölüm binası yapılacaktır. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz

şu okul hakkındaki yorumlar ya yerden yere vuran yorumlar yada göğe çıkartan yorumlar.okuldan dışarı çıkınca oturcak cafe tarzı yerler yokmuş falan doğru olabilirde , harbiden sosyal açıdan 0 bir okul mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

şu okul hakkındaki yorumlar ya yerden yere vuran yorumlar yada göğe çıkartan yorumlar.okuldan dışarı çıkınca oturcak cafe tarzı yerler yokmuş falan doğru olabilirde , harbiden sosyal açıdan 0 bir okul mu ?

okulda 4-5 cafe var. Sosyallik açısından elbette sıkıntıları var. Kendi arkadaş çevreni oluşturanların problemleri olmuyor. Bu tamamen sana bağlı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.