Şimdi Ara

İzmirde Aikido?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde aikidoya nerede baslayabilirim bilenler yerlerini ve ucretlerini soylerlerse sevinirim

• Orda aikido yapan arkadaşım var MSN'e gelince söylerim kendisine.
  • Sensei Ali Uludağ takma adıyla Ali San İzmir'de bildiğim kadarıyla.
    www.izmiraikido.com
    İzmir Aikido
    http://www.izmiraikido.com

Aikidoya yeni başlıyorsanız 2 tane tavsiyem var. Birincisi hocanız en azından 4.dan seviyesinde olsun ki zaten Ali Uludağ ile çalışırsanız kendisi 5.dandır ve Türkiye'nin ilk aikidocularındandır. 2.si kıyafeti boyunuzdan kısa alın(1.80boydayım diyerek 1.80 kıyafet almayın.)

• Arkadaşımla görüştüm site içinwww.izmirbudo.com dedi. Siteye girdim dedim ki böyle bir sorun var falan. O da birşeyler dedi işte sorun morun gibisinden. Eğer çözülürse sorun siteye girebilirsin dursun burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 2 Temmuz 2008; 20:38:39 >
  • Cok saol
  • ya bişey sölücem ali san sensei sadece seminerlere geliyomuş orda 2.dan hocalar var yani ona göre hareket et gidipte ali san sensei'yi beklersen hayallerin suya düşer ama 2.dan olmakta yabana atılmaz yani onlarda boş adam değillerdir ama benim sana tavsiyem kendini korumak için istiyosan wing tsun yapman bende inşallah en kısa sürde başlıcam ama aikido yapıcaksanda ben yusuf akyurtun dojolarından birini tavsiye ederim çünkü onun dojolarındaki insanlar galiba kendilerini biraz daha iyi bi şekilde sokağa hazırıyolar benim okuduğum bu ama sen bilirsin karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midye_tava -- 15 Şubat 2008; 22:36:44 >
  • Malesef şimdi başlamam munkun gorunmuyor artik baska zamana ama netten yaptigim arastirma sonucu İzmir' deki tum aikido salonlarinin listesini buldum buraya koyuyorum belki birinin isine yarar
    İzmirdeki aikido salonlari
    * DESEM: Haftanın belirli günlerinde dersler veriliyor. Tlf: 412 16 64
    * BUDO SPOR KULÜBÜ: Alaybey'de faaliyet gösteren kulüpte de ders alabilirsiniz. Tlf: 365 53 00
    * İZMİR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ: Atatürk Spor Salonu'nda dersler veriliyor. Tlf: 444 3 444
    * BALÇOVA KİPA SPORTS PARK: Balçova'da oturanlar için uygun bir mekan. Tlf: 277 46 46
    * AKYURT AİKİDO OKULU: Yusuf Akyurt yönetiminde Hilton Fitness Center'da ve Ege Üniversitesi Kampusu Spor Salonu'nda dersler veriliyor. Tlf: 0 533 548 21 01
    * SOBUKAİ: İlkay İtku ve Serdar Kuru'ya ait merkezde savunma tekniklerini öğrenebilirsiniz. İnternet sitesi;www.sobukai.com, Tlf: 487 72 73
    * JİMNASTİK İHTİSAS SPOR KULÜBÜ: Çankaya'da faaliyet gösteren kulüpte ders alabilirsiniz. Tlf: 483 52 72
    * GENÇ EGEM SPOR OKULU: Karşıyaka'daki kulüp aikido meraklılarını bekliyor. Tlf: 0 533 548 81 01
    * BÜKÜLMEZ KÜLTÜR VE SANAT VAKFI: Bostanlı'daki merkezde Ömer Bükülmez eğitmenliğinde aikido öğrenebilirsiniz. Tlf: 330 89 39

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    İstanbul MMA Salonu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türkiyedeki wushu hakkında pekte iyi şeyler duymadım sulandırılmış falan diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midye_tava -- 27 Mayıs 2008; 1:04:58 >
  • hocam bucada aylık 60 liraya ted spor kulubü var bnde 2-2.5 aydır devam ediyorum bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Esperagos1

quote:

Orjinalden alıntı: trolerst

hocam bucada aylık 60 liraya ted spor kulubü var bnde 2-2.5 aydır devam ediyorum bekleriz

hocanızınız kacıncı dan?

2.
  • izmirde wushu salonları varmı özellikle bucada.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  • http://www.bukulmezlervakfi.org.tr/index.php

İzmirde olan ve aikido ya başlamayı düşünen arkadaşlarımız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
  • izmir aikido spor kulübünde aylık 30tl markapon indirimli fiyatı? nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

izmir aikido spor kulübünde aylık 30tl markapon indirimli fiyatı? nasıldır

Mesajın üzerinden epey zaman geçmiş ancak aikido diğer sporlar gibi değildir UAO nun salonlarına gitmenizi tavsiye ederim işin ehli onlardır
  • Hocamız Gürhan Gülmaya. Kendisi Yusuf Akyurt'un öğrencisi. Bostanlıda bir de Alsancakta 2 dojoda ders veriyor.
    Seni temin ederim İzmirde bulabileceğin sayılı kaliteli hocalardan. Ben de 3. kyu'yum bu arada. 1,5 yıldır yapıyorum.

Düşünürsen bana ÖM yoluyla ulaşabilirsin gerekli ulaşım bilgilerini veririm.
  • Merhabalar Arkadaşlar Bizim kulübe WHITE Clube gelin ben oradaki en eski üyelerden biriyim.. ELimizden geleni yaparız almak istediğiniz eğitim konusunda.. Ben yedi yıldır boks kickboks yapyorum bir ara wingtunda yaptım.. Aikido konusundada bıçaklara karşı eğitim aldıgım oldu. Bir çok kulüb gezdim ve hocaları tanırım.. Bilmek kadar öğretmelerine ihtiyacımız var bu konudada bizim kulübü tafsiye ederim.. Yerimiz balçovada palmiye alışveriş merkezinin içinde ve belkide türkiyedeki açık ara en nezih dojo.. internet adresleriwww.whiteclub.net göz atmaanızı öneririm.. ayrıca ücretsiz deneme çalışmalarımıza katılın.. izleyin çalışmalar setlikten uzak eğtim odaklıdır.

• Urla , Güzelbahçe ve Alaçatı'da oturanlar için; Efe Aikido okulları var instagram adresi @efeaikido

veyawww.efeaikido.com web adresinden bilgi alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.