bekarım,universite ogrencisiyim tekliflere acıgım yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim bulusuruz tabi bostanlı tarafı tercihimdir
quote:
Orjinalden alıntı: Biri
Izmirde bekar yasayan arkadaslar Tanisalim, toplasalim, dertleselim :) Ogrenci olup burada bekar kalan kimler var?
Nerden nereye... Sizin zamanında sansyonel bir konunuz vardı iyi hatırlıyorum.
seneye 9 eylül üniv.i düşünüyorum.
artık seneye katılırım ben de aranıza inşallah :)
9 eylül'de ing öğretmenliği okuyan-bilen var mıdır acaba? nasıl oralar?
buluşmak iyidir. yaş grubu da önemli tabi.
O kadar buluşma düzenledik İzmir'de, buradakilerin adı hiç yoktu. Şimdi de buluşma diyosunuz.
okul bucada ilk önce onu söyleyeyim. izmir de en kötü yer diyebilirim ve de en kalabalık ama buca dışı iyidir
Hadi fazla uzatmadan hemen bu pazar toplanalım, ne dersiniz? Yer önerileri var mı?
allahın civ civ sıcagına buluşmayalım 20 tane sapta naparsak yapalım
aha bi de ben ama seneye evleniyom.. ah şu bekarlık bekarlık..bunun neresii SULTANLIIIK...
quote:
Orjinalden alıntı: löpçük
çok yakın bir aile dostumuzun oğlu 9 eylül ingilice öğretmenliği mezunu ve dediklerine göre okul rezaletmiş.gerek binası,gerek öğretmenleriyle.9 eylül düşünüyordum ama artık düşünmüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
quote:
Orjinalden alıntı: löpçük
çok yakın bir aile dostumuzun oğlu 9 eylül ingilice öğretmenliği mezunu ve dediklerine göre okul rezaletmiş.gerek binası,gerek öğretmenleriyle.9 eylül düşünüyordum ama artık düşünmüyorum
İlginç. Halbuki, Buca Eğitim Fakültesi Türkiye'nin en iyi Eğitim Fakültelerinden biridir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme