Bildirim
izmirde dershane tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Batı veya Final güzel dersanelerdir. Finale öncelik ver ama bence.. -
FEM -
quote:
Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX
Batı veya Final güzel dersanelerdir. Finale öncelik ver ama bence..
acaba fenbilimleri ve kubilay nasıl onlarada iyi diyorlar ama,özel dersde alıyorumda dershanede olsun istiyorumki evdekilerin üzülmesini istemiyorum,kazanmam lazım -
kubilay pahalıdır ama derslikleri az kişi olduu için güzel olur.ama birazda zengin kısım orda olduğu için öğrenciler nasolsa babamın parası var modunda oluo fazla çalışmıolar(benm gözlemim).bu seni etkiler bence.ama diğer dersanelerde her kesimden insan olduğu için kendini kıyaslayabilmeni motive olmanı ve içten içe bi yarış yapmanı daha hırslı çalışmanı sağlıo.Fenbilimleri hakkında pek bi bilgim yok bi kaç kitabını almıştım onlar güzeldi ama.
Özel ders alıyorsan zaten kubilaya hiç gerek yok.Çok öğrencinin olduğu bi dersaneye git sıralamanı gör. ben olsam öle yapardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZartarxiS -- 20 Temmuz 2008; 13:16:04 > -
quote:
kubilay pahalıdır ama derslikleri az kişi olduu için güzel olur.ama birazda zengin kısım orda olduğu için öğrenciler nasolsa babamın parası var modunda oluo fazla çalışmıolar(benm gözlemim).bu seni etkiler bence.ama diğer dersanelerde her kesimden insan olduğu için kendini kıyaslayabilmeni motive olmanı ve içten içe bi yarış yapmanı daha hırslı çalışmanı sağlıo.Fenbilimleri hakkında pek bi bilgim yok bi kaç kitabını almıştım onlar güzeldi ama.
yani siz batı ve final iyi git diyorsunuz,bir bakayım görüşeyim onlarla -
Yani ben en son sevgi yolundaki finale gittim orayı öneririm hocalrı güzel ilgileniolar.Şuana kadar armada kubilay batı uğur ve finale gittim.Bi daha git deseler finale giderdim.bi bak oraya kafana yatmazsa batıya bak. sen bilirsin. inşallah senin için en güzeli olur. -
Batıya gitme pişman olursun( deneyim konuşuyor) -
quote:
Yani ben en son sevgi yolundaki finale gittim orayı öneririm hocalrı güzel ilgileniolar.Şuana kadar armada kubilay batı uğur ve finale gittim.Bi daha git deseler finale giderdim.bi bak oraya kafana yatmazsa batıya bak. sen bilirsin. inşallah senin için en güzeli olur.
yarın başlıyorum genel olarak gezip görüşmelere
Danilo Thann
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zilyon -- 20 Temmuz 2008; 13:33:28 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Danilo Thann
Batıya gitme pişman olursun( deneyim konuşuyor)
neden?bende gittim bi sorun yok? -
elit - alsancak -
bir konuda birlik olsakta bende oraya başlasam,karşıdan bakmayla anlaşılmıyor,böyle soruncada anlaşmazlık çıkıyor -
özgün-alsancak -
herkes kendi gittiği dersaneyi önerir.Bende gittiklerim arasından en güzeli finaldi diyorum.başkası dicek yok bu daha güzel.sende gidip hepsiyle görüşüp kararını vereceksin.Fazla uraştırmaz görüşmek hepsi çankayada nasolsa... -
quote:
herkes kendi gittiği dersaneyi önerir.Bende gittiklerim arasından en güzeli finaldi diyorum.başkası dicek yok bu daha güzel.sende gidip hepsiyle görüşüp kararını vereceksin.Fazla uraştırmaz görüşmek hepsi çankayada nasolsa...
kendileriyle görüşürken herşeyi toz pembe gösteriyorlar,kayıt oluyoruz bakıyoruzki çogu yalan,o yüzden buraya sordum,bana ders ve egitimi önemli kız çokmuş,güzeller çokmuş ben ilgilendirmiyor yani,parasıda önemli degil amaç ilk sene kazanmam,artık bakacagız -
kolay gelsin ne diim düşüncelerimi söyledim gerisi sana kalmış -
Fem'e kesinlikle ama kesinlikle gitme ben gttim şimdi pişmanım beni içlerine çekmeye çalışıyolar dışarda üniversite kazanıcağım için gel bizim yurtlarda kal diyolar sana tavsiyem fem veya türevlerine yaklaşma g.tü kurtaramazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X