Şimdi Ara

izmirde kendi aracimla soforluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bornovada oturuyorum kendi aracimla sehir ici veya sehir disi soforluk yapabilirim ihtiyac olursa Mesaj atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bonden avi derken hocam anlamadim dediginiz hizmetlerin ne oldugunu biliyorum Bu aralar ihtiyacim oldugu icin sadece paylasmak istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşı tanıyorum. Böbrek.avi filan değil merak etmeyin. Gayet düzgün efendi bi insan. İzmirde taksiciler ve taksi ücretleri malum. Bu sebeple tanıdığınız bildiğiniz adamlardan ulaşım hizmeti almak hem daha ekonomik hemde daha sağlıklı.
  • Tam benlik bir iş aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Arkadaşı tanıyorum. Böbrek.avi filan değil merak etmeyin. Gayet düzgün efendi bi insan. İzmirde taksiciler ve taksi ücretleri malum. Bu sebeple tanıdığınız bildiğiniz adamlardan ulaşım hizmeti almak hem daha ekonomik hemde daha sağlıklı.

http://forum.donanimhaber.com/m_103371750/f_//tm.htm#103371750

Ee sana da güvenmiyorsak ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Arkadaşı tanıyorum. Böbrek.avi filan değil merak etmeyin. Gayet düzgün efendi bi insan. İzmirde taksiciler ve taksi ücretleri malum. Bu sebeple tanıdığınız bildiğiniz adamlardan ulaşım hizmeti almak hem daha ekonomik hemde daha sağlıklı.

Kardesim nie konusmak icin konusuosun isine gelirse gelir gelmezse gelmez

• Benim bir arkadasim vw golfunu satti bmw aldi aylik 2000 tl taksitle. Zaten 2000 maas alan adamin bu araci almasina sasirmistim. Ama baktim ki haftasonlari 500 tl ye suslemesi dahil dugun arabasi yapiyor aracini. Cok karli is bazi haftasonlari 3 4 is bile ciktigini soyluyor. Bir arkadasim da bu sekilde mercedes aldi. Odemekte hic zorlanmiyor. Bence buyuk dusunun vip tasimacilik havaalani transferi vs. Korsan taksicilik hem sikintili hem yasadisi. Oysaki vip tasimacilik daha uygun fiyatli.

Edit: antalyada icetransfer isimli bir firma ile transferlerimi sagladim. 2 arac bir de minibusten olusan filolari var. Dandik de bir web siteleri var.adamlari da dandik websitelerinden buldum. Nereden nereye fiyatlarini yazmislar. Bir de cep telefonu. Site bu kadar.Bir site ac wordpressten falan hava alani transferi bodrum transferi yaz fiyatlarini koy siteye falan yasal bir is yapmani oneririrm. Yoksa gunde 30 40 lira icin ugrastigina degmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 26 Mayıs 2015; 11:19:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Izmir Citroen servis tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Benim bir arkadasim vw golfunu satti bmw aldi aylik 2000 tl taksitle. Zaten 2000 maas alan adamin bu araci almasina sasirmistim. Ama baktim ki haftasonlari 500 tl ye suslemesi dahil dugun arabasi yapiyor aracini. Cok karli is bazi haftasonlari 3 4 is bile ciktigini soyluyor. Bir arkadasim da bu sekilde mercedes aldi. Odemekte hic zorlanmiyor. Bence buyuk dusunun vip tasimacilik havaalani transferi vs. Korsan taksicilik hem sikintili hem yasadisi. Oysaki vip tasimacilik daha uygun fiyatli.

Edit: antalyada icetransfer isimli bir firma ile transferlerimi sagladim. 2 arac bir de minibusten olusan filolari var. Dandik de bir web siteleri var.adamlari da dandik websitelerinden buldum. Nereden nereye fiyatlarini yazmislar. Bir de cep telefonu. Site bu kadar.Bir site ac wordpressten falan hava alani transferi bodrum transferi yaz fiyatlarini koy siteye falan yasal bir is yapmani oneririrm. Yoksa gunde 30 40 lira icin ugrastigina degmez.

Guzel konusmaniz ve dusunceniz icin tessekkur ederim ilk once ama daha suan lik okadarini becerecegimi zannetmiorum ayni sistem zaten kisa mesefeler degil dusundugum havaalani kus adasi cesme uzak mesafeler olursa gitmeyi dusunuorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Benim bir arkadasim vw golfunu satti bmw aldi aylik 2000 tl taksitle. Zaten 2000 maas alan adamin bu araci almasina sasirmistim. Ama baktim ki haftasonlari 500 tl ye suslemesi dahil dugun arabasi yapiyor aracini. Cok karli is bazi haftasonlari 3 4 is bile ciktigini soyluyor. Bir arkadasim da bu sekilde mercedes aldi. Odemekte hic zorlanmiyor. Bence buyuk dusunun vip tasimacilik havaalani transferi vs. Korsan taksicilik hem sikintili hem yasadisi. Oysaki vip tasimacilik daha uygun fiyatli.

Guzel konusmaniz ve dusunceniz icin tessekkur ederim ilk once ama daha suan lik okadarini becerecegimi zannetmiorum ayni sistem zaten kisa mesefeler degil dusundugum havaalani kus adasi cesme uzak mesafeler olursa gitmeyi dusunuorum

Hocam kredi cek dunya borcun altına gir demiyorum ben sana. şimdi bu işi yapacağım diyeceksin, dunyanın iti kopuğu uğursuzu 3 kurusun basını kasıyanı senın arabana binecek. mesela millet taksicilere pek yamuk yapmaz. taksici durdu mu "yetişin" dedi mi etrafta ne kadar taksi-taksici varsa kosar. siz boyle bir durumda "yetisin" desenız basınıza gelenlerin üstüne bir de taksicilerden dayak yersiniz. yanı riskli iş, yakalanırsanız cezası, vs var.

Boyle bir durumda Bir maliyet-fiyat analizi yapmak. maliyetinizi güzergahlara göre belirleyin.
    Karınızı belirleyin.
    Bir web sitesi açın bahsettiğim ice transfer orneği gibihttp://antalyatransfer.im/kurumsal/ (reklam yapmıyorum bir siteye bakın adamlar bu site ile dünyanın işini yapıyor.)
    sitenizin com alanadlı olmasına gerek yok. ahmettransfer.wordpress.com olarak bile kullanabilirsiniz.
    sonra firmanızı (gerçekte bir firma olmasına gerek yok. esinizin dostunuzun uzerinden de gerektiğinde fatura kesebilirsiniz. veya "Basit Usülde vergi" yi bir araştırın.) firmarehberi , sektorrehberi, gibi sitelere kaydettirin. ki arandıgında bulunun.
    Kendi aracınızla gidin, transfer işi yapan firmalarla görüşün. Yazın yoğunluk durumunda elinizde araç olmazsa / şöför olmazsa ben varım. beni yedek yazın, fiyatlarım şu , maliyetlerim bu diye anlasmaya varın.
    Firma araştırın. bir ayağı izmirde bir ayağı istanbulda olan firmaları internetten bulun , firmaları arayın, hava alanı transferlerinizi ben yapabilirim taksiye o kadar para bayılmayın diyin.
    El broşürü tarzı birşeyler yapın, yaşlılarınızı hastaneye götürürüm getiririm ilgilenirim ücreti şu diyin.
    Manisaya gidip gelen oğrenciler için üniversite ile gorusun panoya yazı falan yazın. otobusten daha ucuza götürür getirirsiniz.
    vs vs.

ben anlatsam roman olur, ama neye sahip oldugundan cok nasıl paraya çevireceğin önemli. vaktin varsa aksam saatini mekanını pm at sana özkanlarda kahve ısmarlıyım.

edit:
    basit usulde vergi :http://www.gib.gov.tr/fileadmin/beyannamerehberi/2015_basit_usul.pdf
    basit usul vergi: şirket kurmuyorsunuz. bir odaya kayıt oluyorsunuz (esnaf ve sanarkarlar odası vs) fatura koçanı bastırıyorsunuz ve yasal olarak işinizi yapmaya baslıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 26 Mayıs 2015; 14:20:00 >

• Benim bacanakta korsan taksicilik yapıyordu ceza olayları çıkınca bıraktı, uğrasılacak işdeğil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

O zaman taksiye binersin kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.