Şimdi Ara

İZMİRDEN MANİSA CBÜ İKTİSAT/İŞLETME/EKONOMİ ULAŞIM ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İİBF DUSUNUYORUM CBÜ YE IZMIRDEN HERGUN NASIL GIDIP GELIRIM VE HAFTANIN KAC GUNU KAC SAAT DERS OLUR? IZMIRDEN CBÜ GIDIS DONUS HERGUN NASIL OLUR ACİL YARDIM VE MALİYETİ NE KADAR OLUR KARABAGLARDAN MANISA CBÜ İÇİN SIMDIDEN SAĞOLUN

• servise biniyor arkadaşlar
  • tavukjack kullanıcısına yanıt
    yani maliyeti ne olur haftanın kac gunu gıderım kac saat ders görürüm günde yardımcı olurmusunuz?
  • Arkadaşım izmirde yaşayıp cbü'de okuyor. Servis ücretleri cüzi oluyor sanırım öyle fahiş değil. Haftanın kaç günü gidersin onu bilmem okuyan birini bulman gerekir fakat ilk sene genellikle her gün ders olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    Sizce 200 tl gıdermı aylık yola ve aksam 5te tum dersler bıtermı ne dersınız?
  • ardahanbatuhan A kullanıcısına yanıt
    Ortalama o civarda tutar bencede. Derslerde 5 olmadan biter bence. Tabi bir gün bir günü tutmaz ama 5'i bulmaz bile dersin bitişi.

anladım zaten ızmır manısa arası 20-30 dk sıkıntı olmaz o zaman 5 olmadan ders bıtıyorsa oda guzel o zaman pekı kredıye ne zaman basvurabılırım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ardahanbatuhan A kullanıcısına yanıt
    Kyk burs, kredi başvuruları ekim-kasım gibi başlıyor. Ocakta da ilk burs/kredi yatıyor.

teşekkür ederım sıralama 460k ızmırde 200-300k arasını yazıcam ılk 20ye kadar son 4 cbü yazcam bana 300k gelır dedıler falan ama bakalım artık cbü gelırsede servısle gıder gelırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.