Bildirim
İZMİRDEN MANİSA CBÜ İKTİSAT/İŞLETME/EKONOMİ ULAŞIM ACİL YARDIM LÜTFEN
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
servise biniyor arkadaşlar -
yani maliyeti ne olur haftanın kac gunu gıderım kac saat ders görürüm günde yardımcı olurmusunuz? -
Arkadaşım izmirde yaşayıp cbü'de okuyor. Servis ücretleri cüzi oluyor sanırım öyle fahiş değil. Haftanın kaç günü gidersin onu bilmem okuyan birini bulman gerekir fakat ilk sene genellikle her gün ders olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizce 200 tl gıdermı aylık yola ve aksam 5te tum dersler bıtermı ne dersınız? -
Ortalama o civarda tutar bencede. Derslerde 5 olmadan biter bence. Tabi bir gün bir günü tutmaz ama 5'i bulmaz bile dersin bitişi.
anladım zaten ızmır manısa arası 20-30 dk sıkıntı olmaz o zaman 5 olmadan ders bıtıyorsa oda guzel o zaman pekı kredıye ne zaman basvurabılırım? -
Kyk burs, kredi başvuruları ekim-kasım gibi başlıyor. Ocakta da ilk burs/kredi yatıyor.
teşekkür ederım sıralama 460k ızmırde 200-300k arasını yazıcam ılk 20ye kadar son 4 cbü yazcam bana 300k gelır dedıler falan ama bakalım artık cbü gelırsede servısle gıder gelırız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X