Şimdi Ara

izmit hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar izmit/kocaelinde tarihi yerleri gezmek istiyorum otogardan nasıl giderim bu özçellikle orhan camii ve yakınındaki tarihi caimler vs ve nerede ne yenir yani özellikle yöresel lezzet yapan yerler varmı ? simit nereden alınır en iyi ? pişmaniye en iyi nerede alınır??

• Konu güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otogardan indigin zaman . 138 yada 118 no'lu otobüse bineceksin..şoföre söyle..1.gecitte beni indir..indigin tam karsi tarafında yavuz pastanesini göreceksin ve orada çok ucuz pansiyon otel var..bu arada eğlenmeyi seviuorssan.kalacagin mevki.barlar caddesi ve tramvay bölümü..çarşı göbeği..kaldığın yerin tam sağ carprazi şelale..o yol üzerinden saray yokuşu ve kolorduya çık..Orhan cami yol sonun sol tarafında deniz taksi üzerinde kalacak..tam geri istikamet en eski camilerden 1550 yıllık imaret camisi..o sokak başı imzası tam karsi bayır senin görmek istediğin konak..orada insanlara söyle..eski 50.yil okulu nerede..önünde ki bayirdan direkt çık.o müzeyi gör..yemek olarak kalacagin pansiyon tam karşısında.herseceit yemek yeri var..ziraat bankası az ilerisinde..pişmaniye direkt IPEK PISMANIYE al..ben Özcan pişmaniye isletmecilihi yaptım.fakat herzaman 1 numara ipektir..istasyon senin kalacagin yerin 500 metre geride..merkez bankası üzerinde.arkeoljik müzeyi katien gez..gör..oradan 44-134 no lu sanayi arabasına bin..41 burda da in..outlett center ..kesinlikle gez..yenidoğan..Gültepe..Tavşantepe..Yenimahalle..buralara gitme..sana uzak ama.yolunu kaybettirirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Doğan Ua_tr

Otogardan indigin zaman . 138 yada 118 no'lu otobüse bineceksin..şoföre söyle..1.gecitte beni indir..indigin tam karsi tarafında yavuz pastanesini göreceksin ve orada çok ucuz pansiyon otel var..bu arada eğlenmeyi seviuorssan.kalacagin mevki.barlar caddesi ve tramvay bölümü..çarşı göbeği..kaldığın yerin tam sağ carprazi şelale..o yol üzerinden saray yokuşu ve kolorduya çık..Orhan cami yol sonun sol tarafında deniz taksi üzerinde kalacak..tam geri istikamet en eski camilerden 1550 yıllık imaret camisi..o sokak başı imzası tam karsi bayır senin görmek istediğin konak..orada insanlara söyle..eski 50.yil okulu nerede..önünde ki bayirdan direkt çık.o müzeyi gör..yemek olarak kalacagin pansiyon tam karşısında.herseceit yemek yeri var..ziraat bankası az ilerisinde..pişmaniye direkt IPEK PISMANIYE al..ben Özcan pişmaniye isletmecilihi yaptım.fakat herzaman 1 numara ipektir..istasyon senin kalacagin yerin 500 metre geride..merkez bankası üzerinde.arkeoljik müzeyi katien gez..gör..oradan 44-134 no lu sanayi arabasına bin..41 burda da in..outlett center ..kesinlikle gez..yenidoğan..Gültepe..Tavşantepe..Yenimahalle..buralara gitme..sana uzak ama.yolunu kaybettirirler..
    eyvallah hocam gezeli baya oldu ama olsun sağolun tavsiyeleriniz için otogarda indikten sonra tramvaya bindim gezerek orhan camiye geldim sonra geri ya gez geze geldim hatat gemi ve denizaltı müzesini de gezdim oradan tren garına gelişim zaten tramvaya binip otogara döndüm yemek olarak bi liv lokantasına girdim sonaa yakamoz tantuni de tantuni ve gerçek künefe yedim pişmaniyeyide böyle eski bir dükkan olan özcan pişmanıyieden aldım burası en eski yer dedi böyleana yol köprülerin orada bir yerde

• İzmit candır. Kartepe ye çıkaydın keşke. Ormanyaya gideydin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

İzmit candır. Kartepe ye çıkaydın keşke. Ormanyaya gideydin
    eyvallah hocam tavsiyeleriniz için sağolun da öyle soğuk yerlerde işim olmaz pek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.