< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 20 Mayıs 2016; 1:03:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 20 Mayıs 2016; 1:03:17 > |
Donanım, sürüş dinamikleri ve güvenlik olarak kesinlikle bir eksiğinin olduğunu düşünmüyorum. bu araçta gördüğüm olumsuz kısımlar ise 2014 te istanbuldan almıştım astra J 1.6 115hp yi 5000 km ortalaması 11lt idi. sakarya'da 7,5 civarı yakıyordu ki, lpg taktırdım. 20.000 km lpg de kullanıp sattım aracı bir sıkıntı görmedim. yalnız 70k km civarı sübap değişimi gerektiğinin söylüyorlardı ve çelik sübap taktığıktan sonra bir daha aynı sıkıntı yaşanmıyormuş. direksiyonu çok hafiftir. yüksek hızlarda sizi tedirgin ediyor alışmanız gerek. konfor olarak orta halli diyebilirim. geçtiğiniz çukurları hissettirir. sert süspansiyonu var ancak bu sert suspansiyon size yol tutuş olarak geri dönuyor. benim araç manueldi otomatik hakkında bilgim yok. yalnız bu araç yaklaşık 1.5 ton ağırlığında araç üzerinde motor max torku 4000 devirde max hp yi 6000 devirde veriyor. kasa ağırlığından dolayı alt devirlerdeki performansı çok kötüydü. rampaya 3500 devir üstü çıkmaya başlamazsan hemen bayılır. gitsin diye devirli kullanırsın bu sefer çok yakar. klasik bi atmosferik motor yalnız araçın kasa ağırlığı ve otomatik alacak olmanızdan dolayı performansı beklentilerinizi karşılamayabilir. saçma sapan trim sesleri vardır havalandırma kanallarında gıcırtı felan gelir. ikinci el olarak bu aracı 2014 şubatta 36.000 tl almıştım 2015 eylülde 39.000 tl ye sattım. satış işlemim ise 1 ay kadar sürmüştü. şuanlık aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|