Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu garantiye vermek zorunda kaldım piksel yanmasi yüzünden(en üstteki piksellerin bazıları az ışık veriyordu sorunun adi bu mu emin olamadım) 5 günün sonunda cumartesi günü tamire alındığına dair mesaj geldi umarim bu haftada telefonsuz geçmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Su an icin yalnızca ilk mesaji okudum ileride yazıldıysa affola

Cihazda hızlı sarj destegi yok maalesef
    Hizli sarj olduğunu düşünmeniz hızlı sarj olduğu anlamına gelmez!!!

• 32 Gb Dual Sim modelini alıp aranıza katıldım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curb

32 Gb Dual Sim modelini alıp aranıza katıldım arkadaşlar

Hayırlı olsun :) hızı felan nasıl beğendinmi
    Elime daha geçmedi geçince yorumumu yaparım
  • kolay gelsin dostlar bende j7 prime aldım memnunum fakat bir kaç sorum olacak telefonda asağıdaki kapasitif tuslarda geri ve en soldaki arkadaki uygulamaları gösteren tusların ısıgı yanmıyor aradım bulamadım özelliğimi yok yoksa yanıyormu ben mi bilmiyorum ? gece kullanımı için yanması daha iyi olurdu. birde telefonu kullanırken instegramda video seyrederken ekran kararıyor ve kapanıyor yani ekran zaman aşımı devreye giriyor ekranı karartıyor ve sonrasında kapanıyor video da kapanmış oluyor bu sadece instegramda oluyor youtube de falan olmuyor acaba sizce neden böyle bir sorun var bunu düzeltmemizin bir yolu yokmu ? çok teşekkür ederim şimdiden.
  • sabri26eses S kullanıcısına yanıt
    O tuşlar ışıksız maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese günaydın,

Babam için J7 almak istiyorum. Fakat ekran farkı yüzünden J7 ile J7 prime arasında kararsız kaldım. Prime de 3 gb ram var ama dediğim gibi ekran farkı var. Çok fark olurmu? Bana kalsa prime alırım ram farkı ve parmak izi okuyucu vs.. yüzünden.
    Açıkçası akıla ihtiyacım var. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
  • morische kullanıcısına yanıt
    j7 prime al. Ekran kötü değil kardeşim, sen yorumlara bakma.
  • morische kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle j7 prime almalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalci ve falcon86, cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar, kamerada net çekim için güzel bir ayarı buldum, normalde bilmeyenler olacaktır lakin çok iyi resimler çekiyor bu modda. Kamerayı açın, mod düğmesine dokunun ve üstte Pro seçeneğini seçerseniz, iso ve parlaklık ayarı, wb ayarı felan var, iso 800 yaparsanız daha net çekiyor, yada bana öyle geldi :D sizde deneyin isterseniz.
  • J7 prime telefonumu root yapmış bulunmaktayım, daha önceki mesajlarımda yazmıştım lakin twrp sürümü tam uyumlu çalışmadığı için, root yapmak çok zordu.. ilerde belki çalışan twrp sürümü çıkarsa, root yapmak daha kolaylaşır diye düşünüyorum, şimdilik root yapımını anlatmayacağım, nedeni ise telefonunuz brick olabilir, bilmeyen insanlar zor duruma düşer Siz yinede beklemede kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkadaşlar, kamerada net çekim için güzel bir ayarı buldum, normalde bilmeyenler olacaktır lakin çok iyi resimler çekiyor bu modda. Kamerayı açın, mod düğmesine dokunun ve üstte Pro seçeneğini seçerseniz, iso ve parlaklık ayarı, wb ayarı felan var, iso 800 yaparsanız daha net çekiyor, yada bana öyle geldi :D sizde deneyin isterseniz.

Cihazın Lens. F:1.9 yazıyor ama ben denedim bugün hiç de öyle değil düşük ışıkta epey blur var.

Düşük ışık orneği olanlar acaba yükleyebilirlermi acaba?

Bende Honor7 ve Casper M1 var , onlar düşük ışıkta daha kaliteli gibi geldi.

Şarj süresi uzun olduğu için M1 yerine düşünüyorum.

• İlk fullemeden sonraki kullanımım
    Iso degerini artirmak güzel fotograflar cekmenizi saglar fakay ayni zamanda kameraya ve flasa daha fazla akim yollar
    Kida vadede guzel de olda uzun vadede cihsz icin zararlidir
    Arada bir kullanimi faydali olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Iso degerini artirmak güzel fotograflar cekmenizi saglar fakay ayni zamanda kameraya ve flasa daha fazla akim yollar
    Kida vadede guzel de olda uzun vadede cihsz icin zararlidir
    Arada bir kullanimi faydali olabilir

ilk defa kullandım arada bir kullanirsak sorun olacağını sanmam

• Telefonum geldi garantiden
    Ekran değişimi yapılmış
    O birkac sayfa once öve öve bitiremediğiniz hem yazilim hemde TEKNIK SERVIS olarak kendini geliştiren SAMSUNG YETKILI SERVISI telefonun arka kapağını takamadigi ve cikinti bıraktığı icin gorunen o ki bir hafta daha telefonsuz geçecek

• Telefonu bugun aldim.

son 2 Cihazı Huawei Kullanan biri olarak Samsung icin bu parayi vermeye degmez diye düşünüyorum. Huawei Honor7 ve hatta Gr5 bu ve benzeri telefonları 2'ye katlar carpar çarpar durur bana göre.

Tuş isigi,otomatik isik sensoru bile yok cihazda Yil 2017 olmuş. Bunlar nedir arkadas.? Parmak izi birak calistirmasini tanimlamasi dakikalar sürüyor çok kötü bir donanım ,calismasina deginmeyecem bile. Huawei her 2 cihazda 3o sn de tanimlama 1sn den daha hızlı bir sekilde acma sunuyor. İnanmayan alsın bu telefonu gitsin bir teknoloji markette denesin.

F 1.9 lens var demis,f 2.2 lensli cihaza esit bir kalite sunuyor. Marka sadakati olanlara sozum yok ama alip uzun sene kullanmak isteyenler icin Kesinlikle Huawei Honor7 ve Gr5 oneririm bu paraya.

Sene içerisinde en az 4-5 telefon deviririm keyiften, herhangi bir marka bağımlılığım yoktur. Bunu da ucuza geldiği için aldım, beğenmezsem babama veririm dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 13 Aralık 2016; 22:03:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Curb

32 Gb Dual Sim modelini alıp aranıza katıldım arkadaşlar

Hayirli olsun nereden kaca aldiniz, ne renk aldiniz hocam? Gelince incelemenizi yorumlarinizi yazarmisiniz. Urun kodunuda merak ediyorum bakalim donanimda farkliliklar varmi. Bende dual modelini dusunuyorum siyah olarak

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.