Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gün içinde root nasıl yapilir onu anlatacağım beklemede kalın. Bu telefona root yapmak çok karışık. Bilen insan bile kafasını karıştırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: nigthcall

Merhaba Arkadaşlar, telefonu ,lk edinenlerden biri olarak, benim bir sıkıntım var.

Şarjından performansından herşeyden çok memnunum.

Ama kilit ekranının gerçekten kilitlenmesi sorunu baş gösterdi. Yani gerçekten.

ilk başta 3 dakika sonra deneyin diyor, sonra 5 dakika, sonra 30 dakika, sonra 60 dakika.
    En son 60 dakika sonunda kabul etti parmak izimi veya pini.

Hatta bunu bir kere 3 saate çıkardı. Bunu yaşayan var mı ?

Ben Basic Line diye bir tema kurmuştum. Belki ondandır diye kaldırdım.

Bu arada bu sorun 2 3 haftada 1 oluyor. Sebebini anlamış değilim, ama feci mağdur ediyor. J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

Telefonu ilk aldığımda benimde başıma geldi, tam 3 saat beklemediğimi biliyorum, bu sorunu yaşamamak için şekil de eklemek gerek telefonuna, parmak izini görmediği durumlarda işine yarayacaktır ama şöyle bişey var, parmak izini tanımadığı zamanlarda peş peşe parmak izini gösterme, bu telefonun kilitlenmesine neden oluyor, bir kaç saniye arayla parmak izini okutursan kilitlenme sorunu ortadan kalkar, birde ortadaki tuşa basılı tutarak yapma, parmağını hafif basmadan tut hemen açacaktır telefonu. 3 tane parmak tanıtabilirsin, tek parmak yapma sakın.

benim 2 parmak tanımlı. bir de şekil var. ama sıkıntı şurda ;

mesela bana 5 dakka sonra dene dedi, 5 dakka bekledim, hiç denetmeden, 30 dakka dene yazısına geçti, 30 dakkadan sonra otomatik olarak 60 dakikaya....

yani şans vermiyor ki gobel..

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar, telefonu ,lk edinenlerden biri olarak, benim bir sıkıntım var.

Şarjından performansından herşeyden çok memnunum.

Ama kilit ekranının gerçekten kilitlenmesi sorunu baş gösterdi. Yani gerçekten.

ilk başta 3 dakika sonra deneyin diyor, sonra 5 dakika, sonra 30 dakika, sonra 60 dakika.
    En son 60 dakika sonunda kabul etti parmak izimi veya pini.

Hatta bunu bir kere 3 saate çıkardı. Bunu yaşayan var mı ?

Ben Basic Line diye bir tema kurmuştum. Belki ondandır diye kaldırdım.

Bu arada bu sorun 2 3 haftada 1 oluyor. Sebebini anlamış değilim, ama feci mağdur ediyor. J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

Telefonu ilk aldığımda benimde başıma geldi, tam 3 saat beklemediğimi biliyorum, bu sorunu yaşamamak için şekil de eklemek gerek telefonuna, parmak izini görmediği durumlarda işine yarayacaktır ama şöyle bişey var, parmak izini tanımadığı zamanlarda peş peşe parmak izini gösterme, bu telefonun kilitlenmesine neden oluyor, bir kaç saniye arayla parmak izini okutursan kilitlenme sorunu ortadan kalkar, birde ortadaki tuşa basılı tutarak yapma, parmağını hafif basmadan tut hemen açacaktır telefonu. 3 tane parmak tanıtabilirsin, tek parmak yapma sakın.

benim 2 parmak tanımlı. bir de şekil var. ama sıkıntı şurda ;

mesela bana 5 dakka sonra dene dedi, 5 dakka bekledim, hiç denetmeden, 30 dakka dene yazısına geçti, 30 dakkadan sonra otomatik olarak 60 dakikaya....

yani şans vermiyor ki gobel..

Dediğim gibi format atman gerek maalesef

• Telefonu alalı neredeyse bir gün oluyor ve ilk izlenim olarak çok iyi. Tasarım görüldüğünden daha şık. Simdilik mutluyuz.

Bu arada telefonu kılıf ile kullanan arkadaşlar, hangi kılıfı kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Dexter

Telefonu alalı neredeyse bir gün oluyor ve ilk izlenim olarak çok iyi. Tasarım görüldüğünden daha şık. Simdilik mutluyuz.

Ankaragücü armali koyu lacivert Kalın plastikli kılıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayk06 -- 8 Aralık 2016; 14:37:21 >
  • Uygulamalari hafiza kartina tasima ozelligi yokmu gercekten??

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Dexter

Telefonu alalı neredeyse bir gün oluyor ve ilk izlenim olarak çok iyi. Tasarım görüldüğünden daha şık. Simdilik mutluyuz.

ben burdan aldım hocam.memnunum güzel bir kılıf.tam oturuyor.
    şeffaf aldım
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-a3-a5-a7-a8-c5-c7-j1-j2-j3-j5-j7-on5-7-prime-2016-kilif-P65027601

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 9 Aralık 2016; 21:6:57 >

• Arkadaslar hayirli forumlar Samsung j7 prime ile Moto g4 plus arasinda kaldim forumu Okuma firsatim olmadi artilariyla eksileriyle ön yargi olmadan degerlendirme yapabilecek plan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: kazdal1

Arkadaslar hayirli forumlar Samsung j7 prime ile Moto g4 plus arasinda kaldim forumu Okuma firsatim olmadi artilariyla eksileriyle ön yargi olmadan degerlendirme yapabilecek plan varmi

J7 prime donanım olarak Bir tık önde, lakin kamera ve ekran olarak g4 plus önde. Lakin g4 plus 1100 tl olan modeli 2gb ram olarak geliyor, 3gb modeli kim bilir fiyatı ne kadar. Yada varmıdır, j7 prime 3gb ram var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 9 Aralık 2016; 23:12:30 >
  • Merhaba arkadaşlar şu anda general mobile 5 plus kullanmaktayım. Kamerası pek hoşuma gitmiyor özellikle karanlık ortamlarda gm5 plus ın. Sizce j7 prime a geçsem daha çok memnun kalırmıyım? Bu gyro ve pusula sensörü yokmuş navigasyon ya da başka uygulamalarda ne gibi sıkıntılar verir bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: rkntrss

Merhaba arkadaşlar şu anda general mobile 5 plus kullanmaktayım. Kamerası pek hoşuma gitmiyor özellikle karanlık ortamlarda gm5 plus ın. Sizce j7 prime a geçsem daha çok memnun kalırmıyım? Bu gyro ve pusula sensörü yokmuş navigasyon ya da başka uygulamalarda ne gibi sıkıntılar verir bu?

Merhaba Kardeşim. navigasyon gps kullanır. oda zaten mevcut. diğer ozellikleri zaten hayatimda hiç kullanmadım. Kullanacagimida sanmiyorum.

o dedigin cihazin kamerasından daha iyidir eminim. Eger birazdaha katabilirsen c7 almaya bak. yada c9 pro
    Eğer alamiyorsan j7 prime al kullan

• Türk telekomdan faturaya ek alacam fiyat aralığında fazla da bir seçeneğim yok

• quote:

Türk telekomdan faturaya ek alacam fiyat aralığında fazla da bir seçeneğim yok

Bende vodafone faturaya ek olarak aldım. Al kullan

• Bazı kişilerin özellikle telefona haksızlık ettiğini dusunmekteyim. 3 gün önce aldım telefonu. Esimde note 4 Var. .yan yana koyunca dahi ekran konusunda sorun yok. Din sabah ise giderken saat 7de çektim sarjdan yani 31 saattir neredeyse geceleri hariç full kullanıyorum şarj yüzde 41 su an. Bunun yanında performans çok iyi. Iphone 6 kullanıyordum askere giderken satmıştım dönüşte te bir süre iphone 4s kullandım. Ama suan iphone para verdiğime aciyorum. Yüzde 1e gelince ekran görüntüsü koyarım. 32gb samsung evo microsd kart aldım içine ne varsa yükledik ve hd film falan sıkıntı olmadan oynatıyor. Sorusu olan varsa polemiğe girmeden cevaplarım. 1200 liraya bundan daha iyisi yok. Ne ısınma var ne de başka bir şey. Hizli şarj oluyor. Yalan değil huawei p9 lite alacaktım ama Servis sorunu yüzünden buna baktım ve iyi ki de bunu almışım. Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: axlR

Bazı kişilerin özellikle telefona haksızlık ettiğini dusunmekteyim. 3 gün önce aldım telefonu. Esimde note 4 Var. .yan yana koyunca dahi ekran konusunda sorun yok. Din sabah ise giderken saat 7de çektim sarjdan yani 31 saattir neredeyse geceleri hariç full kullanıyorum şarj yüzde 41 su an. Bunun yanında performans çok iyi. Iphone 6 kullanıyordum askere giderken satmıştım dönüşte te bir süre iphone 4s kullandım. Ama suan iphone para verdiğime aciyorum. Yüzde 1e gelince ekran görüntüsü koyarım. 32gb samsung evo microsd kart aldım içine ne varsa yükledik ve hd film falan sıkıntı olmadan oynatıyor. Sorusu olan varsa polemiğe girmeden cevaplarım. 1200 liraya bundan daha iyisi yok. Ne ısınma var ne de başka bir şey. Hizli şarj oluyor. Yalan değil huawei p9 lite alacaktım ama Servis sorunu yüzünden buna baktım ve iyi ki de bunu almışım. Saygilar

Millet kafayı takmış kardeş, yapacak bişey yok, hele ekran tft diye bir çırpıda silip atıyorlar, lakin ekranı süper bu son zamanlarda oyunlardaki performansı arttı :) artık clash royale ve asphalt extremede gram kasılma yok, ne hikmetse bütün donmalar bir anda gitti

• axlR A kullanıcısına yanıt
    hocam ayrica n11.com 70/600 cek ile ve kredi karti bonusuyla telefon nerdeyse 1050_1060 liraya geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim valla herkes kendi bilir. Ürün burda fiyat burda. Ne samsungun personeliyim ne de iphone un. Tabiki elbette eksileri vardır 3000tlik telefonlardan ancak bu paraya en iyisi diyebilirim. Saygılar.

• quote:

quote:

Türk telekomdan faturaya ek alacam fiyat aralığında fazla da bir seçeneğim yok

Bende vodafone faturaya ek olarak aldım. Al kullan

Aldım geçtim tt den ama henüz kullanamadım işdeyim

• Suan %19 sarjim kaldı SS attım ama yapamadım sanırım ya da onay bekliyor modarator tarafindan.

• Ben bu telefonun 32 gb olanını almayı düşünüyorum arkadaşlar. Standart bir kullanıcı için önerir misiniz ? Şarjı kaç saatte doluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.