Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkaykacar06

Forumda şu kadar mesaj var bütün mesajlarimi neredeyse buraya yazdim bu kadar eleştiri görmedim alan herkes mutlu bu arada benim s3 yamuldu iphonelerdeki hata tork yüklenecek kuvveti vs hesaplayamamalarindan solid kullanan varsa bilir cisimin dayanıklılığını az yapmalarından ben yogun kullanimda 12 13leri aliyorum zaten

S3 gibi bir telefonu nasil yamdın?
    12/13 saat ekran süresini primeda alamazsin.Ama telefonu %50 sarji varken tekrar sarj eder kullanirsan 30 saat ekran süreside alirsin.Yoksa sana tek diyecegim.Atmaaa ziyaaaaa!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut8888 kullanıcısına yanıt
    Sana cevabimi vereyim suan sarj %2 ve sarji bitmeden yada 2 3 lere inmeden asla sarj etmem ayrica bu telefonda pil kullanımı 100ledigin anda başladığın vakitten gösterir kör cahil olmana gerek yok
    2.si ise önce bir telefonu kullan öyle yorum yap bu ss de sana gereken cevap olur umarim
    J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayk06 -- 4 Aralık 2016; 17:19:41 >
  • quote:

Sana cevabimi vereyim suan sarj %2 ve sarji bitmeden yada 2 3 lere inmeden asla sarj etmem ayrica bu telefonda pil kullanımı 100ledigin anda başladığın vakitten gösterir kör cahil olmana gerek yok
    2.si ise önce bir telefonu kullan öyle yorum yap bu ss de sana gereken cevap olur umarim
    J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

Yazdığımi anlayarak okusaydin keşke.%100 e kadar değil %50 den %80 kadar tekrar sarj edersen pil bilgileri sifirlanmaz kaldığı yerden devam eder.Sarjinin %2 olmasi bir şey ifade etmez ziyaaa.

• mesut8888 kullanıcısına yanıt
    evet haklısın benim işim gücüm yok milleti kandırmak için 50 den 80e kadar sarj edeceğim vs vs ekran görüntüsü orada isteyen inanır isteyen inanmaz kardeşim
    bu arada önce bir telefonu kullan ondan sonra çamurunu at kullanmıyorsan 2 3 video izleyerek yorumlarla gidip telefonu teknosada filan 2 kurcalayarak burada atıp tutma hadi bakalım yol al sen şuradan bi
  • Tamam senin telefon 10 numara.Diğerleri çöp....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

Orijinalden alıntı: mesut8888

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

J5 prime ile aralarında çok fark var mı arkadaşlar? J5 prime da 2400 mah batarya var galiba bu çok düşük bir değer. J5 2016 da 3300 mah batarya var diye biliyorum. Bazı arkadaşlar multitaskingde sıkıntı var çok ram harcıyor demiş bu doğru mudur? 3 gb ramin ne kadarı boş kalıyor? Ortalama 1.2 gb falan boş kalması lazım diye düşünüyorum. Telefonun dış görünüşüne lafım yok da j7 ye göre performansı nasıl? Clash royale oyununda kasılma oluyormuş galiba böyle hafif bir oyunda kasma yapıyorsa alınmaz bu telefon.

Clash royale oyunun içinde hafif kasılmalar var, alabiliyosan c7 yada j7 2016 felan almaya bak

Neden öyle hocam? Donanımı falan çok mu zayıf kalıyor acaba? Bu cihaz metal diye bunu tercih edecektim c serisinin fiyatı pahalı ve j serisi de plastik olduğu için almak istemiyorum.

J7 2016 nin sadece arka kapagi plastik.Plastik dedimse öyle eski samsunglarin leğen plastiginden değil.Çerçevesi metal yani ilerde eski samsunglar gibi soyulma sıkıntısı asla olmaz.Ekrani 720p oldugu icin pilide prime göre daha uzun gidiyor j7 2016 nin.Bana göre j7 nin çıkartılabilen bataryaya sahip olmasida büyük arti.....

Çerçevesi pek metal gibi durmuyor ama soyulmuyorsa j5 2016 alabilirim daha uygun fiyata. J7 ile aralarında çok fark yok gibi görünüyor. Bu cihazlar android nougat alır mı acaba? Ve j5 veya j7 de kasma donma gibi sorunlar olur mu? Malum samsung plastikleri dandik oluyor eski j5 ve j7 ler çok da kaliteli değildi o yüzden j serisini almaya çekiniyorum biraz.

Eğer çevrende kullanan insanlar memnunsa j5 den o zaman j5 2016 alabilirsin.Arka kapak plastiği s3 lerinkinden bana göre daha kaliteli.Ama sen benim için tasarim cok önemli diyorsun,o zaman prime al derim.Çünkü prime komple metal ve 2.5d ekranindan dolayi daha şık duruyor.Birde şu var,insanlar tomarla para verip sirf tasarimi icin telefon aliyorlar sonra o guzelim telefonu mecburen kilifa sokup kullaniyorlar.Ben telefonumu kilifsiz kullanıyorum.En fazla arka kapağı çizilir onuda aliexpress' den 3-5 liraya alir kendim değiştiririm.Bu arada aliexpresde j serisi için değişik arka kapaklar var.j serisininde cikarilabilen bataryaya sahip olması bence önemli bir arti.1-2 sene sonra batarya zayıfladığı zaman 5-10tlye satin alıp kendin değiştirebilirsin.Arka kapağı açılmayan bir telefonu(prime gibi)mecburen servise verecksin.Ama sen ila tasarim dersen prime bakacaksin o zaman.

Evet tasarım önemli bu yüzden de a3 2016 alacaktım ama fiyatına göre donanımı zayıf. Bende kılıf falan kullanmam zaten. Telefonu aldıktan sonra takarsam 3-5 ay ekran koruyucu takıyorum sonra onu da söküp atıyorum. O tür insanlar teknolojiden anlamayan insanlar büyük çoğunluğu. O kadar para verip aldığın tepe modeller kılıf takıp kullanacak kadar dandik üretilmiyordur herhalde yani. Telefon kendi güzelliğiyle kullanılıp orjinalliği bozulmamalı bence. Ya tasarım önemli derken kastettiğim firmaya özgün tasarım samsungun tasarımı öyle zaten. Leğen plastiği olmaması ve kronik samsung sorunu olan kenarlarının soyulmaması. Arkası cam veya metal olsa daha iyi olur ama a serisi gibi donanımdan çok kısılırsa iyi olmaz. A serisi stabil çalışıyor diyorlar ama pek de güvenemiyorum. Eski ace kullanıcısıyım samsung kullanmayasıya yemin etmiştim ama bu fiyat aralığında da samsunglar güzel yeminimi bozacağım sanırım. Eski gingerbread-jelly bean arayüzlerine göre nasıl samsung arayüzü hala hantal mı? Bu konuda da çekincelerim var açıkçası.

Ben sık telefon değiştiren biriyim.Geçen sene tasarımı hosuma gittiği için a5 2016 yı çıktığında aldım.3 hafta kullandikdan sonra geri sattim.Çünkü telefon 3 hafta içinde 2 defa donup kaldi.Ayrica takilmalarda mevcutdu A5 2016.Onun icin sana pek tavsiye etmem a 3 2016 yada a5 2016 yi.

Büyük ihtimal ilk aldığınız için olmuştur. Sonra gelen güncellemelerle ve yeni sürüm cihazlarla sorun çözülmüştür muhtemelen ama yine de fiyatına göre donanımı düşük. J5 2016 düşünüyprum ya da eğer bütçeyi arttırabilirsem j7 2016 veya j7 prime alabilirim. Sony e5 veya xa da var onları da düşünüyprum touchwiz ileride kasaar diye de samsung almaya çekiniyorum biraz. Samsungun servisi nasıl peki? Ben lg den 3 aydır para iadesi bekliyorum bu aralar gelecek inşallah. Samsungun servisi de bu kadar rezalet mi?

Olabilir.Ben 3 hafta kullanip ileride donma ve takilmalarin çoğalabilecegini düşünerek sattim.Bugüne kadar samsung servisiyle hiç işim olmadi.Onun için o konuda bir şey diyemem.

Daha önce hiç eski model samsung kullandınız mı? (S3 mini, ace, grand, s3 vb..) o cihazlara bakarak touchwiz kalitesi nasıl? Hala arada takılma oluyor mu home tuşuna basıp uygulamadan çıkınca ana ekran falan kendini yeniliyor mu? Touchwiz sıkıntısız ise orasına burasına bakmayıp duruma göre j5 veya j7 serilerinden birini alıp geçmek istiyorum.

S3 den bunu kullanmaya başladım ve samsung net söylüyorum s6 dahil ve ondan sonraki bütün telefonlarda kendini geliştirdi ara yüz fiyat performans işlemci hatta ve hatta güncelleme servis konularında bile çünkü samsung bu piyasayi kaybetmek istemiyor asus htc vs markalari bitiren şeylere çok önem verdi ve apple ortak bir pazar alanını degerlendiriyor a c j serilerini, s6dan baslayarak s serisini note 4 5 leri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz (bunu diyen s3 yüzünden samsungdan nefret eden kullanıcı)

Bende eski ace kullanıcısıyım o yüzden samasunga böyle önyargılı yaklaşıyprum hocam. Zaten alacağım telefon bozulunca apple almayı düşünüyorum artık. Madem performans konusunda bir sıkıntısı yok donanım olarak daha düşük model olan a3 2016 alsam beni 2 sene idare eder mi sizce? İnşallah samsung alırsam dediğiniz gibi olur da tekrar hayal kırıklığı yaşamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

J5 prime ile aralarında çok fark var mı arkadaşlar? J5 prime da 2400 mah batarya var galiba bu çok düşük bir değer. J5 2016 da 3300 mah batarya var diye biliyorum. Bazı arkadaşlar multitaskingde sıkıntı var çok ram harcıyor demiş bu doğru mudur? 3 gb ramin ne kadarı boş kalıyor? Ortalama 1.2 gb falan boş kalması lazım diye düşünüyorum. Telefonun dış görünüşüne lafım yok da j7 ye göre performansı nasıl? Clash royale oyununda kasılma oluyormuş galiba böyle hafif bir oyunda kasma yapıyorsa alınmaz bu telefon.

Clash royale oyunun içinde hafif kasılmalar var, alabiliyosan c7 yada j7 2016 felan almaya bak

Neden öyle hocam? Donanımı falan çok mu zayıf kalıyor acaba? Bu cihaz metal diye bunu tercih edecektim c serisinin fiyatı pahalı ve j serisi de plastik olduğu için almak istemiyorum.

J7 2016 nin sadece arka kapagi plastik.Plastik dedimse öyle eski samsunglarin leğen plastiginden değil.Çerçevesi metal yani ilerde eski samsunglar gibi soyulma sıkıntısı asla olmaz.Ekrani 720p oldugu icin pilide prime göre daha uzun gidiyor j7 2016 nin.Bana göre j7 nin çıkartılabilen bataryaya sahip olmasida büyük arti.....

Çerçevesi pek metal gibi durmuyor ama soyulmuyorsa j5 2016 alabilirim daha uygun fiyata. J7 ile aralarında çok fark yok gibi görünüyor. Bu cihazlar android nougat alır mı acaba? Ve j5 veya j7 de kasma donma gibi sorunlar olur mu? Malum samsung plastikleri dandik oluyor eski j5 ve j7 ler çok da kaliteli değildi o yüzden j serisini almaya çekiniyorum biraz.

Eğer çevrende kullanan insanlar memnunsa j5 den o zaman j5 2016 alabilirsin.Arka kapak plastiği s3 lerinkinden bana göre daha kaliteli.Ama sen benim için tasarim cok önemli diyorsun,o zaman prime al derim.Çünkü prime komple metal ve 2.5d ekranindan dolayi daha şık duruyor.Birde şu var,insanlar tomarla para verip sirf tasarimi icin telefon aliyorlar sonra o guzelim telefonu mecburen kilifa sokup kullaniyorlar.Ben telefonumu kilifsiz kullanıyorum.En fazla arka kapağı çizilir onuda aliexpress' den 3-5 liraya alir kendim değiştiririm.Bu arada aliexpresde j serisi için değişik arka kapaklar var.j serisininde cikarilabilen bataryaya sahip olması bence önemli bir arti.1-2 sene sonra batarya zayıfladığı zaman 5-10tlye satin alıp kendin değiştirebilirsin.Arka kapağı açılmayan bir telefonu(prime gibi)mecburen servise verecksin.Ama sen ila tasarim dersen prime bakacaksin o zaman.

Evet tasarım önemli bu yüzden de a3 2016 alacaktım ama fiyatına göre donanımı zayıf. Bende kılıf falan kullanmam zaten. Telefonu aldıktan sonra takarsam 3-5 ay ekran koruyucu takıyorum sonra onu da söküp atıyorum. O tür insanlar teknolojiden anlamayan insanlar büyük çoğunluğu. O kadar para verip aldığın tepe modeller kılıf takıp kullanacak kadar dandik üretilmiyordur herhalde yani. Telefon kendi güzelliğiyle kullanılıp orjinalliği bozulmamalı bence. Ya tasarım önemli derken kastettiğim firmaya özgün tasarım samsungun tasarımı öyle zaten. Leğen plastiği olmaması ve kronik samsung sorunu olan kenarlarının soyulmaması. Arkası cam veya metal olsa daha iyi olur ama a serisi gibi donanımdan çok kısılırsa iyi olmaz. A serisi stabil çalışıyor diyorlar ama pek de güvenemiyorum. Eski ace kullanıcısıyım samsung kullanmayasıya yemin etmiştim ama bu fiyat aralığında da samsunglar güzel yeminimi bozacağım sanırım. Eski gingerbread-jelly bean arayüzlerine göre nasıl samsung arayüzü hala hantal mı? Bu konuda da çekincelerim var açıkçası.

Ben sık telefon değiştiren biriyim.Geçen sene tasarımı hosuma gittiği için a5 2016 yı çıktığında aldım.3 hafta kullandikdan sonra geri sattim.Çünkü telefon 3 hafta içinde 2 defa donup kaldi.Ayrica takilmalarda mevcutdu A5 2016.Onun icin sana pek tavsiye etmem a 3 2016 yada a5 2016 yi.

Büyük ihtimal ilk aldığınız için olmuştur. Sonra gelen güncellemelerle ve yeni sürüm cihazlarla sorun çözülmüştür muhtemelen ama yine de fiyatına göre donanımı düşük. J5 2016 düşünüyprum ya da eğer bütçeyi arttırabilirsem j7 2016 veya j7 prime alabilirim. Sony e5 veya xa da var onları da düşünüyprum touchwiz ileride kasaar diye de samsung almaya çekiniyorum biraz. Samsungun servisi nasıl peki? Ben lg den 3 aydır para iadesi bekliyorum bu aralar gelecek inşallah. Samsungun servisi de bu kadar rezalet mi?

Olabilir.Ben 3 hafta kullanip ileride donma ve takilmalarin çoğalabilecegini düşünerek sattim.Bugüne kadar samsung servisiyle hiç işim olmadi.Onun için o konuda bir şey diyemem.

Daha önce hiç eski model samsung kullandınız mı? (S3 mini, ace, grand, s3 vb..) o cihazlara bakarak touchwiz kalitesi nasıl? Hala arada takılma oluyor mu home tuşuna basıp uygulamadan çıkınca ana ekran falan kendini yeniliyor mu? Touchwiz sıkıntısız ise orasına burasına bakmayıp duruma göre j5 veya j7 serilerinden birini alıp geçmek istiyorum.

Eski samsunglardaki Touchwizle şimdiki Touchwiz karşılaştırmak hata olur.Şuan cok daha iyi.Ama bu sadece Touchwizin daha hafiflemis olmasindan değil android'in de artik iyi bir noktaya gelmis olmasindan kaynaklandığına inaniyorum.

Bugün kipaya gittim j7 2016 yı inceledim fakat taksitle alacaktım telefonlardada takitle alım kalktığı için bankamla bir sorun yaşadım ve almadım. Yarın küçük bir dükkandan 100 tl daha uygun bir fiyata 1100 tlye alacağım inşallah. Birde j7 nin arka kapağı zamanla gıcırdama yapıyor mu? Çıkarılabilir olduğu için belki zamanla yapar diye düşünüyprum. A5 e göre cihaz daha kötü görünüyor fakat donanım olarak daha iyi olduğu için j7 yi tercih etmek istiyorum. Touchwizde de sıkıntı yokmuş büyük ihtimal samsung tercih ederim herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Lenovo K5 ten buna geçmeyi dusunuyorum. Cihazda navigasyonmu yok ne yok anlamadım?
    Silver rengi varmı?
    J5 prime ile arasinda ne farklar var

K5 ten niye bu cihaza geçmeyi düşünüyorsunuz hocam k5 memnun etmedi mi sizi? Bende eğer bütçem bu cihazlara el vermesse k5 plus almayı düşünüyorum da memnun musunuz acaba?

Merhaba. Tasarım olarak J7prime çok begendim ayrıca kamera kalitesi daha iyi. K5 parasına göre iyi telefon ciktigi zaman Note Edge satıp almıştım
    J7 prime silver rengi üretildimi ve ülkemizde varmı? Radyo varmı?

Bende k5 düşünüyordum fakat şuanda j7 2016 almayı planlıyorum. J7 prime daha yeni bir model sorun var mı yok mu belli değil ve heryerde yok o yüzden onu eledim.

Silver rengi j7 prime da yok diye biliyorum radyo mevcuttu herhalde. Cihazı kullanan arkadaşlar size daha detaylı bilgi verirler bende sizin gibi cihaz bakıyorum.

• Vallaha ben s3 kullandim 4yıldır buna geçiş yaptim 1 ay olacak çok şükür bır şey yok olmayacağı anlamina gelemez a3 icin degil de a5 ile a7 den alanlar çok memnun internetten araştırma yap bütün videolarini izle git teknoloji marketlerinde eline al bak ama son dönem samsung telefonları piyasadaki apple ile en sorunsuz telefonlari üretiyorlar diyebilirim

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Dexter

Hocam o çok eskide kaldı. O zamanlardan sonra samsung arayüz konusunda kendini çok geliştirdi. Şu an en stabil çalışan arayüzlerden biri. Kamera açılma hızıyla da bunu ölçebilirsin.
    Yani bu konuyu sıkıntı etme.

Bilmiyorum hocam hala arayüzden memnun olmayan kişiler var bu forumda. Eski ace kullanıcısıyım çok çektim bu samsung arayüzünden. O yüzden de pek almak istemiyorum da memnun olan kişi de fazla. A3 2016nın donanımı düşük kasma yapar diye j5 2016 veya j7 prime düşünüyordum touchwizde sıkıntı yoksa a3 alsam beni idare eder mi 2 sene falan.

Hocam samsung o eski samsung değil arayuzu cok iyi yukarda belirttiğim gibi benimde ihtiyacina bütçene göre telefon al hangisi kafana yatıyorsa a j c serileri gayet başarılı ben hangisini aldıysa şikayetçi olani pek görmedim
    Benim görüşüm kullanıma bagli olarak bu telefonlar min 3yil götürecek seviyede

Bugün j7 2016 yı inceledim de malzemesi kaliteli görünüyor a serisi de çok güzel fakat fiyatına göre donanım biraz düşük kalıyor. Galiba j serisi tercih edeceğim.

• quote:

Vallaha ben s3 kullandim 4yıldır buna geçiş yaptim 1 ay olacak çok şükür bır şey yok olmayacağı anlamina gelemez a3 icin degil de a5 ile a7 den alanlar çok memnun internetten araştırma yap bütün videolarini izle git teknoloji marketlerinde eline al bak ama son dönem samsung telefonları piyasadaki apple ile en sorunsuz telefonlari üretiyorlar diyebilirim

A3 gerçekten android cihazlar için donanımı baya düşük. O yüzden onu almayacağım. A5 2016 ve j7 2016 arasında karar veremiyorum. A serisinin yeni modelleri çıkacak yakında ve eskiyecek diye pek almak istemiyorum. Donanımı da j7 ile eşit veya bir tık daha düşüktü galiba ama fiyatı daha yüksek. Tasarımı kusursuz. Neyse duruma göre birini alıp geçeceğim artık.

• A3 kızımda var şık ve bir çocuk için yeterli. A5 ben kullandım gayet zarif ve fotolari oldukça iyi bir cihazdı. A7 mi alsam derken J7 prime aldım 3 gündür kullanıyorum. Özellikle şarj konusunda mükemmel en az 7 saat ekran süresi alıyorum. Siyahı çok şık. Kullanimi oldukça iyi ve ele rahat oturuyor. Ön ve arkası fabrikasyon olarak jelatinli çıkıyor kutudan. Arkadaki jelatinli de tesadüfen parmagima takılınca farkettim. Ben çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 4 Aralık 2016; 22:01:04 >
  • quote:

quote:

Vallaha ben s3 kullandim 4yıldır buna geçiş yaptim 1 ay olacak çok şükür bır şey yok olmayacağı anlamina gelemez a3 icin degil de a5 ile a7 den alanlar çok memnun internetten araştırma yap bütün videolarini izle git teknoloji marketlerinde eline al bak ama son dönem samsung telefonları piyasadaki apple ile en sorunsuz telefonlari üretiyorlar diyebilirim

A3 gerçekten android cihazlar için donanımı baya düşük. O yüzden onu almayacağım. A5 2016 ve j7 2016 arasında karar veremiyorum. A serisinin yeni modelleri çıkacak yakında ve eskiyecek diye pek almak istemiyorum. Donanımı da j7 ile eşit veya bir tık daha düşüktü galiba ama fiyatı daha yüksek. Tasarımı kusursuz. Neyse duruma göre birini alıp geçeceğim artık.

Bence hangisini alirsan al pişman olmayabilirsin ama bence 2017 leri bekle eğer acelen yoksa ebrosur gibi sitelerden haftalik takip yap kipa carrefour migros ve teknoloji marketlerinin indirim vakitlerini bir anda indirim bulursun gider a7 alirsin belli olmaz

• quote:

quote:

quote:

Bence hangisini alirsan al pişman olmayabilirsin ama bence 2017 leri bekle eğer acelen yoksa ebrosur gibi sitelerden haftalik takip yap kipa carrefour migros ve teknoloji marketlerinin indirim vakitlerini bir anda indirim bulursun gider a7 alirsin belli olmaz

Malesef acelem var hocam 3 aydır telefonsuzum. a5 2016 nın ana konusunda oyun telefonu değil diyorlar pek oyun oynamam ama bu durum işlemcinin düşük olduğunu gösterir. Birde android 7.0 almayabilir a serisi ama yeni j serisi 6.0 la çıktığı için alacak gibi. J7 nin kutu içeriği de a5e göre kalitesiz ayrıca. Hele o samsungun düşük serilerde kutuya koyduğu kulaklık. Bir tarafı uzun bir tarafı kısa olan. Alır almaz çöpe atacağım j7 alırsam. A5 teki kulaklığın adı earphonesdi galiba earpods kadar olamaz ama j7 ye göre daha güzel. A serisinin yenisi çıkacak olmasa ve fiyat da abartılmamış olsaydı direk alabilirdim a5i ama j7 de iyi bir alternatif şu anda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef acelem var hocam 3 aydır telefonsuzum. a5 2016 nın ana konusunda oyun telefonu değil diyorlar pek oyun oynamam ama bu durum işlemcinin düşük olduğunu gösterir. Birde android 7.0 almayabilir a serisi ama yeni j serisi 6.0 la çıktığı için alacak gibi. J7 nin kutu içeriği de a5e göre kalitesiz ayrıca. Hele o samsungun düşük serilerde kutuya koyduğu kulaklık. Bir tarafı uzun bir tarafı kısa olan. Alır almaz çöpe atacağım j7 alırsam. A5 teki kulaklığın adı earphonesdi galiba earpods kadar olamaz ama j7 ye göre daha güzel. A serisinin yenisi çıkacak olmasa ve fiyat da abartılmamış olsaydı direk alabilirdim a5i ama j7 de iyi bir alternatif şu anda.

Herhalde bir taraftan verdiklerini diğer taraftan alıyorlar eşitliyorlar ama şunu fark ettim amiral gemi yada iphone almazsan çok kaliteli şeyler çıkmıyor o kutudan
    Aynen onlar 4.4.4 ile çıktığı için ve yazılımları eski olduğu için alamama ihtimali yüksek belki bir nebze 2016 lar alabilir o da düşük ihtimal ayrica benim fikrime göre alirsa a7 üstü alır ama a5 ile j7 arasinda kalirsan j7 2016 derim ben

• yav dostlar basit ama önemli bir soru sordum..

cevap alamadım.

rica ediyorum:

sd karta uygulama yüklenebiliyor mu yüklenemiyor mu?

2 satıcıya sordum 2si de farklı söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

yav dostlar basit ama önemli bir soru sordum..

cevap alamadım.

rica ediyorum:

sd karta uygulama yüklenebiliyor mu yüklenemiyor mu?

2 satıcıya sordum 2si de farklı söyledi.

j7 prime telefona hafıza kartına yüklenebiliyor uygulama. uygulama ayarında mevcut o ayar.
  • beyler telefonda saat takılıyor . bendeki PROBLEMLİ sanırım

bırakıyorum mesela telefonu sabah bakıyorum saat 01.00 da takılmış . alarm vs hak getire tabi böyle olunca .

başka bir sefer 02.12 de mi ne takılmıştı yine alarm vs hak getire .

iphone 4s kullanıyordum hala bırakamadım . neden ? çünkü onun alarmını da kuruyorum .

bugün j7 prime ın alarm çalmadı mesela çünkü saat geride kalmıştı, 4s uyandırdı .

manuel ayarlayınca düzeliyor . ama kim bilir ne zaman tekrar takılır

işyerinde prime kullanan biri daha var onda da aynı sorun varmış ekstra alarm saati almış.. var mı aynı sorundan muzdarip başka biri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalman133 -- 5 Aralık 2016; 9:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

beyler telefonda saat takılıyor . bendeki PROBLEMLİ sanırım

bırakıyorum mesela telefonu sabah bakıyorum saat 01.00 da takılmış . alarm vs hak getire tabi böyle olunca .

başka bir sefer 02.12 de mi ne takılmıştı yine alarm vs hak getire .

iphone 4s kullanıyordum hala bırakamadım . neden ? çünkü onun alarmını da kuruyorum .

bugün j7 prime ın alarm çalmadı mesela çünkü saat geride kalmıştı, 4s uyandırdı .

manuel ayarlayınca düzeliyor . ama kim bilir ne zaman tekrar takılır

işyerinde prime kullanan biri daha var onda da aynı sorun varmış ekstra alarm saati almış.. var mı aynı sorundan muzdarip başka biri ?

Kardeş ilk aldığında güncelleme yüklediysen, sonrasında formatı çek, tahminimce güncelleme sonrası bazı sorunlar çıkıyor telefonda, bende ilk aldığımda, güncellemeyi yükledim, şarj ederken şarj simgesi ileri değil, geri sarıyordu, formatı çektim düzeldi

• Arkadaşlar xda sitesinde j7 prime için root yöntemi yayınlanmış ama recovery düzgün çalışamdığı için telefonum komple brick oldu :D TR romunu indirip yükledim çalışıyor şimdilik, lakin öncesinde 4,5G kullanıyorken, şimdi 4G olarak kullanıyorum, ne ettiysem 4,5g yapamadım, aranızda bu sorunla ilgili bilgisi olan varmı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.