Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen güncellemiştim . yedekle/sıfırla kısmında

"Fabrika Ayarlarına Dön" ve "Fabrika Ayarlarına Sıfırla" var.

Ne farkı var bunların ? Hangsini yapmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

yav dostlar basit ama önemli bir soru sordum..

cevap alamadım.

rica ediyorum:

sd karta uygulama yüklenebiliyor mu yüklenemiyor mu?

2 satıcıya sordum 2si de farklı söyledi.

Hocam hafiza kartini asil hafiza gibi gosterip sd karta uygulama kurmayi kast ediyorsaniz ben beceremedim j7 primede.

Ornegin lenevo telefon vardi sd kart takinca gecerli hafiza olarak atamak istermisiniz diye soruyordu.j7 primede boyle bir durum basima gelmedi.en azindan ben yapamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 5 Aralık 2016; 13:7:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaykacar06

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

Vallaha ben s3 kullandim 4yıldır buna geçiş yaptim 1 ay olacak çok şükür bır şey yok olmayacağı anlamina gelemez a3 icin degil de a5 ile a7 den alanlar çok memnun internetten araştırma yap bütün videolarini izle git teknoloji marketlerinde eline al bak ama son dönem samsung telefonları piyasadaki apple ile en sorunsuz telefonlari üretiyorlar diyebilirim

A3 gerçekten android cihazlar için donanımı baya düşük. O yüzden onu almayacağım. A5 2016 ve j7 2016 arasında karar veremiyorum. A serisinin yeni modelleri çıkacak yakında ve eskiyecek diye pek almak istemiyorum. Donanımı da j7 ile eşit veya bir tık daha düşüktü galiba ama fiyatı daha yüksek. Tasarımı kusursuz. Neyse duruma göre birini alıp geçeceğim artık.

Bence hangisini alirsan al pişman olmayabilirsin ama bence 2017 leri bekle eğer acelen yoksa ebrosur gibi sitelerden haftalik takip yap kipa carrefour migros ve teknoloji marketlerinin indirim vakitlerini bir anda indirim bulursun gider a7 alirsin belli olmaz

Malesef acelem var hocam 3 aydır telefonsuzum. a5 2016 nın ana konusunda oyun telefonu değil diyorlar pek oyun oynamam ama bu durum işlemcinin düşük olduğunu gösterir. Birde android 7.0 almayabilir a serisi ama yeni j serisi 6.0 la çıktığı için alacak gibi. J7 nin kutu içeriği de a5e göre kalitesiz ayrıca. Hele o samsungun düşük serilerde kutuya koyduğu kulaklık. Bir tarafı uzun bir tarafı kısa olan. Alır almaz çöpe atacağım j7 alırsam. A5 teki kulaklığın adı earphonesdi galiba earpods kadar olamaz ama j7 ye göre daha güzel. A serisinin yenisi çıkacak olmasa ve fiyat da abartılmamış olsaydı direk alabilirdim a5i ama j7 de iyi bir alternatif şu anda.

Herhalde bir taraftan verdiklerini diğer taraftan alıyorlar eşitliyorlar ama şunu fark ettim amiral gemi yada iphone almazsan çok kaliteli şeyler çıkmıyor o kutudan
    Aynen onlar 4.4.4 ile çıktığı için ve yazılımları eski olduğu için alamama ihtimali yüksek belki bir nebze 2016 lar alabilir o da düşük ihtimal ayrica benim fikrime göre alirsa a7 üstü alır ama a5 ile j7 arasinda kalirsan j7 2016 derim ben

Bende j7 almayı düşünüyorum hocam. Kutusundan çıkanları kullanmam atarım zaten özelliklede kulaklığı. Bugün gidip bakıp alacağım inşallah bir sıkıntı çıkmazsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Hocam o şekilde olmuyor herhalde bende yapamadım çünkü fakat uygulama yöneticisinden girip uygulamaya tiklayinca hafıza kısmından taşına biliyor bazı uygulamalar hepsi olmasa da.keske hepsini hafıza kartına kurabilse idik çünkü telefon hafızası kısıtlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emred8161

Hocam o şekilde olmuyor herhalde bende yapamadım çünkü fakat uygulama yöneticisinden girip uygulamaya tiklayinca hafıza kısmından taşına biliyor bazı uygulamalar hepsi olmasa da.keske hepsini hafıza kartına kurabilse idik çünkü telefon hafızası kısıtlı

Bendede aynı 1 gb alan kaldı. 32gb kart boş. oyun dataları taşınmıyor maalesef. Kaç sefer denediysem olmadı.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Telefonun tek eksisi bu yani ve canımı sıkıyor bu durum benim de bende bundan önce gm 4g vardi onda oluyordu mesela ama bunda yok işte.

• Millet bu gün gelen aramayı sesli kaydetmek gereği duydum lakin aradım aradım bulamadım. Hiç mi yok yoksa ben mi bulamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: luxons

Millet bu gün gelen aramayı sesli kaydetmek gereği duydum lakin aradım aradım bulamadım. Hiç mi yok yoksa ben mi bulamadım?

Aramayı kaydetme özelliği yok, google playden program yüklemen gerek
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Bendede aynı 1 gb alan kaldı. 32gb kart boş. oyun dataları taşınmıyor maalesef. Kaç sefer denediysem olmadı.

Iste bu sebeple telefon bir anda cazibesini yitiriyor.. bende s4 var. Bazi uygulamalar disinda tasima yukleme yapabiliyorum. Bu da verimi artiriyor. S3te yoktu bu ozellik.

O zaman 16 gb modeli almanin hicbir esprisi yok. Zaten andorid yuklenince dana kaliyor 5.6 gb. Büyük uygulama veya oyunlar artik 2 3 gb seviyesinde..

Yanlis miyim?

Ithal edilen dual simli 32gb urune de dual simden dolayi sd kart takilamiyor diye okudum..

• quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

quote:

quote:

Iste bu sebeple telefon bir anda cazibesini yitiriyor.. bende s4 var. Bazi uygulamalar disinda tasima yukleme yapabiliyorum. Bu da verimi artiriyor. S3te yoktu bu ozellik.

O zaman 16 gb modeli almanin hicbir esprisi yok. Zaten andorid yuklenince dana kaliyor 5.6 gb. Büyük uygulama veya oyunlar artik 2 3 gb seviyesinde..

Yanlis miyim?

Ithal edilen dual simli 32gb urune de dual simden dolayi sd kart takilamiyor diye okudum..

Telefonda 11 gb boş alan olarak geliyor zaten, ben asphalt extreme, f1 2016 gibi bir sürü büyük oyun yükledim, hafıza doldu, bunları sildiğimde 7 gb dan fazla boş oluyor. Normalde uygulama yükleme ile telefon hafızası dolmuyor, sadece büyük oyunların dataları yer kaplar.

• upupuu
  • şu oyun ve uygulamaları sd karta taşınamama olayı gerekten büyük handikap telefona tüm bakışımı bir anda değiştirdi en dandik gm discoveryde bile bu özellik var. sadece bir kaç uygulama google play.haritalar vs gibi bir kac uygulama tasınmıyor yeni yüklenen tüm uygulamaları sd karta kurabiliyorsun sanırım baska telefonlara yöneleceğim...bu arada root la bu sorun asılır kanaatindeyim ama bu seferde telefon garantiden cıkıcak iki ucu ..klu değnek
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

şu oyun ve uygulamaları sd karta taşınamama olayı gerekten büyük handikap telefona tüm bakışımı bir anda değiştirdi en dandik gm discoveryde bile bu özellik var. sadece bir kaç uygulama google play.haritalar vs gibi bir kac uygulama tasınmıyor yeni yüklenen tüm uygulamaları sd karta kurabiliyorsun sanırım baska telefonlara yöneleceğim...bu arada root la bu sorun asılır kanaatindeyim ama bu seferde telefon garantiden cıkıcak iki ucu ..klu değnek

Rootu ben yapacağım yakında. burdada anlatacağım inşallah. sadece oyunlarin datalari tasinsa yeter bana. beklemede kalin. Bu arada garantiyi kafaniza takmayin. orjinal rom yuklenip gonderirsiniz garantiye .

• parlaklik en dusukteyken bazen flickering denen problemi yasiyorum. basina gelen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Spica7

parlaklik en dusukteyken bazen flickering denen problemi yasiyorum. basina gelen var mi

Flickering nedir bilmiyorum ama araştırdım, bu olay benim başıma hiç gelmedi. Şu anda parlaklık en düşükte deniyorum, hiçbir problem yok. Telefon darbe aldımı
  • quote:

quote:

parlaklik en dusukteyken bazen flickering denen problemi yasiyorum. basina gelen var mi

Flickering nedir bilmiyorum ama araştırdım, bu olay benim başıma hiç gelmedi. Şu anda parlaklık en düşükte deniyorum, hiçbir problem yok. Telefon darbe aldımı

hayır almadı. dün biraz araştırdım ben de net bir şey bulamadım. bu kadar basit bir şey için garanti vs uğraşmak istemiyorum ki bana donanımsal bir sorun gibi de gelmiyor çünkü nadiren oluyor ve parlaklığı değiştirince (arttırıp tekrar en aza getirince mesela) düzeliyor.

• quote:

quote:

quote:

hayır almadı. dün biraz araştırdım ben de net bir şey bulamadım. bu kadar basit bir şey için garanti vs uğraşmak istemiyorum ki bana donanımsal bir sorun gibi de gelmiyor çünkü nadiren oluyor ve parlaklığı değiştirince (arttırıp tekrar en aza getirince mesela) düzeliyor.

Şöyle bişeyde var, telefonu ilk aldığında güncelleme gelmiş olması gerek, onu yüklediysen, bundanda yapabilir, format atmayı dene, düzelmesi gerek.

Bendede şu sorun vardı, telefonu ilk aldığımda güncellemeyi yaptım, bir gün sonra şarja taktığımda şarj yüzdesi ileri değil, geri sarıyordu :D anladımki güncelleme sonrası telefon sıyırıyor :D format attım sorun ortadan kalktı

• Merhaba Arkadaşlar, telefonu ,lk edinenlerden biri olarak, benim bir sıkıntım var.

Şarjından performansından herşeyden çok memnunum.

Ama kilit ekranının gerçekten kilitlenmesi sorunu baş gösterdi. Yani gerçekten.

ilk başta 3 dakika sonra deneyin diyor, sonra 5 dakika, sonra 30 dakika, sonra 60 dakika.
    En son 60 dakika sonunda kabul etti parmak izimi veya pini.

Hatta bunu bir kere 3 saate çıkardı. Bunu yaşayan var mı ?

Ben Basic Line diye bir tema kurmuştum. Belki ondandır diye kaldırdım.

Bu arada bu sorun 2 3 haftada 1 oluyor. Sebebini anlamış değilim, ama feci mağdur ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nigthcall

Merhaba Arkadaşlar, telefonu ,lk edinenlerden biri olarak, benim bir sıkıntım var.

Şarjından performansından herşeyden çok memnunum.

Ama kilit ekranının gerçekten kilitlenmesi sorunu baş gösterdi. Yani gerçekten.

ilk başta 3 dakika sonra deneyin diyor, sonra 5 dakika, sonra 30 dakika, sonra 60 dakika.
    En son 60 dakika sonunda kabul etti parmak izimi veya pini.

Hatta bunu bir kere 3 saate çıkardı. Bunu yaşayan var mı ?

Ben Basic Line diye bir tema kurmuştum. Belki ondandır diye kaldırdım.

Bu arada bu sorun 2 3 haftada 1 oluyor. Sebebini anlamış değilim, ama feci mağdur ediyor.

Telefonu ilk aldığımda benimde başıma geldi, tam 3 saat beklemediğimi biliyorum, bu sorunu yaşamamak için şekil de eklemek gerek telefonuna, parmak izini görmediği durumlarda işine yarayacaktır ama şöyle bişey var, parmak izini tanımadığı zamanlarda peş peşe parmak izini gösterme, bu telefonun kilitlenmesine neden oluyor, bir kaç saniye arayla parmak izini okutursan kilitlenme sorunu ortadan kalkar, birde ortadaki tuşa basılı tutarak yapma, parmağını hafif basmadan tut hemen açacaktır telefonu. 3 tane parmak tanıtabilirsin, tek parmak yapma sakın.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.