Bildirim
J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (22. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: edarguner
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalci
Arkadaşlar, kamerada net çekim için güzel bir ayarı buldum, normalde bilmeyenler olacaktır lakin çok iyi resimler çekiyor bu modda. Kamerayı açın, mod düğmesine dokunun ve üstte Pro seçeneğini seçerseniz, iso ve parlaklık ayarı, wb ayarı felan var, iso 800 yaparsanız daha net çekiyor, yada bana öyle geldi :D sizde deneyin isterseniz.
Cihazın Lens. F:1.9 yazıyor ama ben denedim bugün hiç de öyle değil düşük ışıkta epey blur var.
Düşük ışık orneği olanlar acaba yükleyebilirlermi acaba?
Bende Honor7 ve Casper M1 var , onlar düşük ışıkta daha kaliteli gibi geldi.
Şarj süresi uzun olduğu için M1 yerine düşünüyorum.
Bende Asus Zenfone Max tan geçtim, onunda hem ön hem arka kamerada düşük ışıkta çekimleri j7 prime dan daha iyiydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
MObil internet ve Gps kullanmama ragmen 1 gun 10 saatte 7 saat 5 dk ekran suresi aldim daha %10 civari vardi.Sanirim wifi kullansam 11-12 saat ekran görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar format attim.baska bir hatla denedim.sadece baska bir operatorun hattiyla deneyemedim.sorun aynen devam ediyor:( -
quote:
Orijinalden alıntı: Esramoda
Arkadaslar format attim.baska bir hatla denedim.sadece baska bir operatorun hattiyla deneyemedim.sorun aynen devam ediyor:(
Yapacak başka bir şey yok. garantiye gönder
Baska var mi acaba bu tarz bir sikayeti olan. -
Arkadaşlar dumur olduğum bir durumu açıklayayım, j7 prime telefona root yapmıştım, ilk yaptığımda bir gün sonra wifi gitti, sonra teli kapatıp açmaya uğraşınca hiçbir şekilde telefon açılmadı, recoverydede wipe data format bile yapsam açılmadı, mecburen yeniden rom yüklemek zorunda kaldım, tekrardan yeni yöntem root çıktı onu yapım dedim, yine aynı sorunla karşılaştım, telefon yine açılmadı, 2.kez aynı sorun olunca tahminim knox sayacı bu sorunu ortaya çıkarıyor ve telefonu kullanılamaz hale getiriyor, aranızda başka root yapan varmı. yada yapıp bu sorunu yaşayan yada yaşamayan varmı. Rica etsem cevap verirseniz sevinirim.
@esramoda kardeşim senin sorunu yaşayan başka hiçkimse yok burada, önceki mesajlara bakabilirsin istersen. Uğraşma gönder garantiye
-
-
Super user knox u bloke etmiyormu
quote:
Orijinalden alıntı: uruno
Super user knox u bloke etmiyormu
Bloke ediyor ama yine sorun devam ediyor anlamadım ben bu işi
Yani genel bir çekmeme değilde bu sorunu sadece 4g de yaşıyor olman öncelikle yazılımsal yada sim kartsal bir durumu akla getiriyor ama farklı sim ile de denediğini söylüyorsun.Telde çift sim mi tek sim mi çekmecesi var
beyler bu telefonda s view denilen muhabbet yok mu ?
https://www.aliexpress.com/item/Top-Quality-Luxury-Window-View-Cover-For-Samsung-Galaxy-J7-Prime-5-5-SM-G610F-G610F/32753830705.html?spm=2114.13010608.0.0.NtyXiu
bu kabı aldım, fotoğrafında gayet iyi hoş çıkartmayı yapıştırmış da acaba telefon mu desteklemiyor yoksa kap mı desteklemiyor anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: metalman133
beyler bu telefonda s view denilen muhabbet yok mu ?
https://www.aliexpress.com/item/Top-Quality-Luxury-Window-View-Cover-For-Samsung-Galaxy-J7-Prime-5-5-SM-G610F-G610F/32753830705.html?spm=2114.13010608.0.0.NtyXiu
bu kabı aldım, fotoğrafında gayet iyi hoş çıkartmayı yapıştırmış da acaba telefon mu desteklemiyor yoksa kap mı desteklemiyor anlamadım
Telefon desteklemiyor maalesef. o kılıf daki etiket sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
O kadar laf ettiniz ama iphone laf etmediniz. Nasıl bir telefon yapmışlar sa peynir ekmek gibi satıyor. Kimsede bataryaya laf etmiyor. yemeyin bizi be. bataryası çıkan lg g3 kullandım 2 yıla yakın. günde 3 kez şarj etmekten sinir krizi geçiriyordum. j7 2016 bu saatten sonra gelecegi olmaz bilmiş olun. 2 gb ramli telefon alınmaz bu saatten sonra
Lg g3 de Qhd ekran var arkadaşım,yani normal şarjının daha çabuk bitmesi.Ayni sorunu bir önceki telefonum olan s6 edgede bende yaşıyordum.Sana daha öncede yazmıştım bende 130 adet uygulama var ramda 900mb devamli boşta.Telefonda bugune kadar donma takilma kasma yaşamadım.
-
Kardeşime j7 prime modelini aldım.Aklıma takılan bir kaç soru var,j7 2016 versiyonu ile bunun arasında kalmıştım ama 3 gb ram bu telefonu seçmeme yardımcı oldu.Sizce iyi bir tercihmi oldu ? 2016 versiyonuna göre ? Full ekranı işlemci beslemez diye korkum var az da olsa. -
Cwm ne internal ne de external hafızayı okuyabiliyor, dolayısıyla dosya flashlanamıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Magilum
Cwm ne internal ne de external hafızayı okuyabiliyor, dolayısıyla dosya flashlanamıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Henüz uyumlu cwm çıkmadı, beklemedeyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sly_Owl
Kardeşime j7 prime modelini aldım.Aklıma takılan bir kaç soru var,j7 2016 versiyonu ile bunun arasında kalmıştım ama 3 gb ram bu telefonu seçmeme yardımcı oldu.Sizce iyi bir tercihmi oldu ? 2016 versiyonuna göre ? Full ekranı işlemci beslemez diye korkum var az da olsa.
J7 prime telefonun işlemcisi ayar yapılmazsa oyunlarda kasılma yapıyor 1080p yüzünden, onada zaten ilk mesajda çözümü var, hatta uygulamalara bile etkiliyor meret :D yüzde 50 hızlanıyor telefon. Artık j7 2016 daki aradaki fark bu yüzden baya arttı.. Tek eksiği ön flaş olmaması. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Magilum
Cwm ne internal ne de external hafızayı okuyabiliyor, dolayısıyla dosya flashlanamıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Henüz uyumlu cwm çıkmadı, beklemedeyiz.
Cwm yükleniyor fakat hafıza okuma sıkıntısı var, ancak mfastboot-v2 ile dosya flashlanabiliyor. Xposed denedim de soft brick oluyor. Bekleyeceğiz artık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X