Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Magilum

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Cwm ne internal ne de external hafızayı okuyabiliyor, dolayısıyla dosya flashlanamıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Henüz uyumlu cwm çıkmadı, beklemedeyiz.

Cwm yükleniyor fakat hafıza okuma sıkıntısı var, ancak mfastboot-v2 ile dosya flashlanabiliyor. Xposed denedim de soft brick oluyor. Bekleyeceğiz artık.

cwm yükleniyor onda sorun yok, rotlanıyor telefonda, lakin telefon ondan sonra sapıtıyor, wifi gidiyo ve telefon kapandıktan sonra açılmıyor bir daha, şu anda rotsuz kullanıyorum, başıma bu 2 sefer geldi ve bende rot yapmamaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 18 Aralık 2016; 15:28:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cwm ne internal ne de external hafızayı okuyabiliyor, dolayısıyla dosya flashlanamıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Henüz uyumlu cwm çıkmadı, beklemedeyiz.

Cwm yükleniyor fakat hafıza okuma sıkıntısı var, ancak mfastboot-v2 ile dosya flashlanabiliyor. Xposed denedim de soft brick oluyor. Bekleyeceğiz artık.

cwm yükleniyor onda sorun yok, rotlanıyor telefonda, lakin telefon ondan sonra sapıtıyor, wifi gidiyo ve telefon kapandıktan sonra açılmıyor bir daha, şu anda rotsuz kullanıyorum, başıma bu 2 sefer geldi ve bende rot yapmamaya karar verdim

Anladım hocam, bende bahsettiğiniz sorunlar olmadı hiç. Mesela bir başkası da benim aksime xposed yükleyebilmiş. İlginç. Stabil olmasını bekleyeceğiz.

• Samsung'un Yeni Browser linkine ve resimlerine alttan ulaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/m_114503536/mpage_35//tm.htm#122631014
  • J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede YayınlandıJ7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede YayınlandıJ7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

• J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede YayınlandıJ7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı
    Pil bitmiyor arkadaş

• J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede YayınlandıJ7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı
    Yok artık ya rekora koşuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: BerilH.

J7 prime'ın boşta rami ne kadar? Her şey durdurulduğunda yani

1.4 gb. dolduğunda ise 800 ve 900 mb boşta kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Selamlar..
    bu programı yüklemeye çalıştım ama hata verdi?
    nasıl yükleme yapacağız acaba?
  • quote:

Peki j7 prime ve j7 2016'nın işlemcileri aynı mı? Samsung Türkiye garantili olanlar.

Evet aynı ama j7 prime ekran kartı daha yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

Selamlar..
    bu programı yüklemeye çalıştım ama hata verdi?
    nasıl yükleme yapacağız acaba?

Hangi programı. link felan yok mesajinda

• quote:

Daha yüksek dediğin şey ram'i di mi? Ya hala karar veremedim ne alacağıma. prime ve j7 2016 arasında kaldım. En öneli farkları gömülü batarya ve ram. Uzun süre kullanmak istiyorum e öyle olunca da batarya mutlaka bozulacak. Garanti kapsamından çıktıktan sonra primede bataryayı kendim alıp takamıyorum , servise götürmek gerekiyor. Bu açıdan 2016 iyi ,ram açısından prime iyi. Onun dışında çok önem verdiğim fark yok. Fiyatları da aynı. Keşke 2016 daha ucuz olsaydı :D

Prime al sen. iphone da batarya gömülü ama senelerdir kullanabiliyoruz. Gerçi iphone eşşek gibi pahalı.

• j7 2016... mali t720 700 mhz 720p

j7 prime... mali t830 1100 mhz 1080p

işlemciler ayni. j7 prime ekranı f hd olduğu için oyunlarda biraz tokezliyor. mhz yüksek olsa bile farketmiyor.

çözümü var artık 2016 dan daha iyi çalışıyor artik bu sayede
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Game launcher
  • quote:

Samsung'da kullanabiliyor muyuz ? :) Bence garantiden sonra da batarya kesin bozulacak. Sonra servise götür , gelmesini bekle , servis ücreti öde. j710'u biraz daha ucuza bulsam bu kadar düşünmezdim bile alırdım. 1100 tl falan

Şuan s3 mini var ben de. İki kere bataryası değişti. 4-5 yıllık telefon gerçi. Bu kadar uzun bir kullanım istiyorum yine.

Ram olayına fazla takılma bence. Ben j7(6) kullanıyorum kasma donma yaşamıyorum. S3 mini gibi bir cihaza 5 sene dayanabildiysen j7(6) da j7 prime de seni o kadar götürür. Bende iki cihazın arasında kalmıştım almadan önce j7(6) daha performanslı dediler bende bunu aldım pişman değilim. İstersen ben sana iki cihazın da avantajlarını yazayım.

Samsung j7(6)
    - Amoled ekran (prime da tft ya da ips di renkler daha soluk amoled daha canlı görünüyor önceki sayfalarda iki cihazın ekran karşılaştırması mevcuttu.)

- çıkarılabilir pil (kolay bir şekilde pili değiştirebilirsiniz veya yedek pil taşıyabilirsiniz.)

J7 prime artıları:
    - metal kasa (batarya çıkmaması bir eksi ama metal kasa güzel görünüyor j7(6) nın da yan çerçevesi metal en azından metal soğukluğu hissediliyor.)

- bildirim ışığı ve parmak izi okuyucu (prime modelinde bunların olması güzel. Her ne kadar parmak izi düzgün çalışmasa da var en azından. Bildirim ışığının da olması iyi olmuş ama bendeki j7(6) da ayarlardan cevapsız çağrı veya bildirim olursa titre yaptım. Cihazı elime aldığımda cevapsız çağrı olursa titriyor bu da bir nebze unutturuyor bildirim ışığını.)

- 3 gb ram (iki cihaz da kararlı çalışıyor j7 prime eğer ayar yapılmazsa bazı oyunkarda sorun çıkarıyor karar senin ben bu yüzden ve tft ekran yüzünden j7(6) aldım.)

İki cihaz arasından j7 prime daha iyi fakat çıkarılabilir pil ve amoled ekran önemliyse j7(6) tercih et. S3 minide de amoled ekran var o cihazdan sonra j7 prime ın renkleri soluk gelebilir sana. İki cihazı da incele kararını ver kağıt üstünde önemli sayılacak farklar olsa da günlük kullanımda fark yok neredeyse.

• quote:

Samsung'da kullanabiliyor muyuz ? :) Bence garantiden sonra da batarya kesin bozulacak. Sonra servise götür , gelmesini bekle , servis ücreti öde. j710'u biraz daha ucuza bulsam bu kadar düşünmezdim bile alırdım. 1100 tl falan

Şuan s3 mini var ben de. İki kere bataryası değişti. 4-5 yıllık telefon gerçi. Bu kadar uzun bir kullanım istiyorum yine.

Her telde yok maalesef. j7 prime da var . j7 2016da yok diyorlar.

• Dün hardware plus youtube kanalında yeni bir inceleme çıkmış yorumcu bana göre android 7 güncellemesini almaz diyor. Samsung ara modellrine yazılım desteği vermiyor diyor. Açıkçası bu ihtimal beni biraz üzdü zira cihazdan çok çok memnunum....
  • by_colakoglu kullanıcısına yanıt
    Babalar gibi de alacak.

• Alacak adım gibi biliyorum.
  • Arkadaşlar Google Play'de Nova Launcher Prime yeniden 0.59 TL olmuş. Ben geçen sene almıştım şu an J7 Prime ile de kullanıyorum. Muhteşem bir uygulama.
  • Kusura bakmayın ama parmak izi de babalar gibi çalışıyor yok iyi olmasa vs vs demeye gerek yok eğer bir sıkıntı yada yavaşlık hissediyorsaniz sorun sizde olabilir

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.