Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki telefonunuz da ne gibi sorunlar yasadiniz bilmiyorum fakat saçmalıyorsunuz biraz
    Telefon takılınca bataryası çıkmıyor diye garantiye götüren kaç kişi gördünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin olun la, alt tarafı kçı kırık telefon. birbirimizi yemeğe değmez
  • La bu j7 prime telefonumun ekranında jelayin varla, hiç farkedilmiyor bile :D birde üstüne kırılmaz ekran taktık, gerçi kopardımda, kenarlar boşluk oluyor, kırılmaz ekransız kullanıyorum şimdi, gorniss class 4 olunca tabi :D
  • kullanan arkadaşlar xperia M5ten geçilir mi ? kamera olarak çok üzer mi m5 e göre ? genel performans aynı sayılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

kullanan arkadaşlar xperia M5ten geçilir mi ? kamera olarak çok üzer mi m5 e göre ? genel performans aynı sayılır mı ?

M5 te mediatek işlemci varmış, şahsen m5 ten hızlı çalışır j7 prime, samsungun kendi işlemcisi var çünkü. Oyunlardaki performansı yüksek j7 prime telefonun. Eğer alabiliyorsan c7 yada c9 pro gibi telefonlara bak, yok parası fazla diyorsan, al j7 prime kullan, tabi şu 32gb çift hatlı olanı al. hafıza sorunu yaşamazsın hiç olmazsa.
  • ses kısma/açma ve kilit tuşu kombinasyonu ile yeniden başlatabiliyorsunuz
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    android 6 ile uygulamaları vs hafıza kurma gelmedi mi , yok mu ? c10 hafıza kartıyla m5te sıkıntı yoktu
  • quote:

android 6 ile uygulamaları vs hafıza kurma gelmedi mi , yok mu ? c10 hafıza kartıyla m5te sıkıntı yoktu

Kardeşim geldide pek fazla çözüm üretmiyor, yine dahili hafıza dolmaya devam ediyor, birde sd kartı hiç çıkarmamak gerekiyor aksi halde oyun uygulamalar perte çıkar bilmiş olun.
    bilgiler için teşekkürler
  • quote:

bilgiler için teşekkürler

Rica ederim her zaman
    peki m5 üzerine para vermem gerekir mi yaklaşık ne kadar vermem gerekir sizce ?
  • quote:

peki m5 üzerine para vermem gerekir mi yaklaşık ne kadar vermem gerekir sizce ?

M5 1500 tllik telefonmuş, mediatek işlemcili telefona 1500 verilirmi oda ayrı mesele tabi.

Nerden alacaksın kardeş telefonu, tahminim kafa kafaya değiştirebilirsin diye düşünüyorum, tabi j7 prime telefonu telefoncularda bulabilirsen.

2016 yılında j7 2016 ve prime şu anda satışlarda zirveyi zorluyormuş :D
    şu anda buldum birisinde letgo üzerinde. sıfır cihaz. üstüne 50 100 gibi bi şey derse anında takası düşünüyorum.
  • quote:

şu anda buldum birisinde letgo üzerinde. sıfır cihaz. üstüne 50 100 gibi bi şey derse anında takası düşünüyorum.

Birde o arkadaşa şunu sor, niye satıyormuş diye, dikkat et derim. Tavsiyem git m5 yi telefonculara sat, üstte biraz ekle al j7 prime. Milletin ağız kokusunu çekmezsin hiç olmazsa.
  • C5 de var bunada bakabilirsin
    satın alacağım cihaz zaten telefoncuda sıfır cihaz hocam
  • quote:

satın alacağım cihaz zaten telefoncuda sıfır cihaz hocam

O zaman al kullan, siyah olanını almanı öneririm
    Ekran süresi çok az telde sıkıntı olabilir.
  • Düzgün bir tel çıkarırlar onada batarya koymazlar. manyak bunlar ya
  • Omer1852 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yanlış anlamışsınız arkadaşı.Şarj %44 ken 4 saat süre almış bu ne demek %10 da 7.30-8 saat ekran süresi demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.