Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun
    Kader diyelim yapacak birşey yok maalesef
    Taahhüt ile aldığım için değişim de yapmıyorlar ayıplı mal olması kimsenin umrunda değil
    Belki başkalarında da vardır bu sorun bilemeyiz ben 1 haftalık kullanımdan sonra beyaz bir tema indirdikten sonra fark ettim mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefon kaç saatte şarj oluyor ? .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

Arkadaşlar bu telefon kaç saatte şarj oluyor ? .

Kutunun içinde çıkan şarj aleti ile 2 saat 15 dakika, ben hızlı şarj ile şarj ediyorum, onunla 1 saat felan sürüyor
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Sen hızlı şarj ile devam et. Kısa süre sonra bataryam hızlı bitmeye başladı dersin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J7 prime telefonun kasa ve ekranın dayanıklık testi :)
    Videoda ekrana çakmak ile ateşi tutuyor, ekranda yuvarlak siyah oluyor ama bir kaç saniye sonra o siyahlık komple gidiyor :D benim kafa karıştı yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 21 Aralık 2016; 11:5:36 >

O zaman normal şarj aleti ile devam ederim ben. Xperia M5 4 saat civarında şarj oluyordu ilaç gibi.

• quote:

O zaman normal şarj aleti ile devam ederim ben. Xperia M5 4 saat civarında şarj oluyordu ilaç gibi.

oha 4 saat ne . kutunun içinden çıkan sarj cihazı seni kanser eder . kablo bi halta yaramiyor. sarj cihazida öyle. kulaklikda pert. sadece telefon iyi.

Ben bunu aldim kullaniyorum
    http://urun.n11.com/sarj-cihazi/ttec-quickcharger-duo-seyahat-sarj-cihazi-usb-31a-universal-P86967459

M5 için durum oydu. Hızlı şarj aletleri bozuyordu cihazı mecbur yavaş ediyordum. .

• quote:

M5 için durum oydu. Hızlı şarj aletleri bozuyordu cihazı mecbur yavaş ediyordum. .

İşlemci mediatek, haliyle hızlı şarj desteklemiyor, j7 prime işlemcisi hızlı şarj destekliyor, araştırdım ,yeni nesil 14nm olduğu için, baya özellikleri var çünkü.
    sağolasın bugün sipariş ettim hepsiburadadan 1259 TL ye aldım 100 tl puan ile 1159 TL ye geliyor samsung türkiye garantili gold aldım siyah dedin ama ne bilim gold çekici geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byemrah

sağolasın bugün sipariş ettim hepsiburadadan 1259 TL ye aldım 100 tl puan ile 1159 TL ye geliyor samsung türkiye garantili gold aldım siyah dedin ama ne bilim gold çekici geldi :)

Hayırlı olsun. geldiginde yorumunu yazarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Fanboyluk deme sığlığına erişmenize hiç şaşırmadım konudaki önceki mesajlarıma bakmanızı öneririm
    Telefona gelecek olursak 2000 tl segmentindeki cihazlarla karşılaştırma yapmadım yapmıyorum!

Benim sağ baş parmağım birsuru acı ile 2 kez kayıtlı ve yanılması da onda bir diyebilirim belki daha az zaten yine önceki bir mesajımda parmağınızı yeniden tanıtmayı da önermiştim

Eğer okuduğunuzu anlamak konusunda bir sıkıntınız yok ise (yanlış anlamayın saldırmak gibi bir amacım yok) bu tepkiniz gerçekten yersiz

Konunun sahibi arkadaş da bana yazdığınız cevabın altına size gerekli cevabı vermiş. Ben artık birşey demiyorum.

• Kampanyalı uyguna satan biyer varmı. 24ay kontrat çok uzun geliyor. J5 prime kullanan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Kampanyalı uyguna satan biyer varmı. 24ay kontrat çok uzun geliyor. J5 prime kullanan varmı?

j5 prime kullanan olacagini sanmiyorum bu konuda kardeşim

• Ben bunu çok sevdim ya

• Arkadaslar asansorden indikten sonra sebeke bulamama sorunu yasayan var mi

• V birkaç haftalık telefonların sarj süreleri elbette yeterli olacaktır önemli olan bu süreleri koruyabilmeleri

Meraklısı için not:Batarya ömrü sarj edilme sayısı ile doğru orantılı olarak azalır yüzde 60 sarjda tam dolum yaparsanız bir periyot tamamlanmış olur fakat batarya omrunden tam olarak bir periyot azalmaz ( sarja takmak için bitmesini beklemeyin yada bitsin diye cihazı yormayın)

Bir başka not:Mecbur kalmadıkça yüzde 20nin altına inmemeye çalışın bu batarya icindeki hucrelere zarar verir

Son bir not:Cihazinizi yarim yarim sarj etmek sorun değildir.size tavsiyem gerektiğinde takin lakin sarjda kullanmayın

Gerci bizim aletlerde ultra guc tasarrufu var ama söylemiş olalım belki birinin isine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

V birkaç haftalık telefonların sarj süreleri elbette yeterli olacaktır önemli olan bu süreleri koruyabilmeleri

Meraklısı için not:Batarya ömrü sarj edilme sayısı ile doğru orantılı olarak azalır yüzde 60 sarjda tam dolum yaparsanız bir periyot tamamlanmış olur fakat batarya omrunden tam olarak bir periyot azalmaz ( sarja takmak için bitmesini beklemeyin yada bitsin diye cihazı yormayın)

Bir başka not:Mecbur kalmadıkça yüzde 20nin altına inmemeye çalışın bu batarya icindeki hucrelere zarar verir

Son bir not:Cihazinizi yarim yarim sarj etmek sorun değildir.size tavsiyem gerektiğinde takin lakin sarjda kullanmayın

Gerci bizim aletlerde ultra guc tasarrufu var ama söylemiş olalım belki birinin isine yarar

Lithium Ion pillerde dediklerinze katılıyorum.

5 senelik Compact Laptopumu belki toplamda 4 senedir sarjda takili kullaniyorum.Pil hic Cihazdan cikmadi.Halen 2 saat kadar batarya omru mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yktdkdrk

Arkadaslar asansorden indikten sonra sebeke bulamama sorunu yasayan var mi

Öyle bir sorunla şu ana kadar hiç karşılaşmadım.
  • Peki sebebi ne olabilir fikrin var mi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.