Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende böyle bir konu okumuştum onu bulamadım.
    Telefon sayacı mı ne varmış ona bakacaktim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

quote:

quote:

konuyu ilk acılıs gunden beri takip ediyorum ilk gunlerde mesaj da yazmısdım şimdi ise tam bir ikilemdeyim sizce j7 prime mı yoksa p9 lite mi almalıyım cevaplarınız secimde buyuk onem arzedecek

Kardeş kafana hangi yatkınsa onu al derim, şimdi biz bişey desek kafan karışır, birinin işlemcisi rami farklı ötekinin ekranı.

Kardeşim basdan beri konuya cok hakimsin tüm mesajlarını okudum etkilenmem sen bir fikrini beyan et ufak tefek fikrimiz olsun

mi 5 de alabilirsin

yaklasık 3-4 haftadır senin konunu 1-2 haftadırda p9 lite konusunu takipliyorum işte şimdi zehir attın kafayı resetledin herşeyi sil başdan başlattın XİAOMİ Mİ5 32GB da iyi gorundu gozume ozellikle resim ve video konusu ve 32 gb dahili hafıza cok etken faktorler ancak garantisi soru işareti işlemcisi 4 cekirdek ve her iki telefonun gerisinde romsuzda pek bir işe yarar gidi gelmedi bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu ilk acılıs gunden beri takip ediyorum ilk gunlerde mesaj da yazmısdım şimdi ise tam bir ikilemdeyim sizce j7 prime mı yoksa p9 lite mi almalıyım cevaplarınız secimde buyuk onem arzedecek

Kardeş kafana hangi yatkınsa onu al derim, şimdi biz bişey desek kafan karışır, birinin işlemcisi rami farklı ötekinin ekranı.

Kardeşim basdan beri konuya cok hakimsin tüm mesajlarını okudum etkilenmem sen bir fikrini beyan et ufak tefek fikrimiz olsun

mi 5 de alabilirsin

yaklasık 3-4 haftadır senin konunu 1-2 haftadırda p9 lite konusunu takipliyorum işte şimdi zehir attın kafayı resetledin herşeyi sil başdan başlattın XİAOMİ Mİ5 32GB da iyi gorundu gozume ozellikle resim ve video konusu ve 32 gb dahili hafıza cok etken faktorler ancak garantisi soru işareti işlemcisi 4 cekirdek ve her iki telefonun gerisinde romsuzda pek bir işe yarar gidi gelmedi bana

Kardeşim mi5 kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar. garantiyi kafana takma. Bu arada mi5 tele rom derdi olacagini hiç sanmiyorum surekli yeni guncelleme çıkıyor. tabi tercih senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum telefon gercekten de iyi hele birde prosu varki bildigin ates ediyorhttp://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi5-pro-128gb-4gb-ramseramik-kasa-05012017-sevk-P149559193
    su an allak bullak oldu kafam seytan azapta surekli dürtüyor beni
  • quote:

dostum telefon gercekten de iyi hele birde prosu varki bildigin ates ediyorhttp://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi5-pro-128gb-4gb-ramseramik-kasa-05012017-sevk-P149559193
    su an allak bullak oldu kafam seytan azapta surekli dürtüyor beni

mi5 pro muhteşem zaten. kaçırma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: BerilH.

Neyse telefon alındı kavga bitti. j710 aldım :)

Herkese teşekkürler.

Hayırlısı olsun. Kutu içeriği dışında cihazdan pişman olacağınızı sanmam. Cihazınızı güzel günlerde kullanın.

• Ben kullanıyorum, bütün gün kullansamda sarjı baya dayanıyor( hatta 2 günde bir şarja takıyorum ). Erkanının TFT LCD olması sizi korkutmasın bi sorun olmuyor. Kameraları da gayet iyi kasmadan çalışıyor. Boyutu büyük ama çok zarif duruyor çünkü j7 gibi geniş değil o kaba duruyor elde ama j7 prime uzun ve ince kalında değil baya güzel yani 3GB RAM bana yetiyor hatta artıyor bile.
    Eee daha ne diyeyim başka merak ettikleriniz varsa sorun cevaplayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerminbahceci -- 24 Aralık 2016; 11:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerminbahceci

Ben kullanıyorum, bütün gün kullansamda sarjı baya dayanıyor( hatta 2 günde bir şarja takıyorum ). Erkanının TFT LCD olması sizi korkutmasın bi sorun olmuyor. Kameraları da gayet iyi kasmadan çalışıyor. Boyutu büyük ama çok zarif duruyor çünkü j7 gibi geniş değil o kaba duruyor elde ama j7 prime uzun ve ince kalında değil baya güzel yani 3GB RAM bana yetiyor hatta artıyor bile.
    Eee daha ne diyeyim başka merak ettikleriniz varsa sorun cevaplayayım

Oyun modunu biliyormusun kardeş :)
    game launcher adı. kullanmanı öneririm

• Tekrar selam. Lenovo K5 ten sonra hangisi dersiniz. Fiyatları birbirine yakın

İthalat garantili olucak

32gb J7prime

Mi max

Redmi Note4

Redmi Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Tekrar selam. Lenovo K5 ten sonra hangisi dersiniz. Fiyatları birbirine yakın

İthalat garantili olucak

32gb J7prime

Mi max

Redmi Note4

Redmi Pro

mi max diyecektim ama o nasıl tel . 6.50 inç telmi olir. tablettir o.

sana tavsiyem 128gb mi5 plus alman.

• quote:

quote:

İthalat garantili olucak

32gb J7prime

Mi max

Redmi Note4

Redmi Pro

Mi max biraz buyuk bencede

5.5inc ve üzeri istedigim icin Mi5 bakmadim bile. Bide A7 2016 olabilir ithalat garantili

• quote:

quote:

quote:

İthalat garantili olucak

32gb J7prime

Mi max

Redmi Note4

Redmi Pro

Mi max biraz buyuk bencede

5.5inc ve üzeri istedigim icin Mi5 bakmadim bile. Bide A7 2016 olabilir ithalat garantili

a7 alma ısınıyormuş. burda arkadaş kullaniyor.
    dediğim gibi mi5 plus bak

• Insanları yanlış yönlendirmeyelim telefonun hızlı sarj özelliği yok desteği de yok

Her hizli şarj olan telefon kisa sürede sarj oluyor diye hizli sarj özelliği var diyemeyiz

sebebi ise hızlı sarj özelliği demek telefonun hızlı sarj oluyor demesi değil hızlı sarj sonrasında bataryaya zarar gelmiyor telefon buna uygun demektir

Net söylüyorum orjinal dışında ki kullanacağınız bütün sarj aletleri telefonun bataryasina zarar verecektir ve batarya ömrünün azalmasini hizlandiracaktir
  • Benimki de dün geldi servisten
    Güzel günlerde kullanın inşallah

• Daha önceki sayfalarda biz de söyledik ama, arkadaş olduğunu hayal ediyor. Bakınız nick uyumu... 😊

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hepsi buradadan 32 MB dual sim aldım. Yazılımını güncelleyince odin ile 16 MB memorye düştüğünü yer kalmayınca fark ettin. Biraz araştırınca sorunu çözmek için tuş kombinasyonları kullanılarak erişilen dos benzeri menüde wipe / factory reset ve arkasından cache resest yaparak çözüldüğünü öğrendim. Aynen yaptım ve hafıza tekrar 32 MB oldu. Benzer sorun yaşayan bir iki arkadaş vardı yukarıdaki yazışmalarda. Bilgilerine...
  • selam arkadaşlar telekom kampanyası ile telefon almayı duşunuyorum gm5 plus mı galaxy j7 prime mı tercih etmeliyim.oyun falan oynamam youtube surf muzikten başka ihtiyacım yok. kasma donma yapmasın bana yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: the voyager

selam arkadaşlar telekom kampanyası ile telefon almayı duşunuyorum gm5 plus mı galaxy j7 prime mı tercih etmeliyim.oyun falan oynamam youtube surf muzikten başka ihtiyacım yok. kasma donma yapmasın bana yeter.

J7 prime tabiki

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Seçenekler arasında bir de honor7 var ikisi kıyaslanırsa prime mı tercih etmeliyim yine. Çok teşekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon86

Daha önceki sayfalarda biz de söyledik ama, arkadaş olduğunu hayal ediyor. Bakınız nick uyumu... 😊

Söylemekten bıktık kaçıncı dememiz ahh hayalci ahh

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.