Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the voyager

Seçenekler arasında bir de honor7 var ikisi kıyaslanırsa prime mı tercih etmeliyim yine. Çok teşekkurler.

Bir onceki telefon Honor7 idi benim.

Honor7 daha iyi bir cihaz,Sarji %30 daha az prime'a gore, Prime 7 saat ise o 5 saat civari ekran görüyor. Ses kalitelerinde Honor 7 Dolby ile bir tik onde.Kararlilikda ikiside ayni.Parmak izi okuyucu H7 de kusursuz,Islemci daha iyi.Cat6 internet hizi var H7 de.Prime Cat4, Wifi Ac mevcut. Prime ekran kasa orani daha iyi,ekran 5.5, Prime hizli sarj yok,H7 1.5 saatte Full yapıyor. Kasa kalitesi ikide esit diyebilirim.Ekran buyuk olsun dersen Prime,diger butun tercihlerde kesinlikle H7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar elestriler için. ilk mesaji düzenledim.
  • Eleştiri dedim ama hatamı duzelttiginiz için teşekkür ederim. kusura bakmayın arkadaşlar.
  • Root atamadı mı kimse temiz bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedDevils06

Root atamadı mı kimse temiz bir şekilde

Root var ama recovery sd kartı gormuyor ve usb otg ile mause baglamadan yada sideloaded ile yuklemeden root yapilmiyor. Bende recovery tam çalışanı çıkmadan root videosu cekmek istemiyorum.

Bu arada root yapinca telde abuk subuk hatalar verdi bende. wifi gitti. kapaninca açılmadı. şimdilik rootsuz kullaniyorum. ilerde sağlam root çıkarsa o zaman yapariz. beklemedeyim ben

• telefon sd kartı şifreledi ve galiba yarım kaldı. şu an hafıza kartı var ama dosya yöneticisinde hafıza kartını görmüyor. ne yapmam gerekir ?
  • Arkadaslar 11 saat ekran suresi aliyorum telefon daha 1 aylik batarya oturunca daha uzun sure alirsin diyorlar ekran suresi 10 saatin uzerinde alan var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: micreal

Arkadaslar 11 saat ekran suresi aliyorum telefon daha 1 aylik batarya oturunca daha uzun sure alirsin diyorlar ekran suresi 10 saatin uzerinde alan var mi ?

11 saat ekran süresi bu telefonda biraz zor alınır, sen nasıl nasıl aldın kardeş.

Bu sürelerde benden (2 saatten fazla oyun oynadım,clashroyale,asphalt extreme,sniper furry,modern combat5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 26 Aralık 2016; 9:3:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

telefon sd kartı şifreledi ve galiba yarım kaldı. şu an hafıza kartı var ama dosya yöneticisinde hafıza kartını görmüyor. ne yapmam gerekir ?

Format atman gerekiyor yada kullandığın programda yeniden şifre oluştur ve kaldır.
  • Ara ara 4.5g ye bağlanamama sorunu var hat vodafone, yani mobil ağı açıyorum herhangi bir aktivite yok, ayarlardan 3g yi seçip tekrar 4.5g ye dönünce veya telefonu kapatıp açınca bağlantı geliyor. Aynı sorunu yaşayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaziz23

Ara ara 4.5g ye bağlanamama sorunu var hat vodafone, yani mobil ağı açıyorum herhangi bir aktivite yok, ayarlardan 3g yi seçip tekrar 4.5g ye dönünce veya telefonu kapatıp açınca bağlantı geliyor. Aynı sorunu yaşayan varmı?

Kardeş 4.5 buçuk heryerde çekmez, bende sürekli 4,5 ile bağlanıyorum, çekmediği yerlerde hat komple gidiyo , yada 2g ye düşüyo, altyapı yok kardeş, ona yapacak bişeyde yok, boşuna telefonu kapatma. net komple gittiği zaman bekle istersen. yada çeken bir yere gitmen gerek. Bende vodafone kullanıyorum
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Note 4 ile aynı odada aynı operatör sorun yok ama J7 Prime bazen hiç bağlanmıyor. Acaba modemlerinden mi kaynaklı? j7 prime cat4 var Note 4 de cat6 modem var. Belki de dediğiniz gibi halen daha 4.5g nin altyapısı tam oturmamıştır.
  • İnternet paylaşımı yapınca cihazda donma vs varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlıminder

İnternet paylaşımı yapınca cihazda donma vs varmı

Yok kardeşim hiç başıma öyle birşey gelmedi.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    hepsiburadadan sipariş ettiğim gold renkli j7 prime bugün geldi açtım güzel telefon ayrıca ekran koruyucu da vardı kırılmaz cam gibi kalın değilde ince ama tam oturuyor akıcı güzel sevdim yani. ama flip cover varmı bunda onu göremedim kılıf alacamda kullanan varmı flip cover kılıfdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4456FEF5F -- 26 Aralık 2016; 15:15:14 >
  • the voyager kullanıcısına yanıt
    gm5 plus alma git ne alırsan al ben gm5 plus almıştım ölü piksel vardı servisle uğraşıon felan sıkıntıya girme bak burayı oku istersen ne kadar kronik sorunları var oku oku bitmezhttps://forum.donanimhaber.com/general-mobile-gm-5-plus-ana-konu-android-7-0-geldi--114681120 ben bakmadan aldım sen bak başın yanmasın şimdi j7 prime aldım samsung garantili on numara telefon hiç değilse servisi her yerde var telefondan önce servis önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byemrah

hepsiburadadan sipariş ettiğim gold renkli j7 prime bugün geldi açtım güzel telefon ayrıca ekran koruyucu da vardı kırılmaz cam gibi kalın değilde ince ama tam oturuyor akıcı güzel sevdim yani. ama flip cover varmı bunda onu göremedim kılıf alacamda kullanan varmı flip cover kılıfdan

Hayırlı olsun kardeşim, ileriki günlerde tecrübeni aktarırsan sevinirim.
    Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmlightbox

Merhaba, hepsi buradadan 32 MB dual sim aldım. Yazılımını güncelleyince odin ile 16 MB memorye düştüğünü yer kalmayınca fark ettin. Biraz araştırınca sorunu çözmek için tuş kombinasyonları kullanılarak erişilen dos benzeri menüde wipe / factory reset ve arkasından cache resest yaparak çözüldüğünü öğrendim. Aynen yaptım ve hafıza tekrar 32 MB oldu. Benzer sorun yaşayan bir iki arkadaş vardı yukarıdaki yazışmalarda. Bilgilerine...

Biz de format attık 32 gb oldu. Ama bu cihazlara kim 16 gb romu attı umarım cihazlar sıkıntı çıkarmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler kardeşim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.