Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yktdkdrk

Peki sebebi ne olabilir fikrin var mi

Sim kartın eski olabilir. Hattın belki orda sorun yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    daha yeni hattımı taşıdım yani hattım da yeni, normal günlük olarak bir sıkıntım yok ancak asansor veya metroda hattım sadece acil aramalar da değil direkt olarak mobil şebeke yok diye uyarı alıyorum acaba telefonla ilgili bir problem olabilir mi? bir de ben şebeke seçimini sadece 3g yapıyorum ondan kaynaklı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yktdkdrk

daha yeni hattımı taşıdım yani hattım da yeni, normal günlük olarak bir sıkıntım yok ancak asansor veya metroda hattım sadece acil aramalar da değil direkt olarak mobil şebeke yok diye uyarı alıyorum acaba telefonla ilgili bir problem olabilir mi? bir de ben şebeke seçimini sadece 3g yapıyorum ondan kaynaklı olabilir mi

Ondan tabi, sadece 2g ve 3g olanı seç, sadece 3g seçersen telefon sürekli 3g bağlanmaya çalışır ve telefonu yorar ardında batarya daha çabuk biter.

Ben anlamıyorum arkadaş sizleri, bilmediğiniz şeyleri yapıyor ardından hemen suçu telefon yada cihazlara buluruz, bunu hepimiz yapıyoruz...

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    naparsın işte insanoğlu :D eyvallah bu arada, bakalım işe yarayacak mı yarın sabah göreceğiz
  • Bu akşam oyun deneyeceğim telefonda. tabi videoda alacağım

oyunlar

asphalt extreme

sniper furry

Modern combat 5

istediginiz oyunlar varsa söyleyin.
  • Merhaba arkadaşlar, bende cihazı dün aldım akşam %27 gibi şarja taktım fakat 3 küsür saat şarj olma süresi geldi ve o kadar sürede şarj işlemini tamamladı, çok uzun bir süre değilmi arkadaşlar ? , hızlı şarj desteği var mı ? var ise başka şarj cihazı ile kullanmam istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35murat2323

Merhaba arkadaşlar, bende cihazı dün aldım akşam %27 gibi şarja taktım fakat 3 küsür saat şarj olma süresi geldi ve o kadar sürede şarj işlemini tamamladı, çok uzun bir süre değilmi arkadaşlar ? , hızlı şarj desteği var mı ? var ise başka şarj cihazı ile kullanmam istiyorum

Kardeş kendi şarjı ile o sürede şarj ediyor, ben onu kullanmıyorum, bunu almanı öneririm, 1 saatte dolduruyor.

http://urun.n11.com/sarj-cihazi/ttec-quickcharger-duo-seyahat-sarj-cihazi-usb-31a-universal-P86967459
    Yanında gelen kabloyu kullan, gayet kalitelidir ve iphone kablosuda geliyor.

• Selam Arkadaşlar...
    Hepsiburadadan ithalatçı garantili 2 adet j7 prime 32 gb telefon aldık evo garantili.
    1. Hafızaları 16gb gözüküyor kutuda 32gb yazmasina rağmen.
    2.imei kayıtsız görünüyor.
    Hafiza için bir ihtimal fabrika ayarlarina dönülürse düzelir diyorlar.
    Evo bu cihazlara yazılım mı atmış sizce.
    Fikirlerinizi alabilirmiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Selam Arkadaşlar...
    Hepsiburadadan ithalatçı garantili 2 adet j7 prime 32 gb telefon aldık evo garantili.
    1. Hafızaları 16gb gözüküyor kutuda 32gb yazmasina rağmen.
    2.imei kayıtsız görünüyor.
    Hafiza için bir ihtimal fabrika ayarlarina dönülürse düzelir diyorlar.
    Evo bu cihazlara yazılım mı atmış sizce.
    Fikirlerinizi alabilirmiyim.

Paralel ithalat cihazlar resmen Allah'a emanet.

Aralarından sorunsuzlarıda çıkıyor elbet, ama firmaların müşteri bakış açısı resmen yerlerde.

İmkanınız var ise iade edin biraz daha üzerine ekleyip Distribütör garantili alın.

Belki %15-20 daha pahalı ama cihazın garanti süresinin sonuna kadar bir şekilde yardımcı oluyorlar.

LG bu konuda çok sıkıntılı deniyor ama nerdeyse herkese yeni cihaz veriyor. G3 cihazı olana G5 verildiği bile oldu.

• yirthan kullanıcısına yanıt
    aynı ürünü bende aldım hepsiburada dan
    hafızası 16 gb olduğu için geri yolladım değiştirin diye
    konuyu inceliyoruz dediler bakalım ne çıkacak altından
    HB'da da 2 tip ithalatçı garantili var. 32 Gb ve 16 Gb + 32 Gb hafıza kartlı olan. Fiyat 1.189.-
    Samsung TR garantili (16 Gb) ise 1.279 Lira.
    90 TL fark için bence macera aramaya hiç değmezmiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 23 Aralık 2016; 19:13:17 >
  • konuyu ilk acılıs gunden beri takip ediyorum ilk gunlerde mesaj da yazmısdım şimdi ise tam bir ikilemdeyim sizce j7 prime mı yoksa p9 lite mi almalıyım cevaplarınız secimde buyuk onem arzedecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

konuyu ilk acılıs gunden beri takip ediyorum ilk gunlerde mesaj da yazmısdım şimdi ise tam bir ikilemdeyim sizce j7 prime mı yoksa p9 lite mi almalıyım cevaplarınız secimde buyuk onem arzedecek

Kardeş kafana hangi yatkınsa onu al derim, şimdi biz bişey desek kafan karışır, birinin işlemcisi rami farklı ötekinin ekranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

HB'da da 2 tip ithalatçı garantili var. 32 Gb ve 16 Gb + 32 Gb hafıza kartlı olan. Fiyat 1.189.-
    Samsung TR garantili (16 Gb) ise 1.279 Lira.
    90 TL fark için bence macera aramaya hiç değmezmiş....

Mesele 90 tl meselesi değil arkadaşa aldık illa 32 olacak istedi gm 4gb imiş program vs kuramamış ayrıca arada hb ye güvendik.
    Sd kart desteği var sıkıntı olmaz dedi isem de dinletemedim.

90 lira az bir fark ithalat garantili için buluşmaya değmez (isterse 5 GB olsun) demek istedim. Ayrıca (samsung) ithalatçı garantili cep telefonlarında HB sabıkalı, konusu da var güncel...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

konuyu ilk acılıs gunden beri takip ediyorum ilk gunlerde mesaj da yazmısdım şimdi ise tam bir ikilemdeyim sizce j7 prime mı yoksa p9 lite mi almalıyım cevaplarınız secimde buyuk onem arzedecek

Kardeş kafana hangi yatkınsa onu al derim, şimdi biz bişey desek kafan karışır, birinin işlemcisi rami farklı ötekinin ekranı.

Kardeşim basdan beri konuya cok hakimsin tüm mesajlarını okudum etkilenmem sen bir fikrini beyan et ufak tefek fikrimiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

90 lira az bir fark ithalat garantili için buluşmaya değmez (isterse 5 GB olsun) demek istedim. Ayrıca (samsung) ithalatçı garantili cep telefonlarında HB sabıkalı, konusu da var güncel...

Dediğiniz başlığı bana atabilirmisiniz

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim basdan beri konuya cok hakimsin tüm mesajlarını okudum etkilenmem sen bir fikrini beyan et ufak tefek fikrimiz olsun

p9 lite telefonda, kamerası iyi değilmiş, otg flaş disk tanımıyo. bataryası j7 prime göre daha az gidiyo ve işlemcisi hızlı şarj desteklemiyor, 3 saatten fazla şarj oluyomuş. durum bu.

J7 prime telefonda kamerası orta halli ama yinede iyi, ön kamerası çok iyi ama flaş yok, led bildirimi var, parmak izi inanılmaz hızlı, usb otg çalışıyor, işlemcisi yeni nesil ve hızlı şarjı destekliyor, şarjı bana bir buçuk gün gidiyo, oyun oynamama rağmen. Menü ve geri tuşunda ışık yok, keşke olsaydı. Telefonda oyun çözünürlük modu var, bu özellik s6 s7 s7 edge gibi telefonlarda mevcuttu, a7, c7 telefonlardada olduğunu düşünüyorum, oyunlarda inanılmaz performans sergiliyor bu mod ile, sabit 60fps ile oyunları akıcı oynayabiliyoruz.
    Ekrandan bahsetmedim, tft lcd ama görüntü gayet iyi,

Seçim senin.

• quote:

quote:

quote:

mi 5 de alabilirsin

Bir değil birçok konu varmış. Kriter girip aratırsan her konuda farklı şikayetleri göreceksin. En son hatırladığım ve benim de yorum yazdığım konu A7 konusuydu :

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122690924

(ozbes @ 15 Ekim 2015; 10:20:45

HB bana da oyun oynadı. Çok güvendiğim bir site idi. Bana Delta garantili a710FD yi kullanılmış ürün olarak göndermişler. İlk önce çakma jelatini açtıktan sonra imei etiketinin ortadan kesik olduğunu farkettim. Çok ustaca ambalaj yapılmış. Jelatinin dışından farkedilmiyor. Bunun dışında kutunun yan tarafındaki Samsung etiketininde kesilmiş olduğu ve bu etiketin üzerine daha büyük ebatta türkçe açıklamalar bulunun başka bir etiketle kamufle edildiğini gördüm. İlk anda cihazda başka bir problem görmedim. Müşteri hizmetlerini aradım. Canan hanımla görüştüm. Bana ithalatçı firmaca cihazların kontrol amaçlı açıldığını söyleyerek herhangi bir şüpheye düşmememi söyledi. Bir müddet kullandım cihazı. Çok güzel. Bir problem yok. Ta ki galerideki fotoğraf albümünü silene kadar. Google play den fotoğraf kurtarma uygulamasi indirip programla fotoğraflarımı geri getirdigimde bana ait olmayan birçok resim ortaya çıktı. Bunun üzerine bu cihazın benden öncesinin var olduğunu anlamış oldum. Canan hanımla görüştüm. Cihazın incelemek için gönderin dedi. Bende aileme ve bana ait özel fotoğraflarin bulunması sebebiyle yetkili serviste disk temizliği yaptırmadan gonderemeyecegimi söylediğimde kabul etmediler. O sekilde ellemeden göndermemi istediler ısrarla. Haklı olarak bana ait fotoğraf albümünün inceleme için bile olsa başkasının elinde olmasını istemem. Bu nedenle gönderemedim cihazı. Şimdi cihaz elimde kaldı açıkçası. Yasal yollara başvurmayı düşünüyorum ama esas mesele HEPSİ BURADA gibi bir sitenin müşterisine böyle bir ürünü satarak kendisini zedelemesi. Çok şaşırdım ve üzüldüm. Tekrar söylüyorum cihaz da hiçbir problem yok, çok stabil çalışıyor. Cihaz Mayıs 2016 uretimi.1 Temmuzda ben aldım. Yani aradaki Haziran ayı karanlık. 1 aylık dönemde ne olduysa olmuş. Diyeceğim o ki, keşke cayma hakkı suremde pakette olan olumsuz görüntüler nedeniyle iade etseydim. Başımdan geçenler diger arkadaşlara örnek olsun diye yazıyorum. Hepsi Burada çok üzdün beni çoook.)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.