Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha anladım hocam özür diliyorum. Bende J5 2016 var 3g açık kullanım da 6 7 saat normal kullanım da 8 saat belki 9 oluyo daha tam deniyemedim iyi mi pek anlamam da
  • merhabalar. 1200 lira bandına kadar bir arkadaşımdan en iyi cihaz budur diye tavsiye aldım.
    en ekonomik ve taksitli şekilde nereden temin edebilirim bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

merhabalar. 1200 lira bandına kadar bir arkadaşımdan en iyi cihaz budur diye tavsiye aldım.

operatorlerde faturaya ek alabilirsin başka türlü taksitli satılmıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 20 Aralık 2016; 17:10:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkurda 77 tl sanirim 24 ay taksitle.

• Yukseldigim falan yok efendim yanlış anladınız :)
    Fakat bu kadar panik yapmaya gerek yok belirli tuş kombinasyonları ile kolayca cihazı yeniden başlatabilirsiniz zaten
    Pil konusuna gelince de en yakın telefoncuya gidip en fazlz 20 lira gibi bir ücret verdiğiniz zaman istediğiniz pili takarlar yani garanti bittikten sonra aman pil gitti aman bu telefonun içini nasıl açacağız diye kendinizi üzmeye gerek yok
    Ama yine de aklınızı kurcaliyorsa zaten hangi telefonu almanız gerektiği belli önceki mesajlarınızda olduğu gibi böyle telefonlar şu yüzden kötü vs. Demenize lüzum yok
    Yanlış anlaşıldiysak affola

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

merhabalar. 1200 lira bandına kadar bir arkadaşımdan en iyi cihaz budur diye tavsiye aldım.

operatorlerde faturaya ek alabilirsin başka türlü taksitli satılmıyor maalesef.

Gittigidiyor'da bir ilan var şu an, taksitli alınabiliyor bir yanlışım yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Kusura bakmayın ama parmak izi de babalar gibi çalışıyor yok iyi olmasa vs vs demeye gerek yok eğer bir sıkıntı yada yavaşlık hissediyorsaniz sorun sizde olabilir

Ben konuyu açan kişinin yalancısıyım arkadaşım. Bana hayalci adlı bu konuyu açan arkadaş söyledi. Ayrıca 1200 tllik cihazla 2000+ cihazların parmak izi okuyucusu bir değil. Gelip burada fanboyluk yapmaya gerek yok. Ara sıra tutukluk yaşandığı çoğu kişi tarafından dile getiriliyor siz görnezden geliyor olabilirsiniz ama yağ gibi akmasını isteyenler olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerilH.

Güzel görünmesi pek önemli değil benim için , parmak izi okuyucu ve bildirim ışığı da değil. Zaten s3 minide de olmayan şeyler.Kullanmadığım şeyin yokluğu sıkıntı olmaz.

Çıkarılabilir pil hakkında da biraz düşünmeye başladım. Ben yedek pil taşımıyorum , sorun o değil. Sorun garantiden sonra bozulursa servisle uğraşmak. Servis süresi boyunca telefonsuz kalmak ve servis ücreti. Ama bu meret garanti kapsamından çıktıktan sonra 6 ayda bir bozulacak değil ya? İyi kullanımda batarya ömrü ne kadar uzun olabilir?

Ekran da birazcık önemli ama alışırım gibi prime ekranına.

Güzel görünmesine bence önem verin hocam. Gerçi iki cihaz da güzel görünüyor ve sağlam cihazlar. Siz sadece bana plastik ama çıkabilen kapak mı yoksa yekpare şık metal kasa mı sorusunun cevabını bulup ona göre hareket edeceksiniz. S3 mini ile bu cihazları kıyaslamayın teknoloji ilerliyor ve az da olsa ayak uydurmak lazım. Benim cihazımda (j7 2016) da yok bu özellikler pek aramıyorum fakat olsa fena olmazdı.

Pilin bozulmasından kastınız nedir anlamadım? Eğer zamanla pilin ömrü azalır diyorsanız ben kendi cihazımda 10 saat ekran süresi alıyorum bu süre de en fazla 5 saat azalsa yine 5-6 saat ekran süresi alırım. Tabi sıvı teması olur veya batarya şişer vs bu gibi durumlarda bataryanın kolay çıkabilmesi iyi olur. Çok düzgün kullanırsanız yine 7 saat kadar ekran süresi alırsınız gibime geliyor garanti bitesiye kadar.

Ekrana alışırsınız primeın ekranı kötü değil zaten. Sadece amolede göre renkler soluk o kadar. Benim size tavsiyem iki cihaz da aynı fiyattaysa prime, j7(6) 100 lira civarı daha ucuzsa j7(6) öneririm. En büyük fark ram farkı ama j7(6) da sorunsuz çalışıyor.

• Vay arkadaş ya, note 5'imi satıp j7 prime alasım geldi şu anda, şu ekran sürelerine bak. Tutmayın beni
  • bu telefonda screen mirror varmı samsung tv ye ekran yansıtma olayı felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: byemrah

bu telefonda screen mirror varmı samsung tv ye ekran yansıtma olayı felan

Var Kardeşim.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    bazı sayfalarda olmadığını yazmışlar da rica etsem bi ekran görüntüsünü foto paylaşırmısın bende almayı düşünüyorum gold rengini mi yoksa siyah mı önerirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: byemrah

bazı sayfalarda olmadığını yazmışlar da rica etsem bi ekran görüntüsünü foto paylaşırmısın bende almayı düşünüyorum gold rengini mi yoksa siyah mı önerirsin

http://i.hizliresim.com/ZMM4Vz.png
    üstte smart wiev yazan
    siyah olani oneririm

• Fanboyluk deme sığlığına erişmenize hiç şaşırmadım konudaki önceki mesajlarıma bakmanızı öneririm
    Telefona gelecek olursak 2000 tl segmentindeki cihazlarla karşılaştırma yapmadım yapmıyorum!

Benim sağ baş parmağım birsuru acı ile 2 kez kayıtlı ve yanılması da onda bir diyebilirim belki daha az zaten yine önceki bir mesajımda parmağınızı yeniden tanıtmayı da önermiştim

Eğer okuduğunuzu anlamak konusunda bir sıkıntınız yok ise (yanlış anlamayın saldırmak gibi bir amacım yok) bu tepkiniz gerçekten yersiz

• Parmak izi sorununu ben ilk mesajda eksiklere yazmıştım zaten . Fanboyluk yapmaya gerek yok arkadaşlar.
  • Fanboyluk yok zaten ortada

Ben. cihazımda sıkıntı yaşamadığımı belirtmeye çalışıyordum

2 haftadır beceriksiz samsung servisinden sorunlu olarak gelen ve kutudan hatalı çıkan bir cihaz için fanboyluk yapacak halim de yok zaten
  • quote:

Fanboyluk yok zaten ortada

Ben. cihazımda sıkıntı yaşamadığımı belirtmeye çalışıyordum

2 haftadır beceriksiz samsung servisinden sorunlu olarak gelen ve kutudan hatalı çıkan bir cihaz için fanboyluk yapacak halim de yok zaten

Halen sorun çözülmedimi kardeş

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    6 günün sonunda ekran değişiminden gelen ve yedinci gün teslim aldığım telefonumun arka kapağını tam takamamislardi biliyorsunuz
    Geçen çarşambadan beri toplasan 5 dakika sürmeyecek bir iş için bekliyorum maalesef

• quote:

6 günün sonunda ekran değişiminden gelen ve yedinci gün teslim aldığım telefonumun arka kapağını tam takamamislardi biliyorsunuz
    Geçen çarşambadan beri toplasan 5 dakika sürmeyecek bir iş için bekliyorum maalesef

Geçmiş olsun kardeş. ne diyeyim. ilk kronik sorunlu tel sana rastladı galiba

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.