Şimdi Ara

/////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 /////

/////

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1099 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 18 dolarlık (160 TL) şeyi 1100 tl ye satmak,nasıl bir fırsatçılıktır arkadaş.Burası ikinci el forumu mu yoksa karaborsacılık ya da vergisiz ticaret forumu mu? Amerikadan gelen ürüne %700 zam yapıp satmak nedir.Şikayet ettim
    /////

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce temiz konuş. Elimde 1 adet var daha önce satmamışım etmemişim kayıtlar belli bundan sonra da bakarsın devamı var mı yok mu. Neye dayanarak böyle konuşuyorsun. Hediye geldi işime yarar görmedim, sevmedim satıyorum. Vergi kanununda da arzı devamlı olmayan ikinci el ürün satışlarında herhangi bir vergi yükümlülüğü yoktur. Ürünüme serbest piyasa gereği istediğim fiyatı isterim kimseyi ilgilendirmez ki Türkiyedeki muadillerden daha uygun bir fiyat bu. Sen git milyarlarca vergi kaçıran ağababalara konuş burda hava yapma. Bu işin ticaretini yaptığım da yok paraya ihtiyacım olmasa senin gibilerle muhattap olur muyum? Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Dükkanın önünü kapatma

Buraya da aynı yorumu yaz bekliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/sifir-mouse-lar-logitech-g502-logitech-g703-razer-mamba-g305-hyper-x--150797567

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciber -- 11 Ekim 2021; 3:34:6 >

• Gunceldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizel motoru ısıtma
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.