Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
/////
-
Önce temiz konuş. Elimde 1 adet var daha önce satmamışım etmemişim kayıtlar belli bundan sonra da bakarsın devamı var mı yok mu. Neye dayanarak böyle konuşuyorsun. Hediye geldi işime yarar görmedim, sevmedim satıyorum. Vergi kanununda da arzı devamlı olmayan ikinci el ürün satışlarında herhangi bir vergi yükümlülüğü yoktur. Ürünüme serbest piyasa gereği istediğim fiyatı isterim kimseyi ilgilendirmez ki Türkiyedeki muadillerden daha uygun bir fiyat bu. Sen git milyarlarca vergi kaçıran ağababalara konuş burda hava yapma. Bu işin ticaretini yaptığım da yok paraya ihtiyacım olmasa senin gibilerle muhattap olur muyum? Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Dükkanın önünü kapatma
Buraya da aynı yorumu yaz bekliyorum.
https://forum.donanimhaber.com/sifir-mouse-lar-logitech-g502-logitech-g703-razer-mamba-g305-hyper-x--150797567
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciber -- 11 Ekim 2021; 3:34:6 >______________________________
-
Gunceldir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X