Şimdi Ara

Jaguar, sıra dışı elektrikli konseptini tanıttı: Type 00 ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz hafta yeni logosunu ve marka kimliğini açıkayan Jaguar, Type 00 isimli elektrikli konsept otomobilini Miami Art Week etkinliğinde tanıttı.

Jaguar Type 00 elektrikli konsept

Jaguar'ın "hiçbir şeyi kopyalama" prensibiyle şekillendirdiği yeni tasarım felsefesine uygun olarak geliştirdiği konsept otomobili, iki kapılı coupe tarzında bir araç. Bazı açılardan tam olarak tamamlanmamış bir bilgisayar render görüntülerine benzeyen Type 00, uzun burnu, alçak tavanı, köşeli ve kaslı tasarımı, ince farları, arka cama sahip olmaması gibi detaylarla oldukça fütüristik görünüyor.

İç mekana baktığımızda, ortada ve yanlarda uzanan pirinç çubuklar, oval direksiyon simidi, katlanabilir iç ekranlar, kelebek kapılar ve yolcu ve sürücü bölmelerini ayıran traverten taş "kaide" gibi oldukça ilginç detaylar yer alıyor.

Jaguar'ın baş kreatif sorumlusu Gerry McGovern yeni konsept aracıyla ilgili şunları söylüyor: "Jaguar en iyi zamanlarında, otomobil tasarım kurallarını bir kenara attı ve E-Type ile XJS gibi arzu nesnelerini yarattı. Bu araç, o yönelimi yeniden canlandırma çabamızın bir parçası."

Ayrıca Bkz.Elektrikli Ford Puma Gen-E tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Jaguar, otomobilin üretim versiyonunun 690 km'ye kadar menzile sahip olacağını ve sadece 15 dakikada 320 km menzil kazanabilecek kadar yüksek hızlı şarjı destekleyeceğini söylüyor. Aracın motor gücü ve hızlanma değerleri ise paylaşılmadı. Otomobilin 2026 yılında 130 bin doların üstünde bir fiyatla piyasaya çıkması bekleniyor.

Jaguar, 2025 yılından itibaren tamamen elektrikli bir marka olma hedefine sahip. Bu amaçla yeniden yapılanan şirketin Type 00 konsepti, markanın yeni tasarım dilini ve teknolojilerini ortaya koyan bir platform olma özelliği taşıyor. 

Kaynak:https://media.jaguar.com/en-us/news/2024/12/jaguar-unveils-type-00-unmistakable-unexpected-dramatic

• dostum tartışma bağımsız yazıyorum , hindulr gerçekten pislik , hakaret amaçlı değik bir vaka olarak öyleler , oraya turist olarak gidip de en hafifinden çır çır olmayan yok ,%100'ü sokağa sıçan bir toplum , gerisini sen düşün ,
    evlerde wc yok ,hayal gücünle başbaşa bırakıyorum seni ..
    Not : tepkini doğru bulmakla birlikte selam ederim dostum ,amaç bir milletin haysiyetine laf etmek değil ,dediğim gibi klinik bulgu ya da vakadır bu...
    Yazdığın önce suç sonra da terbiyesizlik.
    "Pislik Hindular" kelimesi bir ırkçılıktır. Yönetim bu tarz yorumlara gereken yaptırımı yapmalı yoksa olay başka yerlere gider hukuki olarak. Bugün Hindulara genelleme yaparak -hoş bireysel olarak da diyemez- pislik diyen yarın başka ırklara da der veya başkaları da Türkler için aynı cümleyi kurarsa nasıl karşılanacak. Dikkat edelim.
  • Gta Vice City
  • 130 bin dolar Amerika için bile pahalı
  • Mevlana bunu görse "Sen gelme" derdi.
  • Göstere göstere 3D mi göstermişler. Hale bak çinliler 6 ayda bir model çıkartıyorlar piyasaya bunlar 3D resim gösteriyor.
  • ucuz android araba yarışı oyunu kapağı gibi
  • Jaguar'ın son çırpınışları sanırım...

• Jaguar, sıra dışı elektrikli konseptini tanıttı: Type 00 ile tanışın

Buna doğru gidiyor.

• wtersad kullanıcısına yanıt
    Yazdığın önce suç sonra da terbiyesizlik.
    "Pislik Hindular" kelimesi bir ırkçılıktır. Yönetim bu tarz yorumlara gereken yaptırımı yapmalı yoksa olay başka yerlere gider hukuki olarak. Bugün Hindulara genelleme yaparak -hoş bireysel olarak da diyemez- pislik diyen yarın başka ırklara da der veya başkaları da Türkler için aynı cümleyi kurarsa nasıl karşılanacak. Dikkat edelim.
  • j, g büyük, gerisi küçük harf olmuş. garip bir tasarım.
  • yakazza kullanıcısına yanıt
    dostum tartışma bağımsız yazıyorum , hindulr gerçekten pislik , hakaret amaçlı değik bir vaka olarak öyleler , oraya turist olarak gidip de en hafifinden çır çır olmayan yok ,%100'ü sokağa sıçan bir toplum , gerisini sen düşün ,
    evlerde wc yok ,hayal gücünle başbaşa bırakıyorum seni ..
    Not : tepkini doğru bulmakla birlikte selam ederim dostum ,amaç bir milletin haysiyetine laf etmek değil ,dediğim gibi klinik bulgu ya da vakadır bu...
  • Pembe degil de siyah renk falan olursa guzel gorunur
  • Bu firmalar bi halta benzemeyen tasarımlarına “futuristik” demeyi iyice alışkanlık haline getirdi. 5 para etmez, 130 bin dolar hiç etmez.
  • yakazza kullanıcısına yanıt
    Ne gereksiz biriymişsin. Engelleyip geçtim. Jaguar tam senlik olmuş.
  • Bu tasarım bir kökü geçmişi olmayan bir firma yapsa "Vaayyy" derdim. Ama Jaguar olunca, olmamış. Neresi Jaguar? 130.000 dolar çok pahalı. İngilterede 20.000 dolara Jaguar XKR mevcut 2. elde.
  • Gelecek diye diye arabaların içinden geçtiler
  • dışı berbat içi daha kötü.
  • 90'lı yılların disket oyun arabası.

Aklıma A: enter dır/p falan yapmak geldi.

• iğrenç insanlar berbat arabalar üretirler en yakın zamanda batmanız dileği ile pislik hindular

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.