|
Bildirim
Gta Vice City
|
Mevlana bunu görse "Sen gelme" derdi.
|
dostum tartışma bağımsız yazıyorum , hindulr gerçekten pislik , hakaret amaçlı değik bir vaka olarak öyleler , oraya turist olarak gidip de en hafifinden çır çır olmayan yok ,%100'ü sokağa sıçan bir toplum , gerisini sen düşün ,
evlerde wc yok ,hayal gücünle başbaşa bırakıyorum seni .. Not : tepkini doğru bulmakla birlikte selam ederim dostum ,amaç bir milletin haysiyetine laf etmek değil ,dediğim gibi klinik bulgu ya da vakadır bu... |
Bu firmalar bi halta benzemeyen tasarımlarına “futuristik” demeyi iyice alışkanlık haline getirdi. 5 para etmez, 130 bin dolar hiç etmez.
|
Ne gereksiz biriymişsin. Engelleyip geçtim. Jaguar tam senlik olmuş.
|
ucuz android araba yarışı oyunu kapağı gibi
|
Yazdığın önce suç sonra da terbiyesizlik.
"Pislik Hindular" kelimesi bir ırkçılıktır. Yönetim bu tarz yorumlara gereken yaptırımı yapmalı yoksa olay başka yerlere gider hukuki olarak. Bugün Hindulara genelleme yaparak -hoş bireysel olarak da diyemez- pislik diyen yarın başka ırklara da der veya başkaları da Türkler için aynı cümleyi kurarsa nasıl karşılanacak. Dikkat edelim. |
|
|
|
|
|
Jaguar'ın son çırpınışları sanırım... |
Buna doğru gidiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
90'lı yılların disket oyun arabası. Aklıma A: enter dır/p falan yapmak geldi. |
iğrenç insanlar berbat arabalar üretirler en yakın zamanda batmanız dileği ile pislik hindular |