arkadaşlar herkese selam. haftasonu keyif için kullanmak için 88-90 arası jaguar xj alıcam ama birkaç sorum var bilgisi olanlara. bu araçların bazılarında daimler bazılarında jaguar sovereing gibi birkaç farklı isim var. bunların anlamları nedir? isimden başka bir farkı varmıdır? internette baktım 11 bin civarına alabiliyorum. yakıt parça konusu sorun değil. birde ankarada özel servisi varmı hiç? bu araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Valla hocam pek bir bilgim yok ama daimlerin mercedes ortakligi oldugunu biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ankarada jaguar özel servisi var diye biliyorum. 88 90 model arabayı 11bine almak kolay,ama yürütmek meseledir. Çok dikkatli incelemek lazım. Benzini içer malum. 1. sınıf otomobildir. Çok konforludur. Keyif için alınır ama dediğim gibi masraf çıkartma olayı tehlikeli.
sürekli kullanılmayacağı için yakıtı mesele etmiyorum araba tip olarak çok hoşuma gidiyor ve geçen hafta kullanma fırsatı buldum ve bayıldım. 88 model araba ve yol bilgisayarı dahil herşey çalışıyordu. demekki sağlam araçlar. dediğim gibi bu daimler yazan ile jaguar yazan arasında ne fark var bilmiyorum .birde bu daimler mercedes in daimler mi yoksa başkamı?