Şimdi Ara

JANT DEĞİŞİMİ ve BASINÇ SENSÖRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımın üzerinde orjinal jantlar mevcut. Ve bu jantların üzerinde basınç sensörü var. Jant değişimi düşünüyorum fakat düşündüğüm jantta basınç sensörü yok. Bu jantı bu şekilde montaj yaparsam göstergede sürekli ikaz lambası yanacağını düşünüyorum. Orjinal jantların üstündeki basınç sensörünü yeni aldığım janta montaj yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal jantlarda sensör takacak yer yok diye biliyorum
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Yani göstergede sürekli ikaz lambası mı yanacak?

• finanmaz F kullanıcısına yanıt
    sensör olmadığından sürekli lastik basınc sensörü yanıyor hocam yazlık kışlık yapacaksanız normal jant alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

sensör olmadığından sürekli lastik basınc sensörü yanıyor hocam yazlık kışlık yapacaksanız normal jant alın

Amacım yazlık kışlık değildi ya. Jant hoşuma gidiyordu sırf o yüzden. Peki bu jantları ben sensörsüz bi şekilde taksam, sonra o ikaz lambasını serviste bilgisayara bağlayıp söndürebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • finanmaz F kullanıcısına yanıt
    servise sormanız lazım net bilgim yok
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır söndüremezsiniz.Sonuçta sistemde bir hata olucaktır sensörleri takmadığınızdan dolayı ve bu yüzden arızayı bilgisayarla silemezsiniz.Belki ecuya bir program atılarak beyinciler sistemi kaldırabilirler değer mi size kalmış bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 13 Şubat 2018; 16:48:21 >
  • Yeni Jantınıza sensörleri takarsınız.Sadece lastikçiye siboplara bağlı sensörler olduğunu çıkartırken siboplara zarar gelmemesini tembihleyin .Yeni jantınıza sibopları takarlar.Tahminim ayar yapmayada gerek kalmayacaktır.

bazı araçlarda yerlerini değiştirince uyarı verebiliyor ona dikkat ederseniz iyi olur

• leprechauntr L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ama vazgeçtim :)
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.