Şimdi Ara

jant et degeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım kıa rio uzerınde 14 inc jant var et 40 degerı begendıgm jant 14 inc et 25 çamurluga surtermı yuk olunca acaba j 5.5 aynı deger.

• quote:

Orijinalden alıntı: metin_4545

aracım kıa rio uzerınde 14 inc jant var et 40 degerı begendıgm jant 14 inc et 25 çamurluga surtermı yuk olunca acaba j 5.5 aynı deger.

Camurluga surter mi bilmemde 25 yanakla cukurlar tumsekler yol sesi çok çok sıkıntı olur. Konfor beklenmez. Et dediginiz seyi yanak olarak tahmin ediyorum. Ayrica o nasıl bi jant yahu 14 inc 40 yanaj. Bendede 40 yanak var jantim 18. Tamam arabadan arabaya farkederde bu kadar farketmesi abarti geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aracım kıa rio uzerınde 14 inc jant var et 40 degerı begendıgm jant 14 inc et 25 çamurluga surtermı yuk olunca acaba j 5.5 aynı deger.

Kullanacağınız lastiğe de bağlı olmakla birlikte orijinali 40 et değerli jatn yerine 25 et değerli jant takarsanız %90 sürter. Ama bunu lastik ölçüleriyle ayarlayabilirsiniz. Ya tüm verilere net olarak sahip olmak ya da deneme yanılma yoluyla bakmak gerekir.

Bu arada et yanak ölçüsü değil, jantın içeride veya dışarıda durmasıyla alakalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

quote:

Camurluga surter mi bilmemde 25 yanakla cukurlar tumsekler yol sesi çok çok sıkıntı olur. Konfor beklenmez. Et dediginiz seyi yanak olarak tahmin ediyorum. Ayrica o nasıl bi jant yahu 14 inc 40 yanaj. Bendede 40 yanak var jantim 18. Tamam arabadan arabaya farkederde bu kadar farketmesi abarti geldi bana

Et degeri lastik yanak ölçüsü degil. Yanlis bilmiyorsam jantin ofset degeri olmasi lazim.

• yanak degil jantın icerde yada dısarda olması et degerı kucuk olursa az daha dısta oluyor ne kadar farkedr onu sordm

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

quote:

Et degeri lastik yanak ölçüsü degil. Yanlis bilmiyorsam jantin ofset degeri olmasi lazim.

aynen .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_540ia

quote:

Kullanacağınız lastiğe de bağlı olmakla birlikte orijinali 40 et değerli jatn yerine 25 et değerli jant takarsanız %90 sürter. Ama bunu lastik ölçüleriyle ayarlayabilirsiniz. Ya tüm verilere net olarak sahip olmak ya da deneme yanılma yoluyla bakmak gerekir.

Bu arada et yanak ölçüsü değil, jantın içeride veya dışarıda durmasıyla alakalıdır.

lastikler aynı kalıcak 175 65 14

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 et kac cm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.