Şimdi Ara

Jant öneri Lastik bilgisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Öncelikle 2008 model Jetta'm var Altta attıgım resımlerı Jant takan yere gosterdım adam lastiklerin orjinal lastik olmadıgını celık jant ıcın lastıgınde deqısmesı gerektıgını soyledı acaba lastık satmak ıcın mı böyle dedı yoksa gerçekden böyle mi ?

bilgisi olan arkadaslar yardım beklıyorum

Jant öneri Lastik bilgisi ? Jant öneri Lastik bilgisi ?
     Jant öneri Lastik bilgisi ? Jant öneri Lastik bilgisi ?

• Orjinal olmayan lastik diye birşey duymadım hayatımda. Baktığınız janta uyumlu olmayabilir siz de ona göre uyumlusunu seçersiniz. Başka bir lastikçiye de uğrayın derim
  • Bu lastikleri kullanacaksaniz 16" jant almaniz lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleman sanirim aracin standartindaki lastik capini demek istemis olabilir. Netten baktim sizin aracin standart olcusu 205/55R16 imis. Yani kalinligi biraz ince imis normalde.

• Farklı inç takacaksanız jantı lastiklerinde mecbur değişmesi gerekli ama 16 inç olacaksa jant, değiştirmenize gerek yok.
  • beyler ben adama 16 lık taktırcam dedım adam lastik uyumsuz felan dedi acaba lastık satmaya mı calsııyoruz ? resimde görülen lastiklerdir .
  • Jantların çapı haricinde birde genişliği vardır. 16" çapını ifade ederken 6,5j 7j gibi ölçülerde genişliği ifade eder. Senin sectiğin jant 8j falansa lastik dar gelir 6j ise bol gelir. Lastikçi bunu kastetmiş olabilir ama lastik satmakta istemiş olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 16 takıcaksan nesi uyumsuzmuşki ? Gayette uyumlu bikere 16 janta uyumsuz lastik diye bi kavram yok baya sana lastik itelemeye çalışıyor. Ama şunu belirteyim 16 jantı bu 60 yanak lastiğine takarsan acayip çirkin durucaktır orjınal binmen daha iyi olur senin açından. Lastiklerin eskiyse değiş lastikleri yanaklarını 50 ye falan düşürsen yerinde bir hareket olur hemde jantı biraz daha ön plana çıkarırsın araban daha tatlı kibar bir görüntüye kavuşur.
  • tşk ederim beyler bilgi verdiginiz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.