Şimdi Ara

Japon Otomobilleri ve ' Turbo ' Motor ... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
11.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Ben S2000 diye biliyordum ama 458 İtalia 126 hp ile rekoru egale etmiş gerçekten.

kptsedat arkadaşım egale etmemiş, yeni rekor kırmış ama zaten bekliyordum zira tam 10 yıl oldu Honda bu rekoru eline geçireli.

Ve diğer taraftan Hondanın cevabı da çok uzak değildir.

Doğrudur. Düzeltme için sağol. Onu ekarte etmek olarak değiştirelim. Bu daha uygun. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Tabi ki çok özel bir motor o konuda aynı fikirdeyiz. Mazda Rx-7 den kalan mirası atmosferik olmasına rağmen Renesis en iyi şekilde devam ettiriyor.

rx-9 yada rx-7 diye devam edecek by efsane 2012 de wankel motorla eger bi değişiklik olmazsa 1.6 335 ph luk güç üretecekmiş

Mazda Furai'de bulunan Renesis tabanlı 3 rotorlu motor 450 beygir güç üretiyor. 1.6 motor için 2 tane 800 lük rotor mu kullanacaklar acaba merak ettim haberin kaynağı var mı?
  • Nissan'da aksine turboyla devam.
    Gtr , 200 sx(s13,s14,s14a,slyvia) , 300 zx (çift turbo)
  • quote:

quote:

quote:

Tabi ki çok özel bir motor o konuda aynı fikirdeyiz. Mazda Rx-7 den kalan mirası atmosferik olmasına rağmen Renesis en iyi şekilde devam ettiriyor.

rx-9 yada rx-7 diye devam edecek by efsane 2012 de wankel motorla eger bi değişiklik olmazsa 1.6 335 ph luk güç üretecekmiş

Mazda Furai'de bulunan Renesis tabanlı 3 rotorlu motor 450 beygir güç üretiyor. 1.6 motor için 2 tane 800 lük rotor mu kullanacaklar acaba merak ettim haberin kaynağı var mı?

kaynagını şimdi bulamam arkadasım sana ama gezerken bir yerde okumustum mazda rx-7 de güzel satışlar yakaladıgı içn böyle bi dönüşe gidicek diye ve motor secenegide 1.6 335lik(435 te olabilir tam hatırlamıyorum) olacakmıs, ki hatta gizli bi fotosu var dı haberin basında furai kasasında braz değişiklikle sürecekler diye

bir yerde daha okuduguma göre mazda 2012 de bi aksilik cıkmazda cx-5,mazda 9 ve rx-7(yada rx-9) 3 model daha üretecekmiş...

• Konuyu açan arkadaş normal binek otomobillerden bahsediyor. Ama siz olayı Wankele çevirmişsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kaynagını şimdi bulamam arkadasım sana ama gezerken bir yerde okumustum mazda rx-7 de güzel satışlar yakaladıgı içn böyle bi dönüşe gidicek diye ve motor secenegide 1.6 335lik(435 te olabilir tam hatırlamıyorum) olacakmıs, ki hatta gizli bi fotosu var dı haberin basında furai kasasında braz değişiklikle sürecekler diye

bir yerde daha okuduguma göre mazda 2012 de bi aksilik cıkmazda cx-5,mazda 9 ve rx-7(yada rx-9) 3 model daha üretecekmiş...

Furai kasasında değişiklik yapmak çok mantıksız fotoğraf fake olabilir. Mazda Rx-7 çok tutuldu diye böyle bir şey yapacaklarsa Rx-7 nin özünü değiştirmeden hafif makyaj ile sürebilirler piyasaya.

@net_katil Konuyu biraz saptırdık o konuda haklısın ama Wenkel de bir otomobillerde kullanılan bir motor burada konuşulması çokta abes değil.

• Tamam elbette konuşulur ama ayrı bir konu açarsanız daha düzenli bir bilgi paylaşımı olur. Wankel motor diye bir konu açın mesela. NSU dan başlarsınız RX8 kadar tartışırsınız. Yoksa bende Wankel motorların hayranı bir insanım. Malum böyle bir vergi sistemi olunca insan ister istemez sempati duyuyor
  • Petrol/Gasoline (naturally-aspirated) piston engine - 119 kW (161.8 PS; 159.6 hp) per litre - 1996 Ferrari F50 GT 559.3 kW (760 PS; 750 hp) 4.7 L V12
    Petrol/Gasoline (forced-induction) piston engine - 151.2 kW (206 PS; 203 hp) per litre - 2009 Mitsubishi Lancer Evolution VIII FQ400 302 kW (411 PS; 405 hp) 2.0 L I4

Suzukide iyidir bu konuda

Petrol/Gasoline (naturally-aspirated) piston engine - 106.2 kW (125.2 PS/142.3 hp)/litre - 1994 JDM Suzuki Cultus Suzuka edition R13B (138 kW (188 PS/185 hp) 1.3 L I4)

Naturally-aspirated pistonless rotary engine - 140.5 kW (191.0 PS; 188.4 hp) per litre - Mazda RX-8 Renesis 184 kW (250 PS; 247 hp) JIS 1.3 L
    Petrol/Gasoline (forced-induction) pistonless rotary engine - 158.46 kW (215.4 PS; 212.5 hp) per litre - Mazda RX-7 206 kW (280 PS; 276 hp) JIS 1.3 L

458 torkta lider

Petrol engine (naturally-aspirated) - MEP 15.1 bar, 166.85 N·m (123 ft·lbf) per litre - Ferrari 458 Italia 540 N·m (398 ft·lbf)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !KO -- 25 Ağustos 2010; 19:34:03 >

• geçenlerde skoda yetinin reklamı vardı "galiba bir canavar yarattık" diye.1.2 hacimden 120 küsür beygr çıkartmışlar, çok gülmüştüm.tsi felan boş işler atmosferik yapacaksan yapacaksın arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbr

geçenlerde skoda yetinin reklamı vardı "galiba bir canavar yarattık" diye.1.2 hacimden 120 küsür beygr çıkartmışlar, çok gülmüştüm.tsi felan boş işler atmosferik yapacaksan yapacaksın arkadaş..

MİTSİBİSHİ NAPTI O ZAMAN EJDARHA YATARRI 2.0 400 PH KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLUYORLAR İSTE

• tsi motoru tek geçerimm.
    yolda görünce saygı duyulur ve yol verilir:)
  • Başka ülkelerin markalarıyla birbirimize bilmişlik yapıyoruz.Keşke bizim de bir otomobil markamız olsa.off be.....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.